Коментари - Пеевски сезира прокуратурата, ДАНС и МВР за проруска пропаганда в стотици ботове у нас | IT.dir.bg
назад

Пеевски сезира прокуратурата, ДАНС и МВР за проруска пропаганда в стотици ботове у нас

Сигналът е свързан с оповестени данни за резултати от проучвания на Фондация за хуманитарни и социални изследвания от проф. Димитър Вацов

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Пеевски сезира прокуратурата, ДАНС и МВР за проруска пропаганда в стотици ботове у нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз казвам че в нашата конституция е записано че който пропагандира война е престъпник.

Може би е противозаконно сега.Не съм сигурен,но съм сигурен че все още имам свободно право да изразявам моето мнение без някой да ми казва кое е правилното.

Най-големите дезинформатори сте вие политиците ...

Шиши, сезирай се, че си турски шпионин. Левски ще ти стопи сланните.

Турският шпионин излезе най-големия българин, май! А руските трольове са най-големите утрепки! Дет се вика простотията ги събира!

Само влезте в ТИКТОК и ще видите, че проруската пропаганда е на ниво идиотизъм.

То си е видно и тук, и навсякъде....

Има ТТ с България?В смисъл ще го забраните ли?Дори в САЩ не е.

Нагаждач,който само в Бг може да си прави каквото

пий хап и опитай пак!

Награждава,който само в Бг може да си прави каквото иска

Странно защо редовните ботове толкова много са се разквичали днес

А кога за ЛГБТ ботовете ?

Моля психото да се самосезира и да прибере Магнитскиа докато не е станало късно.

тоя шопар, няма ли най-накрая да го проверят майка му и него от къде са крали и да го пратят на местото му, в затвора?

Просто отваряш телеграм и гледаш и канали от двата източника и преценяш, кое е дезинформация и кое не, 31 хиляди на Зеленски не са ли дезинформация, или теориите на Христо Грозев, в които няма капка истина и нищо, което е предположил не се е случило. Важна е обективната действилтеност, а не какво ти говори този или онзи анализатор фен на ППДБ, които обикалят сутрин по казионните медии!

Майката на този политик се отказа от него, когато го санкционираха по Магнитски, за да не и блокират достъпа до парите. Сега той се отказва от майка Русия, за да не му блокират достъпа до властта. Това са дълбоки морално-етични процеси, протичащи в предният мозъчен лоб на индивида, които са описани в нашата класита от Христо Ботев в стихотворението му "Майце си". Като заключение, бих искал да кажа, че всичко гореописано е художествена измислица. Не ги слушайте какво говорят, гледайте ги какво правят! Ботев умря, за да има България, всички други гореизброени само дебелеят...

Пееф, прасчо, това не са ботове, това са хора, които работят, дишат и не ви вървят, мърши такива, и искат с Русия, а не с пропадналия запад ...

Ей там е Русия. Лятото може и с водно колело. Чии го дириш в вражеска страна. Не разбрахте ли соц. чугуни, че границата е отворена и имате право на личен избор. Тия 3 милиона дето живеят извън България не искат с Русия. Ако се върнат в България русофилските партии изчезват от парламента. Айде, чиба.

Многое лошо като държавата не мисли за хората си. Като има толкова много капейки-комуняги да им направим един соц. резерват и да си живеят там. Има архивен и видео и снимков материал. Едно към едно ще им пресъздадем мръсните и празни магазини от 80-те. Даже ще стане като увеселителен парк, ще идват хора да гледат как се живее по комунистически и ще си плащат. И не забравяйте, че картите за почивка не винаги стигаха за всички, но Ленинският съботник, бригадите и т.н. са ви включени в основният пакет.

Крайно време е прокуратурата да се заеме със самия Делянчо !!!

Аз пък сезирам зоополициата, екоравновесие и всички други агенции - имаме нападение от диви, психясали прасета. Настоявам за незабавни мерки.

Много нервен станал нещо... Христо седял ли му е в скута днес? ;)

Май този магнитко от партията на Лукойл пак са го поставили на трупчета и магнитно окачване. Вчера квичеше против сглобката нещо.

