Коментари - Проблеми с качеството преследват завода на Apple в Индия | IT.dir.bg

Коментари - Проблеми с качеството преследват завода на Apple в Индия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е щото не им пускат песните на Benny Lava и затова! Там някак си не идва да лепиш чепове без да скършиш кръста и да потроваш с крак. Може Apple да купува Huawei и Xiaomi и да им ги дава за ребрандиране. В това са царе Индийците, там ще се постигне желания брак от 0%!

Еми имат си Виетнам, Малайзия, да правят там телефончета

Бай Мангау ни щье да рАботи, иска да играй кючек.

Началото на краят, обичам тази марка, но не мога да си я позволя заради високите цени. Всичко което ползвам е служебно, телефон, слушалки, преносим компютър и т.н. Не знам каква е този "мода" в IT бранша да ходят у "циганската махала". Много и мързеливи.

От Ейпъл може да не са знаели но в Индия всички са цигани а на юг са по цигани от на север, на юг са нещо като кръстоска между негри и цигани.

Каквито производителите, такива и потребителите. Без да казвам че са цигани.

Елате в БГ да правите айфони. Ниски данъци и качествена работна ръка.

Лесно е, връщат се в Щатите и си намаляват печалбата от 300% на 5% ... Ама лаком гъз, вазелин църка!

Ади ся, индийците им виновни!

"Усилията на Apple ... срещнаха неочаквана пречка," Е па колко да са неочаквани!

Много преди него. Нищо общо няма компанията с това, което беше по времето на Джобс. Нищо. Хардуерният им отдел е запазил някой от сериозните инженери. Новият им компютърен чип е топ. Софтуера обаче е тотална мазня, UX е трагичен. Карам със стари модели айфон ако трябва да купувам нов, ще е задължително от производство преди Covid. Това, че хората превърнаха айфона във фетиш и статус символ е трагедия. Тези играчки, които всички носим в джоба са устройства за следене над които ние нямаме особен контрол. Не ги гледайте руските политици, че ги ползват. След като сноудън изкара информация за следенето на Меркел ви давам сто процента гаранция, че не търкалят оригиналният софтуер и не се свързват с мрежите без форма на защита от локален файъроул. Ако човек иска да ползва тези устройства си има начини. Лично аз смятам да мина на дегугълнът смартфон и да запазя новите си навици да го ползвам само като слушалка и банкови приложения. Тези, които нямат какво да крият са балъци. Автоматичното профилиране е факт и данните формират бъдещето ви в системата на социален рейтинг, която идва глобално. Относно Апъл компютрите, ползвам си старите докато мога. Пиша това от модел 2013та със сменена батерия и охлаждане. Като операционната система започне да остарява ще сложа някъв Линукс и пак ще съм си ок. Съвет към Апъл потребителите на компютри. Купете си Little Snitch и контролирайте телеметрията към централата. Ей така, за всеки случай:)

Е, голяма работа че те следят или следят мен. Ако решат да ни сложат дигитални окови ще го направят и без телеметрията на епъл. Лично аз не вярвам в голямата конспирация. Разбира се, ако службите се заинтересуват от теб няма начин да се скриеш с някакви дегулгнати телефони и тем подобни. Жовей си живота и не разсъждавай твърде много.

Който извършва престъпления го е страх от следене. АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ СЛЕДЕНЕ, ЧИСТ СЪМ ПРЕД СЪВЕСТТА СИ. А ти най-добре си взеви руски лаптоп и телефон, и ще бъдеш спокоен. Тия няма как да те проследят, те са 50 години назад.

Ще си джиткам с индийкия iphone. Кеф цена няма!

за да постигнеш 50 % брак се иска истински талант. :-)

Ха-ха. Отдавна не се бях смял така. Повече от виц е това! Любимата ми марка за 2000 лв., произведена в някаква фабрика в Индия, била бъгава! О, Джизъс! О, Буда! Поръчвайте новите 16-ки! Още не са измислени, но можете да дадете няколко вноски по 400 долара, за да стимулирате работниците, които работят за 3 долара седмично!

живо се интересувам АйШаФоните от Индия с какви вградени мелодии на звънене ще бъдат.

от Bollywood

Преди около месец отворих литиеви батерии от Индия. Имаше доста кал вътре. Вероятно да подобри качеството. Ха,ха!

Май някой за сефте вижда циганин, естествено ще шкарти работата и ще върти чалъми, много ли са учудени?

В Индия произвеждат само качествени платове и подправки! За друго не стават! Англия скоро ще го разбере! Те си го знаят де!

къде се е чуло и видяло - циганин и високи технологии?!?

Ще ли да отварят в Русия те били нация техническа ! И са много велики ! Таргета им щял да бъде български русофили ! Само това ги спирало да почнат да купуват Айфони . Обещавали безжично зареждане със супер сили но само ако са в обхват 1000 километра около някоя мумия . Неотрализирало нацизъм и наркомания имало само един недостатък трябвало завинаги да останеш в Русия

Николай Малинов е с Айфон. Сергей Лавров също е с Айфон. Богатия русофил само американски телефони харесва.

Не познавам човек и/или индустрия, които да са започнали да внедряват работници от тия и да не са пропищяли. Моите директни наблюдения за вече 5-6 години работа с такива е, че там мисъл рядко протича. Ако наизустят някой процес пак бива, ама трябва ли нещо да се помисли, да се вземат поуки от грешки.... Иначе повечето не са лоши хора, но са калпави служители.

убава работа ма циганска........

Шокиран съм - индиици работя некачествено?!? Не може да бъде!

Ми да направят завод в САЩ, американците нали качествено работят :)

Работят качествено, но искат повече пари.