Коментари - Apple с милион поръчки за iPhone 5C за 24 ч. | IT.dir.bg
назад

Apple с милион поръчки за iPhone 5C за 24 ч.

Apple е получила над 1 милион поръчки за новия iPhone 5C в първите 24 часа след като компанията започна да приема заявки за устройствата – в петък 13 септември, твърди анализаторът Джин Мунстер от Piper Jaffray.

Обратно в новината

Коментари - Apple с милион поръчки за iPhone 5C за 24 ч. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ка нема да са привлечени - луд на шарено се радва.

Керванът си върви, кучетата си лаят. Ябълките трупат милиарди, може би не както преди, но достатъчно за да са на върха още много лета.

"Леките подобрения" се изразяват в пластмасов корпус и няколко цвята, което обаче не им пречи да сложат цена от 700$. Явно ерата Steve Jobs свърши и сега е ерата Тим Кук. Apple не са виновни че имат фенове които са готови да си купят всеки техен нов продукт дори и само опаковката му да е нова. Дай боже всекиму такива клиенти. Въпроса е докога ...

Toи целия милион е от поръчки на опертори за "оферти" с договор

Apple винаги са имали много лоялни клиенти , които ги определят и като зомбита. Затова силни продажби в първите 24 часа са нормално явление. Все пак там където iPhone 5 се провали тотално в сравнение с предшествениците си беше да доминира тотално пазара за дълъг период от време. Според мен 5C и 5S ще са още по-зле в това отношение. Извинявайте ама защо един потербител на iPhone 4, 4S, 5 да се ъпгрейдне на "новите" модели като са същите??? Ако е за цветът , това става и с панели. А реално на Apple стратегията винаги е била първо ъпгрейд на текущите им потребители.

Мда като няма с какво да се задържат като номер едно като качество се почва с алтернативите шарени и евтини. От дизайнери клиентската база става шофьори на таксита.

Начи, зема се един айфон 4, 5, нема значение, минава се лекинко на шмиргела, на задния капак му се играе един спрей . . . и воала вече имаме 5С. Е'ф'тино и лесно, нема нужда теа от Купертино да ги 'раните - лесно е секой може и сам да прави таквиз 'технически' иновации!

Само да се допълня! Секви спорове са безсмислени, Епъл продават идеология, останалите продават лопати. Ако ти требва да го показваш - Епъл, ако искаш функционалност - лопати колкот' щеш, пък и е'ф'тини! Но, голямо но нито едно от теа устройства не е мобилно, верно не е галванично свързано към никоя комуникационна мрежа, ама требва да си вързан към електрото, требва собствена електроцентрала - бактериите ги едат като пуканки!

Каква точно е идеологията в момента? Говориш празни приказки. Предлагаха идеология преди 3 години , сега са просто част от лопатите за които говориш , че и по-кофти лопата от другите

На такива статии,трябва да има гриф ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ.

По-лесно ще е ако DIR-а слага надпис "БЕЗПЛАТНА ПУБЛИКАЦИЯ". Все пак са по-малко от платените.

Не мисля, че е реклама на конкретна компания. Когато се качи инфо за Apple, феновете на двата лаера почват да се хранят и това качва рейтинга на сайта.. Но това е лично мнение :)

Ако трябва да сме коректни ДИР-а са доста обективни - постват технологични новини за всички продукти. Стига сте хейтили!

От епъл правилно са се ориентирали - не е важно да има иновации, а да се изчисли точно бройката на зомбитата и пределната цена, която биха платили за цветната пластмасова ябълка ! От 6 милиарда на планетата 3 милиона да са зомбитата - пак са добри пари нали ? Защото зомбитата не се интересуват от техническите характеристики и иновациите - интересува ги само емблемата ! Затова е важно да продаваш на максимален брой зомбита при най-високи цени ! В това от епъл са се специализирали, но във всичко друго изостават ...

Такаааа. Взимаш един 20'' андроид PC,(пример:ViewSonic), слагаш един 3G модем и получаваш най-иновативния многоядрен телефон за по-малко от 700 лв. Ползвай си го със здраве.

Що мрънкате бе? 1.Има голям тъч екран (На Айфона бил малък). 2. Full HD (На Айфона не е). 3.Няма скенер за отпечатъци (на Айфона щял да събере отпечатъците на целия свят) 4.Пластмасов заоблен корпус като на Samsung (от любимите!) 5. Андроид 4.0 (най-добрата ОС - отворена била, свободна..., всичко можела...) Защо ми пишете минуси? Перфектен иновативен телефон за по-малко от 700 лева. Уникален! Всички желания на противниците на ЕПЪЛ и феновете на АНДРОИД са ИЗПЪЛНЕНИ!

Всъщност това което дразни конкуренцията и всички които мразят Епъл е, че те успяват да продават на най-високи цени. А пък те всички търговци и производители това искат, да продават на максимално висока цена, но не всички могат да постигнат най-високата цена в даден сегмент от пазара.

От Епъл са подали искане за патентоване на цветовете, като тяхна последна иновация. Дъгата ще бъде забранена в САЩ, защото не искала да си плаща рекета... патента исках да кажа.

Колко хора има, които осмислят деня си с безсмислени спорове..

Иновативни цветове, без съмнение.

Сега остава и да ги патентоват.

Само две неща са безкрайни Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.

А аз си помислих, че скърцащия самсунгов е с един милион поръчки за 24 часа

Aко ще се купува iPhone или да е 5S или 5...какъв е смисъла от шарена пластмаса за много пари?

На калъфи продават шарени калъфчета.

Hедей да обиждаш Nokia!