17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BIGOS - hahaha... ja pierdole. Bigos е традиционно ядене приготвяно, подобно на нашето свинско с кисело зеле. В разговорният език може да има и негативно значение на "нещо сбъркано", "лош дизайн", "продукт с лошо качетсво" или пък в зависимост от контекста - "меле", "мешавица", "гювеч". Интересно и смело решение да си нерекат продукта с това име ;). Може да е не-лоша автоирония.

Браво на поляците. Нещо създават поне. А нашите "капиталисти" един чушкопек не са кадърни да направят и всиките са се засилили да рушат и крадат готовото. Жалка работа

Така се започва. Целта на тези ентусиасти е да бъдат забелязани те и техните идеи от правилните хора. Ако "има хляб" в това, което искат да направят, ще им се даде възможност.

пшеките къртят

Тази ръкета от млад конструктор,в задният си двор ли построиха? Моторът на една ръкетъ трябва да работи от порядъка на три минути за да бъде полезен и да достигне нужната височина за ниска орбита. Тея и клечка кибрит полезен товар няма да могат да вдигнат на 150километра височина.

Дада

Е де. не бъркай Роскомикс с група ентусиасти. След някой друг месец че вдигат повече от руските смешници.

Ти като си дойдеш на 4-ти км ще видиш кой какво ще вдига ...))) напли се сещаш....

не е ли твърде малко това? Спътник с комуникационна апаратура ще иска двигател, гориво, акумулатори, панели, корпус ... а това тежи ... и то доста над въпросните 50 килограма

Хахахаха,...... Хахахаха... Хахахаха

Това не е космическа програма а кръжок по ракетомоделизъм.

А къде е кръжокът по ракетомоделизъм на великия бай българин, тоз вещ изобретател и откривател и последен голтак в Европа?

селски, у нас има хора, които се занимават МНОГО по-сериозно точно с такива неща, но тъпи селски пръчки като тебе не четат тези новини... даже имам подозрението, че някои от тях са свързани с този проект... говорим за хора, които си говорят на ти с всички шефове на космически агенции... и това, които поляците са направили, те го правят тука за ученици - точно кръжок... потърси, запиши се, не бъди ганьо

И тези 25 човека скоро ще минат Роскосмос

РОСКОМИКС е правилното изписване! ;)

ми скоро могат и да му спрарт двигатели да продават и тогаз да ви видим фалконите фърчилата)))))

Преди години Мъпет шоу имаше филмче ПРАСЕТА В КОСМОСА.Колкото прасетата отидоха в космоса, толкова и поляците ще отидат там.

Знам, че звучи грубо, но си е чист виц. Поляци в космоса....