Коментари - Показаха смартфон, който се зарежда на 100% за 10 минути на MWC 2023 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-доброто зареждане е безжичното и на най-бавен режим. На S23 Ultra карам 2 дни с доста използване. Не ми трябват китайци.

ㅤ

Продавам адаптер: 3 фази към Type C.

Който разбира ползва айфонче, на другите гроздето кисело, панелката малка, автобуса пълен, хляба скъп

Така е. Особено, когато си неграмотен, айфончето е задължително.

Поредната китайска пръчка за която никой няма да си спомня след 6 месеца

И батерията на палачинка след месец

Изберете Тайван, Корея, Нокиа, Моторола... Не наливайте пари в Китай и руската федерация Те ни убиват!

To nokia не е китайска, моторола и тя ... неее

Започнах да купувам веднага от тези слушалки. Купих пет-шест броя за проба. Утре пак ще купувам.

имам нокиа с фенер и не ми трябва друго . сутрин в рейса някви зомбита с раници (не се хващат за дръжките, не знам защо) . и като им погледна какво гледат - по половин секунда на снимка , някви кратки клипчета

Имат явно добър вестибуларен апарат.

ама не.... FlossyCarter направи тест и реално при включен телефон батерията стигна от 1% до 100% за малко над 17 минути ;) ;)

Бързото зареждане вижда сметката на батерията! Но това е ОК за едно колхозно менте като тая сапунерка чиоми! Без това живота на ментетата им е макс 1 година! :)

Само с Апъл ви оборудва. Не че сте наясно де. Ма важното е да сте брандирани овце.

Ползва секурнат смръдфон. С опън аналуеър и вазелин ъпдейти. Не го мисли него. Сичко му е милитъри грейд, даже и дилдото му е марин едишън.

Да! Имам Айфон 14 про и съм супер доволен! Който мине един път на АйОс не иска и да чуе повече за Дървоид! Много познати ме послушаха и не съжаляват!

какъв сорос е, папагал руски! Тая сапунерка МИ-то е с АМЕРИКАНСКИ процесор Снапдрагон и АМЕРИКАНСКА Операционна система Андроид!

да дам 3 бона за нещо, което ще ми върши абсолютно същата работа като андроид за 400-500 лева, и след 2 години да се окаже, че батерията му пада за половин ден. На ксиоми поне батерията му държи в гаранционния срок поне по 2 дни с умерено ползване. На мен това ми е важно, да викам ало, да държи батерията и да имам интернет, другото са екстри за педали и кифли - тиктоци, моци, филтри и т.н и 100 мп камера, на кого му пука за тия глупости ?!