Коментари - Пристрастени към порното и социалните мрежи: Какво се случи с изолираното племе, което получи интернет за пръв път? | IT.dir.bg

Коментари - Пристрастени към порното и социалните мрежи: Какво се случи с изолираното племе, което получи интернет за пръв път? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К'ви телефони, какъв интернет...На времето испанците и португалците разказаха играта на едни от най-големите народи в Централан и Южна Америка само с мъниста , огледалца и драбни подаръци! После им взеха всичкото злато и сега всички те са "щастливо" говорещи испански и португалски. На тия поне няма какво да им вземата, а и на дали някой ще се "набие" на сред джуглата да строи и да живее.

Едно време руснаците превземат Сибир, покварявайки местните чукчи и подобни с водка. Сега явно порното и интернета излизат по-евтино. Все пак мисля че водката е по-бърз начин за прочистване на туземци.

Старлинк интернета е филтриран и не може да се гледат такива филми. Първо проверете и после пишете глупости.

ВИПИЕНЧЕ ЧУЛ ЛИ СИ КО Е?

В дирник точка ру пише статии. А дирника достига нови висоти в цензурата, спирайки бутон коментирай под определени статии.... Кво ще постигнете????

То в България, какво е. Малко по ,,модерно"

...и с чалга

Сега да ги научат и да пушат треви и са готови, цъфнали и вързали

Ти да не мислиш че те не знат наркотици има от как има хора .

алкалоиди чул ли си? А в джунглата е пълно с такива.... Ще се занимават с твоята трева.....

Така де,смятай ги за претопени и уеднаквени с лудостта на цивилизацията.Добре дошли в света на компютърната лудост.