Коментари - Какво научават за нас мобилните приложения | IT.dir.bg
назад

Какво научават за нас мобилните приложения

Какво научават за нас мобилните приложения? Изследване показва, че отговорът на този въпрос е малко плашещ - приложенията често имат достъп до почти всичко.

Обратно в новината

Коментари - Какво научават за нас мобилните приложения | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отговора е : всичко ми те затва са направени...

Значи взимате си смартфона и махате от него - 1. Skype 2. Viber 3. What's'up 4. Facebook 5. Facebook litle 5. Facebook massenger. 6. - с вградения Хром браузър няма да сърфирате, тъй като той има права по дефаулт и също събира и споделя личната ви информация. Затова си инсталирате една Мозила, тя не иска никакви специални разрешения за достъп като се инсталира, и ще си сърфирате само с нея. 7. Дефакто на смартфона си слагате само един winamp за музика, и офлайн инсталер игрички, т.е. такива които могат да се играят офлайн, и от тях само тия които не искат някакви разрешения за достъп от вас. Защото има такива и които искат, нищо че се играят само офлайн. И общо взето това е. Само така, ще сте сигурни, че нямате приложения които да ви следят и да ви виждат снимките и видеоклиповете в смартфона и да ги споделят с трети страни.

Winamp? Верно ли?

За PC досега няма по-леко, опростено и удобен плейър от старите му версии. За други ОС обаче ще пропусна

До 22: да си чувал за сатира :)). Радвам се че си от 'необработените'. Сполай ти.

Биг Брадър Ви следи дори докато спите :P Такъв е днешният свят - изцяло вече сме зависими от технологиите. ДАНС да заповядат на гости ;)

Нямаш тайни, значи? Искам да го чуя от жена ти обаче...

Който живее цивилизовано е роб! Роб на каквото си поискате: информация, пари, работа, техника, технологии, на всичко. И ще става още по-голям роб. Ще стигне до пълен кретенизъм. Чак след това, което ще се случи, може да се промени нещо в добра посока. До тогава е гърч!

Е мен няма какво да ми следят. Аз нямам жена, нямам деца, нямам банкови карти, дебитни, кредитни, и каквито и да е онлайн разплащателни средства, нямам пари в банки, нямам кола, мотор, гараж и т.н., нямам и работа, без доходи съм и общо взето няма какво да ми проследят. Мога да си ползвам всичките приложения.

Гледам вечер Биг брадър, слушам чалга, ходя на годишния концерт на Планета, пазарувам на жената безполесни, но евтини неща. Тъп и житейски ограничен съм като масата от моите сънародници и не го крия. Какво имат да ме следят???

И аз така.

Значи вече си от "обработените". И няма как да си представиш,че има и още НЕобработени. И същите тези НЕобработени, не искат да бъдат обработени. Не можеш да си го представиш, защото обработката въздейства най вече върху съзнанието (мисленето) на хората. А както сме учили - когато един орган не се ползва - ТОЙ ЗАКЪРНЯВА.

Нямаш тайни, значи? Искам да го чуя от жена ти обаче...

няма тайни

Да събират бе, дреме ми! Не си пиша името! Мейла ми е бъкан с порно-спам! Най-често посещаваните страници са ми порно такива. И коментари тук, естествено. На снимките ще ми видят оная работа. И кво като ме следят? Какво следва от това? Едно голямо НИЩО!

Представи си за миг, че някой ден светен човек реши да стане политик. Само си представи, не че ще стане. И нека ние го харесваме и вярваме в него, и бихме гласували за него. Едва ли си чак толкова заблуден, да смяташ че големите ни братя (ру и ам) не следят какво се случва тук и не ни контролират за да се случват нещата както на тях им трябват. И сега... Според теб, ще допуснат ли такъв човек да има политическа или друга власт?

Скайп за андроид може да иска много, но така или иначе бива убит в стендбай (или се самоубива-все едно).. ;) кел файда с други думи за прахосаните пари и подслушващи надежди ;)

Епа Оруел го е написал това още преди години! Само, че сега ние си го правим това сами! И то с кеф дет се вика! Но пък големия брат така или иначе ни следи, ко ни пречи сега да му позволим да ни следи, че и да му ръкопляскаме!