Коментари - LG представи пералня за две пранета (снимки) | IT.dir.bg
назад

LG представи пералня за две пранета (снимки)

Имате прекалено много мръсни дрехи за пране? На този проблем решение е намерила LG, която представи пералня, която пере по две пранета едновременно.

Обратно в новината

Коментари - LG представи пералня за две пранета (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия па турили две перални една до друга, сложили малко никому ненужна и лесно повреждаща се електроника и ги нарекли "Една пералня"...истинска корейска трагедия...Що не си гледат смартфоните?

Сега чакаме самсунг да пуснат пералня за 4 пранета, 2 отгоре и две отдолу :) после и ейпъл може да направят пералня облак, а от амазон ще изпращат непилотиран самолет да взема и връща прането... И после китайците ще ги пуснат наполовин цена :)

Купувам!!

Бяла техника от корейски производител си е предизвестена трагедия.

Всеки момент, ще изобретят и пушка успоредка или надцевка!

Очаквах да е комбинирано и с миялна за съдове - с една вода - и прани гащи - и чисти купички! Но само с два барабана - и без 3D принтер - за нищо не заменям легена , който ползвам и за вана ( цял кубик е, когато е празен, а като се напълни ги докарва към 2,5 кубика)

nobody

хахаха :D

Машала, най-после... Те това се вика банкерска пералня. У единио барибан се врътят долАрите, а у другио бирибан се вратят лъвовете.

Брей брей, какво ли би правила горката пералня без wifi като реши да се поразходи...

Като се има предвид как намирисва в ГТ е цяло чудо, че толкова хора са влезли в тази новина...

Какво е ГТ

Градски Транспорт.

ПЛащаш една пералня, дето може да пере две пранета на цената на 5 дето могат да перат по едно пране.

nobody

редно е да се възмущаваш на това, ако кв. м. във вас струва нула лева и можеш да си разположиш 4-5 перални без да ти струва нищо. Може и да струва де ..не те знам къде живееш

То аз като я гледам на око тя си е голяма колкото 2 перални, тъй че какъв е смисъла.

Най- добрата пералня е ПЕНА 5 - 1 зарежда, 2 пере, 3 простира, 4 прибира и 5 глади! КУПУВАЙТЕ БЪЛГАРСКОТО

И те ее и ти сври.

Много скъпо излиза Пена 5, като реши да си тръгва си тръгва с къщата ти...

LG да вземат да продават в България моделите с възможност за зареждане на топла вода от парно или бойлер

LG да си гледат телевизорите и телефоните и да не се бъркат при батковците в едрата бяла техника. Правят лъскави и неоправдано скъпи уреди, които едва изкарват гаранцията. Специално при пералните си имат конструктивни недостатъци, за които си мисля, че нарочно така са проектирани. Някой по-долу спомена Мiele - и те вече не са същите, като сериите преди 2005-8 година. Имам конкретни наблюдения за определени модели, че конструктивно са по-зле направени.

Каква е разликата от това да си купя 2 перални? Може би това, че като се повреди някоя обща част в случая на "новия модел" ще спира цялото нещо, а не едната от пералните.

Някои сме с малки апартаменти. Що реши, че ти си средата на всичко и по тебе трябва да се реже? Сигурно и от "Ферари" не се нуждаеш...

Когато мъже правят техника, от която не разбират - се получават такива куриози. Както като има два барабана? След като се изперат, трябва и да изсъхнат. Ако имаш сушилня - добре. Ако не - може и да нямаш място за толкова дрехи, ще мухлясат и пак ще ги переш. Освен това е тъпо да стигнеш до етап, в който повечето ти дрехи са за пране - да не говорим за вонята, която се носи от коша за пране, ако някой си е хвърлил мръсните и мокри чорапи. И какво като има wifi да ме известява? Полза никаква - пак трябва човек да ги изкара и да ги простре.... абе... абсолютно безмислени функции да надуват цените, вместо да мислят върху по-компактен размер, по-тиха работа, по-ефективно изпиране и прочее.

Ами кой в днешно време няма сушилня? Освен това, дрехите които са за пране обикновено не са мръсни в истинския смисъл на думата, a може би леко замърсени и не миришат, дори да останат в коша известно време. Аз бих ползвала такава пералня, защото редовно имам неща за едно пране, но като ги разделя на цветно и бяло, и въртя полупразна пералня два пъти. Мисля, че идеята е добра.

Супер! Аз бих си купил! Само да можеше после и да ги просне..

Поредната простотия на LG Като цяло това не е марка която блести с качество на продуктите си-само рекламата им е голяма.

Не говори глупости. LG при пералните са едни от най-добрите. Единствено те имат DirectDrive задвижване. Ако те интерисува прочети за предимствата му. За съжаление са скъпи .

Епитети като "Цървул" са присъщи на един ниско стоящ кръг от "хора" с много ниска култура и образование.Но това си е за тяхна сметка.Та по темата-тези английски термини не ги употребявайте,като не знаете за какво са.Да кажем ,че съм част от системата на LG и знам за какво става въпрос.А написалия горния коментар едва ли ще осъзнае написаното от мен.

Все повече анализатори на подобни телефони считат,че LG има доста сериозни модели.Дори се очаква новият LG G4 да стане телефон на годината през 2015..