Коментари - Продават генно редактирани домати с психоактивно вещество в Япония | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори ни е бедна фантазията, какъв х.й са ни подготвили в бъдеще! Като гледам, как всички апокалиптични филмчета за бъдещето се сбъдват, направо не ми се мисли...

а уж, дрогата била забранена... ;-)

у нас не се произвежда ГМО продукция.... Внася се с разни вафли, десерти и тем подобни боклуци...също с пилета, хранени с царевица...Но селскостоп.продукция не се произвежда...То посади ли се нещо със семена с ГМО...после нищо друго вече не вирее... Но трябва да се внимава....да не се допуска тук производство с ГМО... Както и да не се рови за шистов газ...за малко щеше да отиде Добруджа... А водата вече става кът...така че.ВНИМАНИЕ!

Купуваш семена, вземаш малки пиленца за отглеждане... Всичко е вече отрова, гмо, боклуци. Няма чиста храна, еко, натурална...

Se taia

Явно не си наясно, че ГМО продуктите са по-устойчиви и дори да имаш засяти неГМО продукти, те ще бъдат "замърсени" в един момент.

И каква връзка има това с коментара ми, че вече всичко е гмо ? Същото казваш и ти, ама аз не съм наясно...

вид на храни... Дежа Вю... Преди двайсетина години имаше случай е Тайланд, където собственик на ресторант продавал супа с опиум, за да привлече повече клиенти и успял, докато конкуренцията не се оплакали и полицията го излови! Майките си продадоха за пуста печалба, извратеняци!

Мога ли да си поръчам домат с хероин?

защо не, щом има кексчета с марихуана

стига да има, кой да ти го достави...

Аман от тия алчни сатанисти. Все много "загрижени" за хората. Сега пък искали хората да се отпуснат. Ми за целта си има хапчета, има алкохол. Който иска да се отпуска. Аз не искам да съм парцал. А относно понижаването на леко високо кръвно, ми то всеки горещ чай го прави това, дори съм колабирала след мурсалски чай. Канелата върши същото. Чудят се с какви боклуци да ни тровят и променят ДНК-то и природата. Как пък злото все активно... Как не измислиха лек за някоя болест като рак, диабет, множествена склероза, ревматизъм...?! Как не сътвориха някакво добро, някакво благо за хората, а само зло ?

Това са точно хапчета под формата на домати. Няма всички домати да са такива. ДНК-то в природата се мени непрекъснато. И защо трябва да е зло, а не добро? Как мислите изчезнаха болести като чума, тиф и т.н, защото не измислят лекове за тях ли? Има и лекове за ревматизъм и за диабет и за рак. Може да не знаете ама някои ракове се лекуват и то напълно. Как си мислите че средната продължителност на живота за последните 100 години е нарастнала с 10 години? Щото злото е активно? Ами колкото и да си активно нещата си вървят към по-добро

Вярвай си... Към какво добро си вървят нещата ? Локдауни, фашизъм, ограничаване на права и свободи, препълнени онкологии, гмо храна, мръсен въздух, хората умират като мухи... И кои са тия лечими ракови заболявания ? 5 години ремисия и метастазите идват... Завиждам на глупаво усмихнатият Ви оптимизъм ! Но, не съм щраус.

Аз си инжектирам ракийката отделно от доматите!

Ако още не сте разбрали - "Новият свят" не е това, което си мислите. Прибирайте се в малките населени места, отглеждайте си зеленчуци и плодове, защото в противен случай ще ядете изкуствено месо и пластмасови плодове.

Ми те семената им са вече гмо, пилетата са гмо. Всичко е отровено.

Ние пък си имаме грозде! И не е ГМО :)))

Хахах , вярвай си че не е ГМО :)