Коментари - Порно компаниите налагат виртуалната реалност | IT.dir.bg
назад

Порно компаниите налагат виртуалната реалност

На технологичното изложение CES 2016 в Лас Вегас стана ясно, че порно компаниите ще се насочат към виртуалната реалност.

Обратно в новината

Коментари - Порно компаниите налагат виртуалната реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научна или не но фантастиката винаги е била крачка напред в технологиите. Преди повече от 30 г. издание на поредица "Галактика" се наричаше "Онирофилм" и третираше точно въпроса за виртуалния секс и пълното заместване на живия контакт от технологиите.

PoT (Porno of Things) e неделима част от IoT. Очаквайте купища PoT джаджи :)

Какво значи "виртуалната реалност" ? Някой да разясни, че нещо незацепвам как ще се предава порното??!! Ще трябва ли да спирам кабелната?

Няма да се промени кой знае какво. Женският пол бързо ще усети накъде духа вятъра и ще стане по-достъпен и даже ще вземе инициативата в свои ръце, а професионалистките ще свалят тарифите. Накрая чикиджиите и е*ачите ще запазят съотношението си. Природата ще се самобалансира.

Aма чекиите ще ги мааме в реално време.

Ше има приставки - вибриращи латексови вагини и джуки.

Еми нормално е да стане това! В най-скоро време сигурно даже и директно участие ще може да имаш! Във виртуалното порно де! :) Като цяло обаче проблема си е голям при положение, че при една обикновена връзка да се стигне до секс е много по-трудно отколкото в една виртуална такава, където пък секса ти е и ГАРАНТИРАН, то това наистина ще е голям проблем за "нормалното" ни общество!

За порно пари не давам. Но бих пробвал да видя каква е тая работа, въпреки, че ми ясно какво да очавам.

с или без жена,друго си е да си удариш една бърза,така че всички мъже знаем че това ще се продава,така ще виждаме по големи балкони от тиядето виждаме всеки ден..супер

Като видите подрастока в стаята му да лежи с маска на очите, от устата му да текат лиги и да издава странни звуци - да не се чудите какво му е...

Задава се нова генерация зомбирани чикидж*и, които заради виртуалната реалност с голяма вероятност няма и да могат да се размножават естествено, та и този процес ще бъде урегулиран.

За съжаление заместени от ислямисти.

Ако плюят ще трябва ли да залягаме?

яко, откога ги чакам

Требе си и специално костюмче за това. Само с очилца не става

Що ти е костюм - само да моторизират изкуствените вагини, че да мърда "в такт" с картината и готово.

Абе и без виртуалните му там истории без да действа ръчичката няма как да стане.

Хм... Едно време един приятел програмист ми викаше , че порното е един от двигателите на развитието на РС индустрията, ма си мислех че се бъзика.

Не, не се е бъзикал. Най-големия спонсор на Moving Pictures Expert Group (MPEG) е консорциум от австралийски порномагнати, и благодарение на вложените от тях пари порно индустрията стига до всеки персонален компютър...а едва след това и големите кино компании се възползват от новите начини за гледане на кино в домашни условия.

А кой ще си купи ако не може да го гледа?