Politico: В Пентагона има "тайно общество", което крие тайните за НЛО

Според вътрешни източници военните няма да разкрият тайните си доброволно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина, краварете са дебилно и болно общество, без история и без бъдеще - самонадеяни и надути смотаняци,имащи се за нещо,а то жалки Нищожества. Ходил см в Краварника,видял съм "величието" им и мозъците им колко струват.

Краварете имат тайно оВщество,което лъже и маже, защото бюджетът им да лъжат и мажат е милиарди краварски хартийки и ако кажат истината,че когато прекалят с дрогата винаги се срещат с извънземните,ще стане много лошо и напечено.Освен,че някои ще попаднат в дрънголника за вечни времена, данъкоплатците така ще се разлютят, та и Краварника ще съборят,и то така,че няма и помен да остане от него .

Във ФАЩ 85% са болни мозъци. НЛО, само над ФАЩ прелитат?! ... Никой друг, няма право на мнение?! Тези, се взеха много на сериозно... Истината е, че стотици хиляди хора са наблюдавали необясними обекти, ... Но, толкова ни е интелекта, засега, колкото и да сме любопитни, не на всичко е намерен отговор. Може би, с времето, ще има ясни отговори и на много от тези феномени.

Да но от ФАШ може да си тръгнеш когато си поискаш а от Русия вече не :):) слава богу. Ти в Русия ходил ли си ?

Дебилите, които вярват и коментират- моля, обесете се! Ще платя на всички въжето, само и само да се отървем от присъствието ви!

то значи си ебати простото човече

Видиш ли да ползват думичката дебил можеш да бъдеш сигурен че не само се мисли за единственното разумно същество но и че е наи великото същество,най силното сега украаинската армия ги лекува такива безплатно

нлото ни е министър председател

Даже извънземно, инсталирано от НЛО им е президент.

Всичко по план върви ! По време на пандемията изтече инфо в нета, че се планира 2022 (понеже пандемията не свърши работа) да ни се пусне темата за нашествие на НЛО. Сащ работят по тайни проекти за футоростични летящи бойни машини, които уж ще са на НЛО и ще могат безнаказано и без предупреждение и без никакви закони и правила да почнат да ни обстрелват от въздуха. Целта ще е да се откажем от всичко което имаме като разбирания за световния ред и да се оставим сащ да ни защитават уж от НЛО. Беше писано, Холивуд ще бъде включен и ще използва някакви холограми на бойни кораби в небето, които и да ги обстрелваме нищо не можем да им направим … Крайната цел е сащ да са хегемона господар на света, да могат под прикритието на НЛО да започнат да обстрелват и Русия и вкрайна сметка да я подчинят и да й завземат природните ресурси и световния ред да е еднополюсен… Да обаче Русия им развали плановете, оказа се че покрай Украйна, която е била междинен план на сащ преди нло-то да се задейства им е разбрала тайните - и короноваируса и биолабораториите в украйна и нло и се е подготвила по рационално и ще подготви и света за пълно изобличаване…

Брей в психолечебницата на Карлуково що ви дават компютри да пишете?

Плана ти е абсурден, много малко държави биха казали "САЩ елате ни спасете от извънземните", повечето ще предпочетат да се занимават с въпроса сами. Тия мними извънземни трябва да нанесат наистина впечатляващи щети преди държавите на планетата ни да преценят, че не могат да се справят сами и да търсят съюз. Ако аз имах "футоростични летящи бойни машини, които уж ще са на НЛО и ще могат безнаказано и без предупреждение и без никакви закони и правила да почнат да ни обстрелват от въздуха." бих предпочел всички да знаят че ги имам, и че както казваш бих могъл безнаказано и без предупреждение да почна да обстрелвам от въздуха. По този начин можеш много лесно да ги използваш, като лост на дипломатическата арена без дори реално да ги използваш. Нещо като ядреното оръжие. Ако можеш да спечелиш една война без да водиш бой действия ... какво по-добро от това?

Всички говорят за тайните общества в САЩ, а никой не казва нищо за явното общество на дебилите у нас.

E, то е в парламента.

За рускоробите ли говориш дебили са без съмнение!!! Съгласен съм на 100% с тебе няма толкова елементарни същества особено троловете им дебили с дебили. А най тъпите са ДИР.ру троловете на Възраждане :):)

Двама Азовци са се самоубили при излизане от тунела ,256 воени са напуснали тунелите....

Вече час и нищо за Украйна,чакат инструкции в връзка с Азов в Мариопол и падането на Харков,тишина...?!

"Падането на Харков" ? :D Tи откачи ли? Харков е напълно под контрола на ВСУ, всичките орки са изгонени оттам и градът е освободен.

Я пак си помисли...

Помислил си е добре. Вече украинците завладяха две руски села от другата страна на границата

Абе извънземните що не ходят при орките ? И те ли са наложили ембарго на ВАТЕНКИТЕ? Защо извънземния рязум не може да комуникира с ушанките ? ДА не би защото нямат никакво значение за съвременната цивилизация ! Изкараха читави европеиски копозитори читави европеиски писатели и после доидоха болшевиките и тва беше ............. Копеикин е Извънземен консумира рубли дриска копейки .

На извънземните им е забранено да се показват на територия различна от САЩ ! За това цялата информация за тях я имат само и единствено в Пентагона. Абе.... кой ви изтърва от психото?

Аз Ги Ги молих да направят среща с Blake Cousins ( той има техника) от Third Phase of Moon , и той да заснеме срещата . Но Те ми отказаха . Казаха "Каква информация щял да придобие повече !?

Цяла Америка се управлява от 2-3 тайни общества.

4-5 са. Стара ти е информацията.

