Коментари - САЩ с неуспешен тест на ракета за ПРО | IT.dir.bg
назад

САЩ с неуспешен тест на ракета за ПРО

САЩ извърши неуспешен тест на антибалистичната ракета SM-3 Block IIA, предназначена за противоракетната отбрана на страната.

Обратно в новината

Коментари - САЩ с неуспешен тест на ракета за ПРО | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно пак руснаците са виновни, на краварите работата им е винаги кой ми сра в гащите, както и на Боко - тиквеника от Банкя и на него все БСП му пречели. На калпав у.й космите му пречат!

USS John Paul Jones не беше ли корабът от филма "Бойни кораби" :) Там му се налага да се справя с извънземни нашественици, но в реалността май би се озорил със "севернокорейските" ракети :)

Проблема...Проблема на лудите крави е, че тоя път или не са сложили радиопредавател на уж севернокорейския Скъд, или предавателя е престанал да работи...И краварската ракета прихващач, просто не е успяла да го намери:) Щом не могат да прихаванат такива антики имитиращи севернокорейските ракети, как при една евентуална ядрена война, ще успеят кравите да прихванат руските Топол М, Ярс, Синева, Сатана, Баргузин, Калибър, искандер и т.н........Цялото им ПРО е за кенефа, още от появата на руския Статус 6!!! Краваркото ПРО=Ф-35, същата некадърност и неработещи технологии...........

Всичките руски ракети са безпроблемни за тази ракета. 5% неуспехи са в рамките на приемливото. Статус 6 е проект, който няма реално измерение, защото няма руска техника която да издържи повече от час без човешка намеса. А САЩ има достатъчно сензори да засече такъв обект далече от бреговете си и да го унищожи

Каквито сме гении се чудя когато ги докарат тука ние, нали си плащами американските бази, непречи и ракетите да си платим.

rocket science! Добре, че гладно-корейските ракети също не са с доказана точност и надеждност ;) за беда руските компенсират неточност и ненадеждност с голяма бройка. Та аз се радвам на такива неуспехи, щото отлагат датата на третата световна.

с голямата бройка...НО И С ТОВА ЧЕ СА ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПО-МОДЕРНИ И МСЪВРЕМЕННИ ОТ КРАВАРСКИТЕ АНТИКИ ТРАЙДЪН И МИНЕТМАН....На руските МБР като Топол М, Ярс, Синева, Сатана има система за РЕБ, система за създаване на лъжливи цели, бойните им глави маневрират...кравите нямат и 1/10 от тези възможности.....

SM-3 Block IIA лети със скорост 4.5 km/s (Mach 15.25) и с обсег 2500 км При това положение русофилистиците да се хвалят с 7-8 Мах е смешка. Преди година САЩ направиха тест на Самолет със скорост 20 Мах естествено при разработка на цивилно приложение - като транспортен самолет.

Много важно с колко лети, като не може да улучи целта.

Ми случва се и да не улучи. То и руските калибър изпопадаха половината в Ирак, а и целите не уцелиха та не се кахъри за един неуспех при 22 успеха.

"Цената на една ракета SM-3 Block IIA е 33,3 млн.долара." Освен че е скъпа, не върши никаква работа. Нация техническа! Най-великите в света. Как ще прихващат руските балистични ракети, ако стане война? Иначе на приказки го докарват. Обаче на дела - нещо не стават нещата!!!

е щом 22 успешни от 24 опита е никаква работа, добре. То руслямците имат нула от 100, което за путлерастите явно е цялата работа. Същото като с кацането на първите степени на ракетите на Мъск. Ми не винаги кацали и за нищо не ставали. Руските къде къде били по-добри защото нито една първа степен не се е взривила при приземяване.

Изобщо няма какво да се коментира. Говедата са абсолютни профани в техниката, и не само там. Добре, че от време на време намират по някй алчен учен от Европа, та с много кинти го привличат да работи в говедарника. А префвалените им технологии са като Лох Нес-кото чудовище - страхотно е, непрекъснато се пише за него, ама никой не г е виждал.

Как разбра че са профани в техниката? От руската преса явно.

