Коментари - 200 пещери на Луната ще приютяват астронавтите | IT.dir.bg
назад

200 пещери на Луната ще приютяват астронавтите

Освен милионите кратери на повърхността на Луната, учени са открили повече от 200 пещери и отверстия

Обратно в новината

Коментари - 200 пещери на Луната ще приютяват астронавтите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер! Идеални землянки, пардон лунянки за комунистите.

val55

Защо, да недопуснем, че първо сме живели на Луната, защото Марс е по далече от наша гледна точка. Поради същите причини, с които унищожаваме живото, и неживото на Земята е довело до тяхното обезлюдяване. След, като китайците почти със сигурност твърдят, а не само те, че Луната има течно горещо ядро, то веднага можем да предположим наличието на живот преди хиляди или милиони години. А, що се отнася до пещерите, то те трябва да се свържат помежду си, и даже да се копае с километри към ядрото, но да се внимава при копането, че някои може да ни е изпреварил много с времето. Започвам да си мисля, че и други планети са на това дередже именно поради, и най вече на "умната" дейност, и развитие на хомосапиенс?, за да се ошушкат тези планети. Земята е последната в нашата слънчева система, на която все още живеем , но докога ли? Ако продължаваме с хищническото си унищожаване на ресурсите, флората и фауната, а също така, и с безсмислено голямата ни популация, при перманентни конфликти и войни то.... За още стотици, или хиляди години.... Земята, ще ни е майка, но кой да го разбере, за да се вземат съответните мерки срещу ограничаване зависимостта от парите, и власт на всяка цена..... Лакомията на някои хора, и държави определено съкращава отпуснатото ни време за живот на планетата ни. Всичко в една система е скачено, и подчинено на цялото, а това води до Земята, че тя е нашият космически кораб във времето, който трябва да бъде опазен, докато дойде време да се разселим на други планети в други галактики. Много вероятно и еднопосочно. То, и други са писали преди много години за настоящето време, ама кой да им вярва, че ще е точно така в действителност. В края на краищата всичко опира да начина на мислене, и разбирането, какво е живота???, ако въобще може да бъде осмислен на този етап от развитието ни. Затова трябват познания, които, все още не сме добили, но не случайно се загатват, и описват в книгите и филмите, както и да се дават на отделни хора, а сега......

Тъкмо по тая причина има няколко десетки (или повече) хиляди квадратни километра, където Земята е изгряваща навеки.

Ето защо ни сполетяват от лоши по-лоши неща! Не се научихме да си седим кротко на задниците, а само глупост след глупост!

За много хора всичко са "безумни дрънканици". Така навремето са си мислели, че предаването на глас и картина по жици са били "безумни дрънканици". В момента чета на сина си приказката "Незнайко в Слънчевия град" от съветския писател Николай Носов, която е издадена забележете: в далечната 1958 г. Там са описани много "безумни дрънканици" за времето си, като например плоски телевизори които могат да се окачват на стената като картини, прахосмукачка-робот която е кръгла като костенурка и сама чисти (можете да я намерите в Техномаркет), къщи с фотоволтаични панели които генерират безплатна електроенергия... Все "безумни дрънканици". А следващата книга не съм я чел - "Незнайко на Луната". Там авторът описва лунни същества, които живеят дълбоко под повръхността на Луната - в пещери...

безумни дрънканици!

глупости! и колко време ще издурят да живеят в безтегловност? след заврущане от седмица в космоса космонавтите не могат да стоят на краката си.

Глупако, на Луната няма безтегловност, просто силата на притегляне е по-малка.

Стойте си при вас има всичко

Уф, това вече съм го изживявал! Първо си лежиш пещерата, пърдиш си на воля, малко секс, малко хапване ...еволюцията си върви бавно ......ама в един момент се появяват некви копелета дето се наричат евреи и простотиите се почват: войни, кланета, лъжи, манипулации .......айде стига вече!

Не 200 пещери, а тези които не са заети вече от нацистки бази още от преди повече от половин век...

Това явно си го прочел от някой супер-"секретен" сайт за конспиративни измищльотини..

Ето ти два "секретни сайта": link https://link

mISHO

Просто отдавна се събудих. А ти кога ще се събудиш? Или някой ден (дано да е по-далече) ще си отидеш заспал...?

Е няма ли достатъчно пещери на Земята, та на Луната да ходим. Между другото само за половината сума на турист до Лунна пещера му осигурявам много по-голям лукс в Земна пещера :):):)

С панорамна гледка към изгряващата Земя?

Ми няма. Там е работата. Едно време пещерните хора са били малко на брой. Едва ли е имало един милион, не знам точната бройка. Но сега сме милиарди - не стигат всичките пещери, как я виждаш тази работа да стане?

Капсуловаме пещеричките, пълним с въздух и си играем хорце вътре на топло. Че и генераторче може да си запалим за крушката и за радио Веселина :)

Само дето на слънце е +400'С, а на сянка е -200'С... С разликата можеш да си произвеждаш ток, емоции, или каквото си решиш там :)

Ясно ми е, как ще може да се оцелява там. Искам Нобел по физика или биология! Заставаш точно на границата между топлото и студеното и започваш да се въртиш. Тъй като е два пъти по-топло, отколкото студено, частта ти, която е на топло, трябва да се върти два пъти по-бързо отколкото, частта ти, която е на студено. Как ще стане това ли - не знам, нека друг да го измисли и той да вземе Нобел.

Ще стават пещерни хора! Ама то винаги си е било така. Когато от втората планета на звездата Омикрон от съзвездието Коси на Вероника изпратили нашите пра-пра- ....... пра-деди на Земята, те най-напред се заселили в пещерите.

А после мутирали и се приспособили към месните условия. :)

Да, и най-вече към "месните" неща.