Не е в пентагона или по-точно - не само там. Скритата от очите на масовото общество паралелна техническа и технологическа еволюция е поне 80-120 години напред. Пентагонът и неговото "скрито" общество в случая са повече в ролята на whistleblower.

Свършиха кадърните сценарсти в Холивуда, то и Холивуда свърши куса. Ма правят някви жалки опити да разсеят, че плана е ядрена война па кой оцелее. Първо ония идиоти Деп и Хърд. Са извънземни. Нещо репертоара се изчерпва.

Ми те Мълдър и Скъли реално бяха като фанатици.

Крият се контактите с извънземни поради ред причини, като една от тях е идеологически несъвестимост с тях - те имат друг обществен строй различен от капитализъм.

И това го знаеш откъде?

ДИР, съвсем изтрещяхте. Аз предлагам, ако се установи контакт с извънземните да им пратим кУпейкин и като установят, че на Земята няма разум ще си тръгнат.

По-банална баналност не можа ли да съчиниш.

Има общество което ги разпространява.

Gladio-тайна НАТО Организация Temple of SET-известна като църквата на Сатаната основател ВВС сащ генерал Майкал Аквино JSTOR Pentalha UR Lodge -Илюминатска ложа съставената от лобисти и акционери в Локхийд Мартин ВПК на САЩ

JSTOR да се чете HATOR

То и в Перник има тайно общество на извънземните наречено "Пернишки Винкел" и си мисля, че е време да се заеме с НАСА!

Да ги върне към корена си - литекс ?

Да, зелените човечета щели да дойдат веднага след няколко свръхзвукови ракети.

Е няма как да не ни забалмосат сега с новини за извънземни когато се разбра,че бившия СССР е изхранвал половинат свят, докато Американците превзеха света с пуканки за микровълнова печка и рекламата на тостера, по нонова време ня бяха много по напреднали технологично но се оказа,че СССР е снабдявал половината свят и с индустрия и съ стомана и със торове, и със храна, и с много огромен индустриален потенциал

Изхранвал друг път. Цялото селскостопанство в България бачкаше за да изхранва ватниците.

:) ние бяхме допълнението, като се има предвид, че социалистическа България беше 6 в света по добив на вино, а сега е Турция, която е 12 пъти по-голяма, може само да се гадае, колко по съвършени са били технологиите и организация на производствoто създадени по Съветски модел, и винаги СССР е бил един от големите изсносители на определeни култури и ние винаги сме внасяли определени култури....проблема е, че винаги са продавани на ниски цини, като някой е отдавал приоритет на технологичните джаджи, като по важни от хляба.... сега настъпва лек обрат, в САЩ има суша заради шистови технологии, които унищожават водните им източници, и суша в цели щати заради корупция в държавното им устроиство

Всъщност СССР е внасял зърно. Износители стават след това и то далеч не хранят целия свят. А тази история с Unidentified Aerial Phenomena (UAP), или както му викаме НЛО, върви поне от 5 години в публичното пространство и това сега е просто поредно развитие. Това, че не си чувал е твой проблем. Предполагам, че е типично за теб да демонстрираш невежество по всякакви теми, очевидно от НЛО та чак до икономика.

Абе, трольо с ватенка, не може само да ядеш жито и да пиеш нефт.

Опааа, едно извънземно си разкри прикритието.

СССР всичко внасяше и крадеше бе колуче лъжливо. Докато тука се мъчехме с добиви от по 250 кила жито от декар в САЩ тогава по времето на СССР произвеждаха по 1000 и повече кила от декар. Та айде у лево лъжлив боклуко

Света се гърчи в невиждана продоволствена криза, а ние се занимаваме с хора, които трябва да са на терапия с прозак или ксанакс!

С тия джендъри дето са там не ти трябват извънземни, то може и джендърите всъщност да са извънземни и сега да превземат тихо планетата

Ето тук ще може да се гледа на живо след няколко часа, но никой не очаква нещо повече от увъртане, щото точно тия, които ще свидетелстват, се опитват да потулят нещата. https://www.youtube.com/watch?v=aSDweUbGBow След това ще има секретно изслушване, но там нямам как да разберем какво са си казали.

Още едно разкрило се извънземно. Я кажи от първа ръка, кога ще си приберете кУпейкин обратно?

Всички извънземни все в САЩ кацат, брат! :D

Пълни глупости! Ако военните разкрият извънземни, моментално могат да налеят безкрайна параноя в обществото и да си оправдаят почти безкраен бюджет за отбрана от извънземни. Точно така постъпиха миналия век с ядрените оръжия. Наляха в обществото страх от руски атомни бомби и моментално бюджета им порастна до небето. В САЩ точно армията, евентуално и НАСА, имат най-голям интерес извънземните да са доказан факт. Всъщност дори реално да ги няма, ако ги докажат още по-добре, бюджета расте, а заплахата 0. Напротив именно Армията и НАСА би трябвало ръсят лъжи наляво и надясно, че извънземни има. Проблема е, че и двете инстанции не могат да си позволят да лъжат прекалено много, затова не го правят. Армията се храни със страхове! Страх от съседа, страх от тероризъм, страх от ядрени ракети долитащи от другия край на планетата, страх че петрола ще поскъпне много ... на този който от нищо не го е страх армия не му трябва!

Ами що не ги насилват, че да си кажат? Може и анално ......

Мъск го каза (не, че думите му трябва да се приемат безрезервно, но изглеждаше искрен) - "ако е имало извънземни на Земята, аз съм един от хората, които трябва да знае за това, а аз не знам". Та всичките тия приказки за извънземни са в сферата на фантазията.

И този е марионетка на" божия народ "

Бах болните мозъци