Пиратски Windows XP вече може да се активира офлайн

Специалисти са кракнали 22-годишната операционна система

Обратно в новината

Коментари - Пиратски Windows XP вече може да се активира офлайн | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още навремето си ползвах руски уиндолс сп3 имам един стар котлон ама нема парец за монитор не ми харесва че на всеки 4г ново пц и нова боза

Хахахахаххах ебати новината че той тоя уиндоус от 20 години е кракнат. Некой журналист пак е спал на течение

Е, и? То кога не е можело? А генератор на активационни ключове има от години - избираш актовация по телефона, копираш си инсталационното ID, след това - на getcid точка info и готово. Получаваш активационен ключ. При това - работи и на виндовс 7, 10, дори и на 2022 сървър :) Т.е. въпросните специалисти са открили топлата вода.

Яко!

Единствената актуална информация в статията е убедителното потвърждаване на факта, че системата Mind of Go Go Off е хакната и всички IT данни липсват.

Нещо за windows 3.0 Егати глупостите!

Неееееее, само за 3.11!

и 11-ката и 12-ката

Смешници, какво но занимавате с архаизми. Абсолютно никой вече не ползва Windows XP !

Работи в момента пред мене. Оригинален, купен.

Да, добра работа ми върши! Не всичко е игри!

И какво успяваш да стартираш на над 20-годишна операционна система, че ти върши "добра" работа? А за "не всичко е игри" го обясни на индустрията, която върти повече пари от Холивуд.

ХР отдавна е кракнато и направено да си работи нормално. Какво точно се опитвате да кажете?

Както обикновено Гогича се опита да каже нещо, но не му се получи. Гугъла добре превежда, ама то се иска и малко акъл да схванеш за какво става дума. Браво Гогов! - все още чета тази все по-неправилно наричана рубрика IT само заради безценните гоговизми!

еее, аз ли съм тъп, или ДИРниците? XPто си имаше серийни номера, кракове, и каквото си пожелае човек от замото начало. Подобен материал може да бъде написан само от нещо като човек с елементарната култура на амеба.

WAT Remover, 20 години юбилей! Честито на тези които сега откриват топлата вода

Това нев беше ли за win 7 ?

Лошото е че няма нови браузери за XP. Всичко ново се прави от 7ца нагоре.

Вече за 10 и нагоре. За 7 спряха поддръжката на Хром миналата година. Мисля, че за вманиячените конспиратолози имаше няколко параноични линукс дистрибуции. Останалите сме профилирани (изучени са ни навици за по-добро рекламно изживяване) от Майкрософт, Епъл и Гугъл. Доскоро Гугъла профилираха най-добре - сега обаче и другите не изостават.

Прав си за проблема с браузърите. Най-доброто, което ползвам е "360 Speed Browser". Не е идеален но върши работа.

Windows 11 си има оффлайн активатор с цифров лиценз. Руско производство. *за тези, които не били виждали нищо руско, освен оръжия.

Че то това си е оръжие срещу прогнилия запад! - лишаваме честната капиталистическа компания от законната и печалба.

Много законно е да корумпираш правителства, за да слагат в администрацията и училищата операционната ти система, да се изисква, за да ги правиш зависими от теб. Или пък нарочно да правиш изкуствени пречки, да се използва старата версия, за да ти купят новата! Това се нарича монопол чрез корупция и измами. Това е законното за теб явно.

Тоя дето яде баницата ли е виновен?

Като не ти харесва не купувай щом те правят зависими, измисли си своя система...комунистически опорки, все друг им е виновен

Че 20 години как го ползвахме?

Трябва да се въведе код, за да се ползва ,,Уиндоус", който се сверява по интернет. Просто си имал кода за активиране. Или някой познат ти го е активирал вместо теб. Сега не е нужно да си свързан с интернет. Компютърът си мисли, че това е оригинален ХР, а не пиратско копие.

Хъм, не знам дали си инсталирал windows XP още преди десетилетия измислиха генератор на ключове, който генерираше и други неща де! Това как да е! Но при инсталация на windows XP то те питаше как ще ме активираш online или offline и ти му казваш ще те активирам offline и след това с генератора го прецакваше! Така, че не знам как е било online активиране и за какво точно говори тази статия, но windows XP си се кракваше offline!

момченце, май си бил в деЦката градина, когато батковците са ползвали пиратски Уин XP. Бебенце малко, върви се образовай. Колегата ти е обяснил добре как ставаше работата. Хинт: и Adobe се активираше по същия начин, и версиите от преди 15 години все още се активират по същия начин. И, каква изненада, една торба игри се активираха по същия начин. Ама ти си умно АЙ-ТИ, ползващо компютъра за скриптове на джава и чатГПТ ти пише кода, налЕ?

Това в какъв смисъл да се "активира офлайн"? Някой е измислил алгоритъм за генериране на работещи офлайн ключове?

Това някаква шега ли е !? Че до сега как го правихме !?

Se taia

Правехте го онлайн :) Ако това ти говори нещо де.

верно ли бе момче, онлайн сме го правили? Сериозно? Ох ох ох.

Жестока новина. Сега ако някой публикува как да си инсталираме DOS на компютъра ще е безценно.

Един ден изхвърляхме кутии с Windows 95. Оставих си един, да си го инсталирам... Не успях. Така, че, бих казал, едва ли не, но но е нужно ръководство за ДОС.

Преди много години (по времето на модемите дето ползваха НЕТ през телефона. пиу пиу пиу...) имах проблем с инсталацията на ВИН98. По време на инстала даваше грешка някакъв код. Доста се рових в тогавашния бавен нет. Нямаше гугъл още. И някрая на един сайт : "СВЕРИ СИ ЧАСОВНИКА!". Фледам - оня на 2100 година. Сверих го и стана. Изнервих се и запонах за сменям датите и да пробвам инстала: 2050 - не 2020 - да 2035 - да 2042 - не и така докато стигна до 2038 година. Дали от М$ са го заложили да работи до 2038 година? Дали във формата на датата и часа? Казват,че се броят секундите от 1970 година насам, И понеге е в 4 байта, в 2038 свършват и започва наново броенето.... Та знам ли как е на ВИН 95? Пък за "новината" на Гогов не ми се коментира хич.

Аз искам windows 3.11

Стършел

3 дискети и си готов :) Но да са 3.44 инчови!

Стършеле, може да са 3.5" дискетите или да са 1.44MB, но няма как да са 3.44". Освен, ако ти не продаваш собствена версия на Windows 3.11, заедно с четящото устройство: ! ! ! Промоция ! ! ! Новият Hornet Windows 3.11 излиза безплатно на 3.44" дискети. Само за 199 бурканчета с мед получавате и безплатно 3.44" флопи-дисково устройство ! ! ! Промоция ! ! !