Коментари - Проект за картофена салата събра $60 000 в сайт | IT.dir.bg
назад

Проект за картофена салата събра $60 000 в сайт

Обява за най-обикновена картофена салата в сайта за набиране на средства за всякакви начинания Kickstarter събра $58194 долара.

Обратно в новината

Коментари - Проект за картофена салата събра $60 000 в сайт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от деградирали общества, то друго не може да се очаква! толерира се: простащината и колкото е по-просташка, толкова по се харесва на малоумниците и поражда невиждана "радост"... тук в бг се наблюдава вече 15г. малоумието на изпростелия полудял бг народ, който се "радва" на чалготеки, политици крадци, на мошеници, на простовати музикални текстове, на пошли тв предавания, на таралясници скапани талиги, на молове и др. такива дяволии... и ето че за такива като мен не е очудващо, че някакви простаци се събрали в сайт и си споделят взаимно малоумието, а най-хитрият малоумник измежду тях печели:) то да живееш в прокажено общество не е лесно, ама ми се налага за жалост... 1 дмс няма да пуснете, ама за чалгиите давате от сърце, 'щото нямате сърца, а пепел! чао тъпаци, хитреци и утайки! хайде нацвъкайте сега минусчета, за да се почувствате по-добре:)

Това е някаква реклама на сайта, в която няма грам логика за всеки здравомислещ.

Не ми стигат 250 000 за нова кола. Нека който има излишен долар да помогне.

даже 300 000 ще ти дадем. Ти си избери плюсчета ли да бъдат или минусчета.

Долари бе бастун. Не четеш ли

Защо в новината пише" $58194", а в заглавието "$60000"? Едни и същи байтове информация са. Не е за место.... Явно едното от двете само е вярно/ИСТИНА/, а другото невярно /ЛЪЖА/! Защо "новинарите" ЛЪЖАТ? И защо трябва да им вярвам при copy/paste на следващите "новини"?

Защото в случая новинарът вижда в бъдещето.

И в бъдещето е точно 60000? А защо не 60123 например? Не се прави на разсеян...Всички новинари закръгляват НАГОРЕ в заглавията. Така чрез лъжа спомаат до по-доброто зомбиране на зомбитата.

Евтина и ефективна реклама на несъществуващ продукт. Някой ако иска да започне събиране на пари за предизборни кИбапчитЪ вече знае къде да се насочи.

имали- дали

Всички, които са дали на този пари са идиоти. Да подминаваш всеки ден НАИСТИНА нуждаещи се хора - болни, жертви на престъпления, родени в бедност и т.н., а да даваш пари за такива идиотщини е неморално.

съвременното общество върви към видиотяване в случай, че не си забелязал от рекламите по телевизията. Човека е искал 10 долара, а сега има пари да започне малък бизнес.

И аз му пуснах 1 $ , що па не :) Ебати пича.

Пич е, защото както е тръгнало ще стане милионер от такива глупаци като теб!

Нека е глупак , ама си има 60к :) Мен лично 1 $ не ме бърка ама грам. Това не е до будали/глупаци и т.н. Това специално е направено за забава и като така определено е весела. Ти като си по-умен си цъкай там в панелката ( например ) и хейти по форуми и сайтове :)

Тия американци от всичко правят пари...евалата!

Поправка: "Тези американци дават за всяка глупост пари... "