Това което не кзават е че тука става на въпрос за свръхзвукова ракета. Американците не могат да минат 3-4 маха. Руснаците ги биха тука с техните Циркони дето летят със 7-8 маха. Да видим кога САЩ ще ги стигне в това отношение. За мене обаче е поредното доказателство че Русията на Путин може да постига много с малко а в САЩ все още успехите са свързани с размера на бюджета!

някой долу бе писал че тая ракета пресреща целта си, демек не я догонва. ако е така, скоростта и е абсолютно без значение, просто трябва да се окаже на треакторията на другата ракета в правилния момент.

sonibvc@gmail.com

Не съм съгласен. Това е само така ако се приеме че ракетата върви в една предопределна посока и траекторията не може да се промени. Тогава ракетата насрещ й може да не е бърза. Но ако ако атакуващата ракета може да промени траекторията си по време на полет, тогава става ключово за защитната ракета да лети бързо.

SM-3 Block IIA е със скорост 4.5 km/s (Mach 15.25) и с обсег 2500 км, а тоя кретен ми фали Циркона с 4-6 Мах и обсег 400 км. Американците не можели да минат 3-4 Маха, ама тестваха Самолет с 20 Маха. Ми определено няма да стигнат руслямците, защото трябва да се върнат много назад.

аве майни, що просто не напишете един пост "мразим америка" и да си го вотнете всички и да приключим с политиката от 100 поста дали има 2-3 с реална връзка с нея, останалото балвоч в стил краварите такива, ватенките онакива ... мене лично ми е интересно що некои ракети стават и що некои не стават, ма на повечето от вас ви е по интересно че са американски пп. моля в темите почващи с русия, китай и тн. да процедирате по аналогичен начин

Мразиме външната политка на САЩ. Мразиме лицемерието на САЩ. Друго не мразиме. И мак доналдс ядеме и американски филми гледаме - с това проблеми няма. Общо взете ако е наш избор - няма проблеми (да гледаме филми и да ядеме бъргери. Наш избор, никой не ни кара на сила). ако обаче не е наш избор (примерно спряха ни енергините проекти само щото са руски) - тогава имаме проблем!

Краварите толкова си могат. Добре, че изнесоха производството си в Китай. Сега произвеждат основно зелени форматирани вестникарски хартийки....

Ако искаха корейците да нападат САЩ сега е момента, но явно освен САЩ друга държава която има желание да използва ядрено оръжие няма.

Комунизъм е тотална гъзофикция, тотално оглупяване и вечна борба и диктатура на лумпените

А сега напиши какво е "капитализма"! Да сравним

Русофилистиците у нас се подмокрят и изпадат в екстаз от всяка нова руска оръжейна играчка за идиоти решили да покоряват света и получават троен оргазъм при всеки неуспех на техните врагове.

Остави ги "русофилистици " .. ами ти що се пениш???

Казах им само срещу 3, а не 33 милиона такова филмче, ще им спретна, че да повярва всеки, че са я свалили. Ама те, висока била цената. Е на ти сега. Пентагона са стиснати. НАСА навремето даваше пари и такива филмчета за кацането на луната им направихме, че все едно е истина. ;)

Явно пак ще се наложи ЮАР да бута САЩ.

все едно да се криеш под леген !:-)))

Бах ти нахързулените щайги на румънята в Девеселу...ма гаче ли Искандерите успешно се изстредлват...

ний не щем успешни тестове да гледаме искаме да голедаме как се насират от "най-великата" нация в Хавай...)))

Поредния провал на говедата. Високи, технологични, супернаучни, авангардни, непостижими боклуци.

Хайде сега хвани дедовия и не в устата

Да отидат на колене при чичко Ким ,в Сев. Корея ,там ще им покажат как се изстрелват ракети.

Тестът с ракетата от USS John Paul Jones на 3ти Февруари е УСПЕШЕН. Неуспешният(и то относително) е на 1ви Февруари - същата ракета от Aegis Ashore.

Това е категорично Най-Проруският сайт в България.Слава на Путин и Фалшивите им новини.Комунистически посерковци.Излагате се , спрете с тази пропаганда.

И много добре, че е проруски. Всички диви прозападни говеда са за психиатриите. Някой трябва да им се противоставя, за да не объркват нормалните хора с лъжи.

