Коментари - Създадена е програма, която не греши на покер | IT.dir.bg
назад

Създадена е програма, която не греши на покер

Учени от университета на Алберта създадоха компютърна програма, която играе идеално покер и никога не греши.

Обратно в новината

Коментари - Създадена е програма, която не греши на покер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по проста игра от покера, все едно да напишеш програма за морски шах или за хвърляне на зарче. Скоро на хамериканеца ще му трябва скъп софтуер кога да ходи до кенефа.

по-безсмислено прахосване на време, усилия и средстава едва ли може да се измисли... а заглавието, по стар обичай в дира, е силно преувеличено... става ясно кат се прочете дописката

Този е добър блъфьор,тичайте да му купите книгите.

"В крайна сметка обаче, след хиляди раздавания, тя няма да е на загуба."А тия знаят ли,че се играе с пари и когато ги свършиш духаш супата,колкото и да си умен.До хилядите раздавания така и няма да се стигне.

Не ми се ще да обидя някого, но тази статия, особено втората й половина, е образец за тъпота!

Не е . Афтуру са фали , че е научил нофи думички.

А и като гледам на сайта за preflop за AA и AK дава Raisе 100.00% А не малко пъти съм губил олл ин на ръце с АА и АK. Така че програмата не е перфектна и непобедима.;)

Може би само един истински гадател (ако въобще има такива) може да бъде непобедим на покер. Тъй като ще знае какви ще са картите които ще се обърнат и какви карти държат опонентите. :)

@Dir

Програмата разглежда играта статистически и в дългосрочен план не губи. Иначе всяка ръка пре-флоп може да изгуби без значение колко е силна.

То и аз не греша никога, когато раздавам картите!

"Честито" на играещите в покер сайтовете. Защо мислите, че сред играчите няма да има по една такава програма да обира парата на рибоците?

То пък ако вече няма си е чиста загуба на електричество ;)

Автора си мисли, че трябва да се играе, както се бориш с великденски яйца. Ами ако противниците умишлено играят за загуба? Айде още 24 милиарда комбини/сек.

Мда, що не я изправят таз програма срещу някой като Даниел Негреану или който и да е било от Световните Серии финални маси (все тая коя година) че да и стопи алгоритмиката. Когато програма се научи да блъфира, едва тогава може и да има шанс в покера :).

кое да блуфира като имаш карти ще ти фолдне като нямаш ще ти плати...

Ами като имаш силни карти примерно тройка Аса, няма да ти фолдне, ама другия като извади флъш какво става? :DD Ако примерно е Hold'em покер, най-масовия който се играе дори и в покерстарс, имаш 2 аса, след първите три обърнати карти има обърнато асо, правиш тройка аса, програмата ти залага, обаче опонента ти с петата обърната карта прави стрейт или флъш. И какво става....губиш, теглиш една и програмата в кошчето:)

Нима вярвате, че покера е по-сложен от шаха?

шахът е просто комбинации и реакции на комбинации...ако си компутер като вкарат всички комбинации не могхе да биеш

Нима не разбра, че IBM лъжат като за световно?

При покера разчиташ на късмета си, и каква карта ще ти се обърне/даде. Докато при шаха не разчиташ на късмет, както при покера е зар какви карти ще се обърнат на плота и т.н. в шаха всичко си зависи от теб. Твоята войска срещу неговата. Всичко си е твои решения. Независиш от късмет, съдба, случайност и т.н. няма го хазарта там.

Ае верно ли трябва да блъфираш? Тия профессор те сигурно не са знаели добре че ги светкаш

"Тя е прегледала 24 трилиона симулирани раздавания в секунда за два месеца" И при толкоз много комбинации да не разберат, че се блъфира