Приложенията на Google вече са в магазина на Huawei

Само с един клик може да свалите YouTube, Google maps и много други апликации

Обратно в новината

Коментари - Приложенията на Google вече са в магазина на Huawei | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност можете да ги изтеглите от AppGallery. Там има много добър избор от приложения. Харесва ми ефективността на банковите приложения там.

Аз ползвам GSpace и всичко ми работи без soundcloud, който го отварям през уеб.

1. Цедни БАТЕРИЯТА много! 2. Телефона забива често 3. Много реклами в аппа

Докато телефона няма лицензирани GMS нищо от Гугъл не работи пълноценно. Никъде не можеш да се логнеш с Гугъл акаунта си. Имам един P40 pro като опитно мишле го ползвам точно за експерименти с Гугъл. Ми не стават нещата.

Единствено soundcloud не ми работи и google maps по някога се пъне, ама напоследък си бачка.

Жалко за марката! Гугъл не е интересен, но приметно Andoid auto не ноже да се инсталира на Huawei!

Това просто не е вярно. Имаше и преди такива апове. Прави виртуален тел, който няма ограничения примерно mate 20 и инсталира приложенията върху него. Големият проблем е, че Не се знае какво става с данните, които въвеждате в тази измислена китайска програма. Не се знае и докога Гугъл ще търпят това. Могат да го ограничат когато си поискат. Не купувайте Huawei. Хубави телефони са, но осакатени без Gооgle Mobile Serv. Има достатъчно добри марки, за да си причиняват Huawei.

Това, което става с данните, е същото, което става и с данните, които подаваш към Google - съгласяваш се, че могат да ги използват както преценят и използваш услугата им :).

А бе вместо да подкрепим по-добрите и по-евтини телефони, които чрез силата на санкциите на САЩ срещу тях ги осакатиха, такива като теб одобрява нелоялната конкуренция на Apple чрез позицията на силата на Държавата?! Ей, опичай си акъла!!!

Мнение на заблуден глупав samsung фен. Вероятно поредния поклонник на instagram facebook tiktok.

Какво общо има Samsung тук - говори се за Google и Huawei?

Факт! Много добри устройства, обаче без Гугъл услуги стават само за Китай.

Много ги беше яд, че правят най-добрите телефони и на достъпна цена. Видяха, че до години ябълката щеше да бъде пометена и...санкицийки. Толкова е жалко когато от безсилие използваш такива методи...

Не е от безсилие, а от пресметливост. Нарича се протекционизъм. Но... обикновено действа САМО за определено време.

Ми глупава американска политика, забраняват. И ще продължават, защото ако не го правят това ще означава че са сбъркали и то сериозно. Сега Америка изнася за Китай много технологични неща и соя. След 30тина годинки ще изнася само соя.