Коментари - Samsung продал 800 000 часовника Galaxy Gear | IT.dir.bg
назад

Samsung продал 800 000 часовника Galaxy Gear

Южнокорейският технологичен гигант Samsung се похвали, че е продал 800 000 броя Galaxy Gear в рамките на два месеца. Така устройството се е превърнало в най-успешният "умен" часовник.

Обратно в новината

Коментари - Samsung продал 800 000 часовника Galaxy Gear | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Войната на разбирачите: Сигурно трябва да има някаква далавера да се хвали или оплюва дадена марка и то не в специализиран форум а тук в дира, щом са се включили не само лаици но и пълни простаци.

Всъщност информацияат за продажбите от другите източници е, че продуктът не е особено успешен, тъй като са били закупени едва 50 хил. бройки. Два дни по-късно Самсунг веднага излязоха с информация, че са ДОСТАВИЛИ 800 хил. часовника. Много евтин и типичен за тях трик.

Недей сега да разваляш кефа на шитсунг фендроидчетата. Това какво точно са казали шитсунг няма никакво значение, важно е как е преведено от dir-а ...

Преди време се появи информация че половоната от закупените часовници се връщат :) Аз имам pebble и да си призная е най-добрата джаджа която съм си купувал

я, само 800 000 идиоти?

ей много разбирачи много нещо, като гледам сигурно самсунг им праща всеки месец отчет на продажбите та са толкова добре информирани къде и колко са продали

Тия пък къде намериха толкова баламурници да изсипят толкова пари за една безмислена и недодялана глупост

Аз и за смартфоните така се чудех, но баламурниците видно са много. :-) Явно е куул, хахах. :-D

В официалното съобщение от Самсунг казаха, че са "придвижили", т.е. доставили на ритейл мрежата, а не продали...

И според теб това е станало безплатно? Продали са ги на някого, нали? В крайна сметка като получах ххххххх сума от продажби от такъв продукт има ли значение?

Има. Защото в единия случай са продадени на краен клиент, т.е. някой го ползва и има смисъл да се прави нещо за него - приложения или подобрения. В другия задръства складовете на дистрибутори и партньори, които едно ще пищят за компенсация и ще я получат и второ няма да поръчат повече от него и подобните му, т.е. затваря се нишата и пазара.

А къде ми е новия iWatch :P

Идеята е готина и явно се котира. Харесва ми като концепция но не бих си взел. За такива пари можеш да си вземеш прекрасен часовник с далеч по-бизнес вид и най малкото по-елегантен. Но за всеки влак си има пътници и всеки има негов стил и нужди.

забележи 3-та снимка. много лесно можеш да го направиш да изглежда като истинските стилни часовници за които говориш.

Съгласен съм с теб, уви нали знаеш хора сякакви с раззлични вкусове.