Коментари - Най-големите опасности при игра на Pokemon Go | IT.dir.bg
назад

Най-големите опасности при игра на Pokemon Go

Играенето на Pokemon Go може да се окаже доста по-опасно от очакваното, а инцидентите свързани с играта стават все по-опасни.

Обратно в новината

Коментари - Най-големите опасности при игра на Pokemon Go | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, поне се разхождат на чист въздух.

Един го застреляли от ПРЕМИНАВАЩ ДЖИП, докато играел на телефона. И какво общо има играта със случая?

В армията, но с удоволствие се оставяте да ви зомбират с поредната играчка за малоумници! Сърдете се на себе си, тамагочита!

Саудитска Арабия вече ги забраниха. Обмисли дали не си струва да се преместиш там, при хора със сходна на твоята идеология.

честно казано това далече не са най-големите опасности. Това са неща по света, които и със и без покемони са идиотски да се мотаеш. Престрелки и пр. са много по-малко верочтни отколкото много по-сериозни опасности дебнещи зад ъгъла непрекъснато - скоро ще четем за блъснати от коли докато гонят някакъв покемон, за паднали от мостове, балкони и пр., за изскочили пред влакове; за пребили се в шахти... и най-вече да не дава Господ такива, които решили че е по-забавно да играт докато карат кола.... От друга страна е хубаво че така поне определено ще се пречисти голям брой кретени и безвъзвратно затъпели тийнейджъри... лошото е че ще го отнесат и невинни хора.

Баси глупостите.... някои хора правят пари с глупости в Youtube, но все пак милион пъти по-безвредно от други хора, които крадят и съсипват държавни средства!

няма да се плашите руснаците са казали че ще преборят покемон с чебурашка! всички опасности са преборени

Piensa Libre, РИА Новости, баба Пенка, Делфийския оракул. Това са основните източници на Ир.БГ. Да не забравяме и ТАССс...

Очакваме в най-скоро време следващата версия на Pokemon Go. Тя ще се казва ... Pokemon Run.

Щука

жив пример за зомбита са повечето играчи на такива игри

Да, покемоните са единствената причина за престрелките в САЩ и Гватемала. В тия държави изобщо ама ИЗОБЩО нямат други проблеми с огнестрелните оръжия.

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. Но за първото не съм толкова сигурен" Айнщайн

Тц-тц ... Още едно поле за изява на какви ли не психопати и престъпници... Ама наистина играта няма общо с това, то може да те застрелят и случайно да минеш покрай дома на онзи, не само като ловиш покемони. Просто хората трябва да са внимателни.

Тази изстрадана Планета е населена с 99% идиоти.

баси, не вярвах, че тук ще попадна на единствения не-идиот на тази планета

Видиотяването на хората започва да взема заплашителни размери!

И без да ловиш покемони, ако минеш до оня дебил пак щеше да стреля

Викаш и да нямаше покемон, пак щеше да му отидеш в двора на лов за критърси?