Кво сте я скрили тая новина между ИТ ата? Що не я изтипосате на челна страница на показ на тролетариата? Найте ли какъв узпех са имате?

Ким знае ли вече за тази уязвимост??? Направо ще си умре от смях като прочете ИТ новините на дир Сега остава да симулират и нападение от Иран от изток и от запад и да съобщят резултатите

Идиоти.. и то при положение, че годишният им бюджет за военни цели е по-голям от тези на следващите 10 държави в класацията, взети заедно.. само будали като мъдьора и цанадеца могат да се кефят на тъпите кравари..

Гогов пак е чел до късно през ноща руслямистки оръжейни сайтове и е лъскал курнишончето си!

Е чакал те е да посмучеш бонбонче , а ти пак си се пързалял по парапета .

Ей тази новина откога чаках! Дерзайте другари, разбивайте мита за това, че ФАЩ са по-напред от нас в космическите технологии!

Защо ли в този сайт се появява информация само за неуспешни американски опити? Лееекинко се пропускат неуспешните руски такива? А за капак се пропагандират нори руски оръжейни системи? Чудя си се едно такова... Само за справка Булава ила 12 (дванадесет) неуспешни поредни теста, докато си я оправят и само 6 успешни...така че съотношението 22/2 е дооста по-добро спрямо 6/12... И те така за пропагандата

Преди последните 6 са успешни, но е имало успешни и преди това. Някакъв шеф подал оставка и после вече развили ракетата и от тогава са само успешни. За ПРО дори тук има статия с име: Русия показа видео на своя ПРО комплекс Ако не броим за малък обсег: Русия тества нови арктични зенитни ракети Това от последните дни. Иначе Русия предната година в един ден тества 4 ядрени ракети. Поне едната бе от над Москва (Плесецк ли се казваше) до Камчатка.

Само Русия се прокламира. Ама нито дума няма да се намери тук за руски неуспех!

Нищо нямат, изстреляха една тесла в космоса, ма и това не можаха да направят като хората.

Тя няма нищо общо с военните.

Само да припомня - руснаците казаха, че не са засекли томахоук ракетите, които САЩ пратиха по Асад, щото земята била кръгла, а техните системи работили на плоско..Това беше официално изявление.

то с вицове ако ставаше.Ракетите томахоук които един кораб изстреля -59 от тях 36 бяха "приземени " в морето няколко секунди след пуска,а 25 бяха "отклонени " в пустиянята и уцелиха един керван с камирли.След месец когато дойдоха половинчатите признания- в пентагона късаха пагоните на отговорните.

Хахал Това кога го сънува. Вече губиш представа та между сънища и реалност. Башар каза че половинат му авиация е унищожена. Вероятно от вятъра.. А снимките с разбитите хангари и самолети обиколиха двета. А Израел само няколко часа по-късно показаха снимка от космоса на унищожените хангари където ясно ли личаха всичките 58 взрива.

Американците тестват и ще си осъвършенстват ПРО-то. А русийката няма никакво ПРО.

буахахахха американското ПРО и кокошарник не може уцели.Ама ти като си пуснеш някой холивудски филм може и капитан америка да станеш на село.Руснаците? те са окол 20 години напред в тази област.Питай Пентагона.

Искам да се извиня за една неточност тук.... Сега научих ,че стотиците милиарди давани в САЩ за "нови военни разработки" ,не се взимат от военният им бюджет ,а се дават отделно...

Някой те е подвел. Разработките са на частни фирми - те си представят продукцията и военните решават коя да купят и какви допълнителни изисквания имат. Няма никакви друг пари.

Аха... И кво е това DARPA?

33 милиона? Да няма грешка?

Американската ПРО работи на принципа "Тука има, тука - нема, тука - нема, тука - нема, тука също нема..."

американската "ПРО" работи на принципа ....как по-бързо от 700 милиарда военен бюджет да достигнем заветните ЕДИН ТРИЛИОН ! Това разбира се ,не означава че тестовете тогава ще бъдат успешни ..

