17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен ...

Естествено. След като е отделил близо 50 милиарда долара секретни да плаща на хакери и тролове като тебе.

Как ги е отделил "секретни"? Нали Русия умираше от глад? Откъде пари бе, прост уроде платен гейташки?!

Тази "безпрецедентна", хипер, супер, дупер, хептен, най-по кибератака всъщност се оказва хакването на един имейл на някой, който в момента е министър. Значи някой е научил паролата на имейла, влязъл е и те заключават, че нападат Полша? Може би вероломно? Хайде по-полека с квалификациите! Че както са тръгнали може и война да предизвикат за такава глупост. А между другото правилно беше казал някой по-долу, че всъщност ако това е вярно, виновен е министъра, ако има секретни материали в личната му поща, той е за наказание, а не хакерите.

"тези материали може да са били подготвени и обработени от рускоговорящи лица." Тия номера с кирилицата са стари англо-саксонски номера!!

Хайде и всички административни данни на Полша на облака на добрия Голям Брат. За по-добра защита, разбира се.

пълен провал накономиката хакната е цяла полша, очаквайте внос на пресни яйца и пилешки бутчета без антибиотици.

Какви кибератаки, какви хакери, какви кибернападения бе хора?? В Полша, ако някакъв начинаещ хакер от гимназията или рускоговорящ шпионин, аматьор теши да научи някакви секретни държавни тайни, достатъчно е да почерпи чистачката едно кафе и веднага получава всички пароли и пълен достъп до всички компютри и каквото си поиска! ;)

Виж как ги разбираш тия работи, какво знаят тия от КГБ, Мосад, МИ-6 и подобни. Да вземат да те питат тебе как стават тия работи да им обясниш. Отде ви изравят бе.

Не си ебал полякиня и незнаеш ... Какво да ти се разправя повече!

Освен руски хакери по света, други няма.

Не си особено далече от истината, то и други освен руски тролеферми не се е чуло да има. В цивилизования свят ги гонят и като хванат някой го затварят, в Русия са на държавна заплата.

Въпрос на умения. Който може се пази.

Абе те и на Спящият му хакнаха чепиците докато скокливо го раздаваше по стълбичката на фърчиплана, но тогава вятъра отнесе вината и санкциите! ... А какви гладки полячки имаше навремето, с мед да ги намажеш и да ги ...

:))))) Еееееее, ма що така се излагате бе?! Чак в 7-мия абзац и то с половин уста - руско говорящи! Ми така обиждате белорусите и украинците бе! Още в първия абзац трябваше да напишете - хакери, разположени в Кремъл са обработвали текстовете. И на всички пише: Изготвил Шойгу Вярно с оригинала Лавров Утвърждавам Путин Веднага да се поправите!

Няма кой друг да бъде освен руснаците. Сигурно е.

и даже е много вероятно...

От два или три месеца постепенно започват да подгряват истерията с кибератаките. Вероятно колуминацията ще е няколко седмици до месец след Cyber Polygon, който е планиран за Юли. Така ще си създадат предтекст за тоталитарен контрол над Интернет и допълнителна доза кибер-фашизъм.

Блядовете...

Подозираме руснаците.Не е изключено,ама....

и даже highly likely BTW, годино е как шляхтата се е осрала.

А бе научете го този английски бе научете го че иначе ....(!)

След срещата на НАТО в Прага през 2002 е решено да бъде създаден Центърът за киберотбрана към НАТО, който действа от 2008 г... в град Талин, който се пада на изток от Полша;)

За военните, а не за правтелствени учреждения

Шляхтата седи и гледа наакано. Боширов харесва това

Естествено, че рашките ватници са зад атаките. Ботоксното джудже в кремъл вие на умряло. Вижда се че малко му остава. Накрая самите блядове ще му отржат кратуната

Да обясниш - руснаците са недоразвити или добри хакери ? Шзофренията ти се обостри или сенилността ?

Учете чужди езизи, учете, че ..... иначе много бият.

Петров и Боширов нещо наоколо немало ли ги е

Аз разбрах, че някакъв пан, на висок пост, от управляващата партия, е имал глупостта да дрънка откровено в електронната си поща и да качва там секретни документи. Т.е. той е за уволнение и даже за съд. Неговите другарчета, се опитват да го оттърват, като обвиняват лошите руснаци, за неговите грехове и видите ли, че щом руснаците го нападат, значи е много читав.

Са. Коя е най-голямата проститутка на САЩ в България? Да има нещо учудващо в това, че Полша Курвалска усети руско, неоторизирано проникване баш преди срещата в Женева?? Ти остави, ами са намерили лаптоп, а върху него бутилка водка, останки от кисела краставичка и УШАНКА!!!!

Руснак с ушанка чука по Уиндоуса... Пардон, прозореца на демокрацията!

Не-е-еееее американски дрогиран лешпер със заредено автоматично оръжие в български цех, готов да разстреля работниците. Това са генераторите на демокрация...

Тъпунгер, кой на учения ползва истински патрони? По тъпо от руслямск мекере няма и няма.

Ник-а ти е култов, както и коментара ;)

Имах си аз да не са рускоговорящи.Като нямат отговор на нещо това е най удобното обяснение но и най смешното.Жалки са в опитите си да се защитят че са се осрали.

"Има данни, че те идват през източната граница на Полша, отбеляза той." Гаси идиотите са тия в полското правителство.

Явно кибератаките са влезли с фалшиви паспорти...калпави са им митничарите :)

Ползвайте само хартиен носител! бойко и узунов да ви покажат!

Норд Беър нападат.

Що се прайте на утрепани кокошки бе пингвини

на мнофо ама много еФтина пропаганда,сега рашките ще са виновни и оня с алцхаймера ще се спрепне по стъпалите и ще изквичи и пияните полски калинки ще измрънячкат като бито прасе че видиш ли рашките са лошите

Ееее, руснаците са винивни. Точно преди срещата с дедо Джо. Повод за нови санкции. И ако и някой друг склад се взриви, картината ще е пълна. Боли ги много за Северен поток-2. Пак ще рябва да купуват газ от "агресора".