Коментари - Viber заработи на всички Windows 10 устройства | IT.dir.bg
назад

Viber заработи на всички Windows 10 устройства

Бета тестовете на Viber с устройства под управление на Windows 10 са към своя край.

Обратно в новината

Коментари - Viber заработи на всички Windows 10 устройства | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всяка система има центробежни и центростремителни сили - когато са в равновесие системата е устойчива, а когато някоя надделее гръмва и става дупка.

Viber - хубаво. Ама пък тази шитня Windows 10 - за какво ли да я ползвам?

ей, рабирач, джуркай си с андроидя, и недей да спамиш нета...

Viber се превърна в един огромен бъг: - за windows е тежък като Autocad. - за Android постоянно се бърка в контактите. а е едно просто приложение за обмяна на потоци.

Разкарах го от телефона (андроид) преди година-две след не повече от две седмици. Най-нагло блокираше всички дейности докато не си свърши каквото е наумил по мрежата - и като е навън човек с 64 kbpS телефонът ставаше неизползваемо бавен (2-3 пъти по-бавен от без тоя тъп райбер). Не знам променили ли са нещо от тогава, може би е време да пробвам - ако и очакванията ми да са близки до 0.

Viber на PC/Mac е жив зян. Много далеч по функциoналност от Skype.

все пак - какво толкова са направили ?? Има си ги тези фунции - и в техния продукт и в други отдавна ... и ?

Щом пише "всички Win10 устройства" - това означава ли, че ще работи и на персонален десктоп компютър?

Viber за Windows 10 има и работи. Не знам дали има нов Universal App или не, версиите са почти еднакви (на настолния компютър е 6.1.1, на телефона 6.1)

Не работи, тъй като в процеса на инсталиране на десктопа иска потвърждение от мобилния телефон, на който вече да има Viber. Когато телефонът не поддържа Viber (като моя, тъй като Нокията ми не поддържа), и десктопът не тръгва.

Вече съм силно издразнен, 'екстрите', които има Viber за Windows Phone 10 са отдавна налични за Android версията. Отгоре на всичко телефонът ми не може да се включи от алармата, така че или ще ми пада батерията или ще се успя, защото нямам аларма. Махна ли са и Incoming caller Narrator, което поне беше уникална супер-полезна екстра. Да не говоря че IOS- усещането за мазна работа на тел-а изчезна след преминаването от 8.1 на 10. Маркета им е допотопен. MS определено се държат като назадничева компания, въпреки че приказките им са други. Браво, явно, толкоз им е акъла. Ми то като се замисля, те са основани от, човек стремящ се само към екстрактване на печалбата от чуждата идея, без мисълта да сътвори нещо ново и евентуално супер печелившо(Apple, Tesla)

Ааааа забравих да даобавя защо минах на Windows Phone 10.. ами на 8.1 НЕ работи поточното видео- не мога да гледам online TV.. щото кодека за възпроизвеждане незнайно защо липсва?!?!/? WTFFFF? Бре, че изнудване.

Moli Player Pro решаваше успешно въпроса на W8.1

Нека всички сега продължат с новините как windows phone (windows 10 mobile) e "мъртъв"...

От 2000-та година слушам как MS фалират и умират.

О, недей... Един телефон се обърках да купя преди 10-11 месеца с Windows и още съжалявам... Добре, че останалите са с iOS и Android, че ако бяха с Windows сигурно щях да си тегля ножа...

Ок, безпорно е с по-богат маркет Android i IOS, но мисля че е крайно време да мине всичко на Cloud и да не се размотаваме с въпросите имаш ли кабел или дай да ти го пратя през

Нямаше, просто щеше да си мрънкаш - както винаги.