Коментари - Печалбата на Nokia надмина очакванията | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реално 2020 Хуйвей държеше 35% от мрежовия маркет, втори бяха Ерикснон с 20 и трети Нокия с 15. Таз година обаче е коренно различно: 1. Ериксон с 29% 2. Нокия с 22% 3. Хуйвеи с 20% Ма не ги слушайте тия... Санкциите не работят. Само ги прави по-силни. Така казваха преди 2 години. Че и ОС щяха да изкарат.. почти готова... почти..е.. стар краднат андроид както разбрахме, но и него не скопосаха да го направят. От 6 години го чакаме. Пуснаха 2 телефона с него и се закопаха. Ама санкциите не работят. Кой ли повтаря сега тая мантра?

а при телефоните няма да ви кажа до къде се срина Германската камера с прикачения телефон... Няма ги дори в топ 10.

продава оборудването на "дългата ръка на пазара" - разбирай ФАЩ и поредните налжоени санкции и бан на Huawai. Нокиа изостава технологично от китайците с години.

хабер си нямаш от тия технологии. можеше директно да си го кажеш. сега кажи че 5Гто е направено в Китай да се изсложиш като кифладжия.

След тридесет и три десятката тази фирма върви на зле... :)

Снимката няма нищо общо с компанията Nokia

Гогов, охльов, защо си сложил телефон на снимката бе! Новината е за оригиналната ФИНЛАНДСКА Нокиа, не на китайското менте, дето купиха името за да бълват евтинджос сапунерки!

Майкрософт бутна Nokia, странното че заради моделът N9. Че беше с линукс, Цайс оптика и водеше пред Айфон с продажби.