Готови ли сте да отидете, да изпратите Децата и Внуците си ,близки и приятели ...На Смърт !!! . Тези които гласуваха за ГЕРБ, ДПС,ДБ, ПП ..направихте точно това! Гласувахте за Сглобката и така... дадохте касапски нож в ръцете на луди убийци!

Естествено, че съществува мрежа от проруски ботове, която оперира на територията на България, зад тази мрежа стои руска пропагандна организация, масираното писане на плюсове или минуси / врамките на няколко минути десетина и повече/ са доказателство, че Русия провежда дезинформационни кампании, за да бъдат объркани хората чрез постоянно променящи се наративи и версии за събитията, като с това се застрашава гражданското общество и социалния мир в България. Изборите ясно показват, че проруските партии и настроени хора са не повече от 20 - 25% и постоянно ще намаляват!

Всичкото Мара втасала, та ботовете си сресала

И АнтиПеевските ботове ли ще забраниш?? ДИРа ще се усамоти с две мнения...

сигурност е корупционери като Дебелян да бъдат съдени и осъдени.

Заради такива отвратяги като този и останалата банда, всичко европейско и евроатлантическо стана мръсна дума.

Те Доган и Ердоган му отпуснаха малко въжето и той взе да се произнася по неща ,дето не ги е учил !! Той Путин си знае работата !!

е питал ѝа одобрение ПосолствоТО или той като особено надежден техен ибрикчия е освободен от това за ралика от Киро Тъпото

Ех, каква демокрация, каква свобода!!!! Оруел - 1984. Министерството на истината с министър - Делян Пеевски. Съгражданите ни с една клетка в мозъка, които не гласуваха или които гласуваха за ППДБ-ГРОБ-ДПС, ни докараха до това състояние.

Га яди Руски денги ат реска копанка НЕ квича и НЕ грухтя

От тебе по голем бот-ор нема, груьоч корумпиран

Прасето пак се натяга на господарите.Че иначе МАГНИТ .

Този път не Дон Кихот а Санчо Панса тръгва да се бие с вятърните мелници. Успех. Може и по един генератор да им боцнете поне ток да вадят.

Дебела свиня аз не съм русофил но виждом кои е прав и него защитавам , събрали са всичко корумпирани помяри и ти искаш да е някой със вас . Слава Русия а не слава на Америка и Украйна.

Дезинформацията не идва от Руски ботове, а от официалните медии с едностранчивото представяне на факти. Това че се опитвам да надникна зад информационната завеса на националните ни СМИ, незначи че чета Руски роботи. Просто искам да знам и другата гледна точка, и сам да си правя изводи.

По "медииите трубадури" не е от вчера лекува се с БУТАНЕ и СТРЕЛБА по базовите станциии на мобилните оператори в полето

Навлизането в третата година от началото на войната на Русия срещу Украйна и в навечерието на европейските избори е от изключителна важност за националната сигурност на България и на Европа да бъдат установени всякакви форми на въздействие върху българските граждани и ефективно да се противодейства срещу всяко подобни посегателства, в името на демокрацията и защитата на гражданските права и свободи. Е, тогава трябва да се забранят всите шорошки НПО и немски и американски фондации като "Конрад Аденауер" и др, които освен че действат на територията на БГ и нон-стоп оказват въздействие върху българските граждани, поднасяйки им ЕДНОСТРАННА ИНФОРМАЦИЯ , НО И СПОНСОРИРАТ БГ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, КОЕТО Е ПЪЛНО ВМЕШАТЕЛСТВО И ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! И Е ЗАБРАНЕНО!

Тези говорят за руска пропаганда докато Ердоган поздравява новият председател преди да е избран. Унищожават България докато си мълчим

Акъла Ви е толко като да ви отроши главите с прътове и камъни тълпата един път тръгне ли нема спиране

Защо това кръгло момче от един списък с престъпници, поздравен от управляващ чужденец още преди да бъде официално избран не е в затвора за държавна измяна и корупция?

