Коментари - Sony спира продажбата на PSP | IT.dir.bg
назад

Sony спира продажбата на PSP

Sony спира продажбите на преносимото си устройство за видеоигри PlayStation Portable (PSP).

Обратно в новината

Коментари - Sony спира продажбата на PSP | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си взех PSP-то, бях наясно, че 90% от игрите му са основно за японската публика (J-RPG-та и подобни). Обаче го взех, с ясното съзнание, че получавам читава конзола за да си цъкам хубавите стари игри от PS1! E, сега, няколко години по-късно, това го може всяка джаджа за 50-100 лева, натъпкана с емулатори, но за времето си, беше почти единствената възможност. R.I.P. PSP!

Някой с Вита да коментира? Не съм имал ПСП, но се чудя дали може да се модифицира..Изглежда ми доста интересна-всякакви мнения и личен опит са добре дошли

Витата е страхотно добро и технологично устройство, с превъзходен дисплей, прекрасни цветове и бърза и интелигентна реакция при допир. Имат прекрасни възможности за сърфиране в интернет и поддържат прекрасно функционалността на джава скрипт за разлика от таблетите на Андроид, но е с много заключени възможности, които втора година вече не се отключват. Някои казват, че са хакнали Вита, аз лично не вярвам, може и да е така, но при следващ ъпдейт става на брик, може и да не е така. Има един недостатък Вита, става само за скъпи платени игри и няма никакъв нормален допълнителен софтуер, както и не е планиран такъв. Както казаха вече колегите, има съвсем евтини устройства даващи подобни игрови показатели като на Вита-та, при това без непреодолими ограничения за качване на софтуер и игри. Таблетите също имат много по-добри възможности за софтуер и игри.

Мерси много! звучи като затворена кутия... Мерси още веднъж!

Nintendo ги утрепа всичките преносими конзолки с техния 3DS...

ми така е ,витата излезе след нинтендото и вече беше морално остаряла а 3дто се оказа доста сполучливо а не само рекламен трик

нокиъ

Уникално устройство, стига да знаеш как да се възползваш от него. На него съм му открил повече приложения отколкото на "великия" си прехвален смартфон, дето освен за часовник и мп3 плейър за друго не го ползвам. Жалко, че го спират, а още по-жалко, че не правят подобни продукти.

Витата, я чака същото като псп-то. Прекалено скъпа идва, а даже нямат елементарен софтуер, дори не позволяват да се качи софтуер за четене на книги. Конзолката им морално остаря, а пазарът е препълнен с много по-евтини аналогични устройства. А и с тази липса на свобода за качване на софтуер.

Същата затвореност и алчност донякъде погуби Симбиан и прати Нокия в забвението.

Дам. Има всичко на всичко 5 готини заглавия зя PSP-то

То и Батълфийлд продава ПС-та за по 1500$..та зависи от заглавията. (не съм имал ПСП-не знам кои игри са/не са били налични)

Да купя с игрите

Да си купя ПСП беше най-голямата ми грешка. От 2007 събира прах тази безполезна джаджа.

Да я бяхте продали когато имаше пазар за нея ;-)