Коментари - Google отчете спад на печалбата | IT.dir.bg
назад

Google отчете спад на печалбата

Нетните печалби на американския интернет гигант Google са спаднали с 5% през третото тримесечие на годината и са в размер на 2,8 милиарда долара.

Обратно в новината

Коментари - Google отчете спад на печалбата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой ми се смееше, в статия за най-скъпите марки, че споменах и Газпром. При положение, че са очаквали печалба от 100 милиарда долара на година, а чиста (без разходите) от 30 милиарда долара. Гугле обаче, са абсолютен монополист в интернет. Между другото и на тях над 60% от акциите се държат от държавни фирми.

Я сега дай да видим кои са тези държавни фирми-акционери в Гугъл?:) Освен това си ревизирай данните за Газпром (курс на рублата спрямо долара). Не на последно място - попрочети малко за революцията, която шистовият газ прави в САЩ и Канада. Когато и в Европа се събудим за предимствата за този супер евтин енергиен източник, тогава имма само една посока на бъдещите продажби на Газпром - южна:)

... ама да спомена за протокола само. то и за подсладителите казваха, че нямало проблем да се ползват масово и били безопасни и евтини, пък сега не могат да смогнат да откриват клиники за лечение на рак на дебелото черво и стомаха... та и за шистовия газ същото.