Волгин...Марков...и Карбовски са ви проблема,дето по тв медии не ги канят.Писна от едностранно представяне на събитията.Почти всички евроатлантически ястреби са завършили в МАсква или Киев!

Според мен само ликвидирането на този нов евроатлантик ще вразуми останалите национални предатели! Те така или иначе са обречени, въпросът е затвор ли, разстрел ли?

Щом и на Пеевски му е писнало да слуша Волгин, Марков и карбовски, значи е тежко.....

Краварите и англичаните му гепиха крадените пари, а руснаците ще го приключат като му пръснат алчния злобен гъз....алоо, това да не са ти държавните банките и предприятия да ги точиш и крадеш, или идиотите от прокуратурите тука, дето шибаш като проститутки .... никой няма да те пази ни от фашингтон, ни от къде и да било, крадецо, когато руснаците решат да те прочистят като гнусен престъпник и фашист....ти си срам и за Турция, турците и турската ви корпоративна " партия" бе....може и турските служби да те ликвидират преди руснаците ....Как сипоредставя това прасе, че ще ни заповяда да мразим Русия - освободителката ни и победителката над фашизма... Хахаха

Мазен Шишо е местна дрънкалка. Придава си голямо значение и тежест, но е оцапотен от всякъде. Затова европейските лидери не го поздравиха, като лидер на ДПС. А Доган му назначи съпредседател за контрол.

Какво му става напоследък на Шиши? . Оказва се, че наш Шишо е наел една от най-големите (и скъпи) компании в САЩ за адвокатски услуги и лобизъм. Целта? Изваждането на е името му от списъка "Магнитски". Сделката е на стойност стотици хиляди, а може лесно да стигне и до милион. И докато фирмата дерзае зад океана. Тук - в малка и корумпирана България, Шиши помага за каузата като изпълва тялом и духом образа на най-отявления атлантик в територията. Разбира се, останалото си върви, схемите се въртят. . Аха, ето какво!

Съдът в Ню Йорк отхвърли молбата на Шишкавия през декември 2023г. Следваща истанция ще има след изборите, когато президент ще е Тръмп

Съпредседател не Е председател

Дебеляне, най-мощната пропаганда на Русия у нас не можеш да я спреш - това са победите на фронта. Лъжите на Зеля, че за 2 години война са загубили 31 000 човека (дори фон дер Лайен преди време призна за над 100 000 убити украински военни), нито лъжите му от декември 2023 г. че за цялата тази година руснаците не били взели нито един населен пункт, нито лъжите за "великия контранаступ" и за приемането на парад в Симферопол и на Буданов как ще се пече на плажовете на Крим и всички други подобни простотии са най-добрата проруска пропаганда. Най-добрата контрапропаганда е истината, Дебеляне. Ама ти и подобните ти това не можете да го понесете. Защото никога не сте понасяли истината. Изприщвате се от нея. И цензурата не ви помага. Скоро ще падате от колесниците на самолетите.

Само една малка поправка... Урсулито се изтресе не за 100, а за 120 000 още преди година. Разбира се, клипът беше свален от всички платформи и набързичко заменен с "правилен", където се говори само за 20 000. Разбира се, във времена на демокрация обективността е на първо място и затова демокрацията ще победи!

Най мощната пропаганда са цените в супермаркета. Сто процента анти сглобка и пасолства. А най-добрия антидот срещу Путин е четенето на руска провинциална преса, където лъска глобалистката му политика. Всъщност още от година и половина се чудя на коя страна играе Путин.

Това прасе защо не си стои в кочината ?

Щото е чумаво и плаче за екарисаж!!!

дира също е развъдник на ботове.

Прозападни Анти Български ботове.

То и на този изказванията не се отразяват добре на хората. Особенно изказванията кой какво мазно кафе е пил и в кой във скута е седял през час. Като цяло ако имахме работеща държава и работещи структури тези депутати половината трябваше да са или в затворите или в психиатриите.

Този ли престъпник, чието място е в затвора, стана най-големият радетел на България! Срам и позор за т.нар. журналисти.