Ако всички тестове са успешни, ще намалят бюджета. Затова от 24 проведени трябваше да има и 2 неуспешни

Вижте какво другарки и другари ! При дивашкия капитализъм ,където корупцията е узаконена през държавните и обществени поръчки и минава през частните фирми и стига в джобовете на политиците ,не е важно дали "теста е бил успешен " ,а е важно колко още милиони и милиарди могат да бъдат смъкнати от държавата и народа за да стане "теста успешен" !! При социалистическата икономика също си имаше своите недъзи /които можеше да бъдат поправени/ ,но при дивашкия капитализъм тези недъзи са повече и затова хората страдат повече !

Така е. Затова всички гледат да страдат там вместо да благоденстват в социализЪма

Ми, не. Аз съм ходил няколко пъти, и пак бих отишъл ... заради природата. Имат уникални природни забележителности, не можеш да им се нагледаш. Останалото е въздух под налягане.

Знаем. Не слагай интервала преди препинателния знак, а след него.

В дивашкия комунизъм дори не е важно колко милиона ще бъдат прахосани.

Ако САЩ искат ракетите им от Хаваите да работят, да отстъпят островите на Русия.

Че те руснаците дори не можаха да преброят ракетите в Сирия - стигнаха само до 23 от 58

Абе, онези двата кораба, дето плават от вчера в Черно море, не са ли заредени със същите ракети? Питам, ако случайно почнат да стрелят, дали да се крием, че при този процент на провалите...

Умникът с минуса да прочете за трагичния тест на Трайдънт от британската подводница до бреговете на Флорида.

Що бе ? Ти в Москва ли живееш? Е тогава трябва да се криеш, така е!

Лятото отскачам да се гмуркам за лаврак и турук, бе шушляк. Хич не искам да се напрягам с разни криволетящи ракети.

Незнам само защо не си пишеш из амариканските форуми като си от там а само дразниш хората тук!?

както и миналия месец, само неуспешни тестове .. това е нов момент в пропагандата - правят се на неуспешни, и си крият успехите

Досега не е проведен реален тест. Всички са с предварително известни траектории и направления. И това за имитация на цели с балистична траектория. За руските в тези тестове не става и дума :D

Абсолютно реални са. Посоката на ракетата е неизвестна, прихваща се и се сваля. Имат 22 успешни теста. Като ракетата се движи с над 16 000 Км/ч срещу друга балистична ракета движеща се с подобна скорост. Някой друг неуспешен тест не е болка за умиране.

Изпитваната противоракета поразява с кинетичен удар, и за да се осъществи такъв е необходимо да се установи точно направление и траекторията на ракетата. Разбира се, че в тези тестове данните са предварително известни и въведени, макар и на широката публика да се "пеят" басни. Все пак става дума за много пари, които да се спечелят. Особено комичен бе предния тест, как беше - някакъв моряк нещо объркал и 130 милиона изгоряха :D

То новите руски ядрени глави/слайдери са по-бързи от това което казваш. За онези се говори по 6-7км/с във въздушна среда - може да си го умножиш по 60*60 за час.

33 милиона на парче през прозореца... Американският гражданин определено бие българския по пари метнати през балкона ... а даже си нямат телефонни измамници..

А имат и 22 успешни теста това са към милиард разходи.... основно в заплати и печалби на данъкоплатци.

а се чудим защо туитър мена спря да се дърви на корейчето,а то имало защо,кимчовите ракетки фърчат,а туитъровите незнаят къде са

ама па нали им се задейства про системата в хавай,а то нямало ракети

важното е, че не се провалиха с Вагнерите.

На тоя пламък колко тира с червена капия можеше да се опука .....

Ти още малко ще поискаш да ти капне у дворо през Септември, тъкмо да си направиш лютеницата

USS John Paul Jones - в Battleship нямаше проблем с отстрелването на извънземни кораби :)

Нищо неочаквано. Поредните потъващи пари заграбени за калпави проекти от тяхното ВПК. Но нищо, те после ги харзулват на разни пудели и пионки, ей ги джапанките се набълбукали с неработещи системи за луди пари. То така се става богат - грабиш и заплашваш, а пуделите ти купуват боклуците.

Ха-ха. Руските прехвалени системи едва успяха да преброят 23 от 58 ракети, какво остава пък да унищожат някоя. А тези имат 22 от 24 успешни прихващания и унищожения на целите.

Ти разлика между крилата ракета и междуконтинентална балистична ракета правиш ли?