Коментари - Какво порно е гледал светът през 2017 г. | IT.dir.bg
назад

Какво порно е гледал светът през 2017 г.

Най-големият порно портал в света PornHub разкри своята годишна статистика, разкриваща какво порно е гледал света през 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Какво порно е гледал светът през 2017 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна не съм се смял така!!!! Overwatch!!!! Най-популярно в Бразилия!!!!! Не е истина....Отделно по това, колко време са го гледали се вижда кой за колко мастурбира..... Смех, смех....

....добре че е порното, иначе кой знае колко венерически болести щях да си докарам...

приятели, по красиви и сексапилни вени от действащите майки - НЯМА! каквото и да си говорим, най-хубави и ЖЕЛАНИ са ЗРЕЛИТЕ женици... на младите момчета, дето още нищо не са видели и нищо не знаят, им препоръчват да се насочат към младите момичета или женички. ние дето ги разбираме тея неща, ще почакаме малко, младите женички да станат ЗРЕЛИ женички и тогива ще се включим...

Като казваш ЗРЕЛИ - имаш предвид леко наедрели и провиснали, или по-стегнати и запазени? Защото с възрастта тъкмо такава е тенденцията - да натежават.

тоя слон карашан как въобще е в класацията като има къде къде по прекрасни момичета

Просто е изтекло домашното й порно и хората от любопитство гледат.

Няма по-добро порно от руската телевизия! Особенно, когато "Раша тудей" показва виртуозно лъжещият Вова! Свят ми се завива от кеф като го гледам! Оказа се, че световно известният д-р Гьобелс е жалко нищожество в сравнение Великия лъжец Волдемар фон Ленинград!

АЗ ПОРНО НЕ ГЛЕДАМ , АЗ ПРАВЯ ПОРНО С ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ :))

Това технологична новина ли е, бе глупендер?!

Ей т'ва е PornHub , всичко друго е лай.а .

Redtube е не по малко добър и много посещаван сайт. Аз лично го предпочитам пред Pornhub

Бангброс, йеспорнплийз също стават. Цели филми с ХД качество, докато в порнхъба качеството често е малко по-скапано и са орязани сцени.

Щука

Хентай и гей-порно... В какъв свят живеем???

Какво е това хентай? За първи път го чувам. Иначе се учудвам на първите две места. Аз лично търся най-много milf от третото надолу, след milf и mature, russian mother и т.н.

Гогов, за пореден път копи/пействаш статия, в която няма абсолютно никаква информация свързана със заглавието. Заглавие - Какво порно е гледал светът през 2017 г. В статията - порнхъб бил събрал огромно количество статистика. Ама без списък или пример с най-търсеното (най-горе за Рик и Морти е така написано, сякаш се очаква да има и СПИСЪК с останалото). Не ми се вярва най-търсеното порно в света да е за Рик и Морти и за някаква си игра.

Разбирам от реклами по интернет, и знам че за сайт като порнхаб е почти невъзможно да знае пола на посетителя. Най вероятно разчитат какво са избрали хората който са решили да се регистрират на сайта. Мойте подозрения са че голям брой от тях лъжат и по голямата част от посетителите хич не се регистрират. Едва ли жените които посещават този сайт са повече от 10%. Порното си остава най привлекателно за мъжете.

Не е вярну.Аз съм жина,и гледам порно.Обичам секциата Anal.Мъжъ ми ни мъ такова там,та аз само си гледъм.

Сред свободните гледат повече мъже, а сред семейните повече жени - доказано. Може и възрастта да е фактор. С годините жените стават по-е.ливи, а мъжете улягат. А полът се отчита от Гугъл по множество други показатели, гугъл знае пола ни на 100% - не е като да гадае.

А дали е така коОООйй да ти каже.

Любомото ми порно е с български политици,журналисти и съдии.

CNN non stop ...

Average Visit Duration : 9 min 59 sec. Мдааа... човек може да живее и с много и с малко. В този времеви интервал се включва и времето за намиране на подходящата фантазия. Живот на скорост... :)

При червенокосите е най-кратък престоят: около 7 минути и 40 сек. Лелей....

гледането на гей порно се увеличава,не отива тоя свят на добре ей,преди си се гледаше нормално порно с водопроводчика,а сега е модерно гей със соросоид и обратно

И къде видя гей-порно в статистиката. Имаше лезбийско порно, като става ясно, че жените го предпочитат повече от мъжете. Явно и двата пола обичат да гледат предимно жени. А това със соросоидите си е чиста пропаганда, колко ти плащат за нея? Единствените страни, в които фигурира transgender са Италия, Испания, Бразилия и, забележи, Русия. Като бразилците нещо съвсем са го омацали, вижте само какви категории са актуални там.

Като спомена бразилците, та спомняш ли си филма "8 милиметра"? Всичко най-извратено (дори и престъпно) се поръчва точно там.

Ами гледай порно бе,да видиш тогава как един и същи клип се представя за 5 различни етноса,а актьорите са хамери,а щом вярваш настатистика,евала,значи и порно не гледаш,а караш на ножки пред компа

Сигурно третополово. нали това е най актуално.

Какво порно е гледал светЪТ през 2017 г. Пълен член, подлог? Граматика, журналисти?

Ти как разбра, че члена е пълен?

"Стоян Гогов" и "граматика" са 2 (две) противоположни неща. За "жърналист" пък съсвен...

И къде е статистиката??

Аненце!