Професор от Станфорд: Извънземните отдавна живеят сред нас

Ученият признава, че е изследвал пилоти, които са летели в близост до НЛО

Обратно в новината

Коментари - Професор от Станфорд: Извънземните отдавна живеят сред нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диагноза .....която се лекува с прием на ХАЛОПЕРИДОЛ.....

Дрън-дрън та пляс, ако са му давали достъп на тоя е подписал такива дебели декларации да не разгласява, че няма как току така да ги ръси тия работи без да го погнат. Извънземни има, ама са толкова на майната си, че никога няма да ги срещнем, да не говорим, че ще са толкова различни от нас, че няма как да си обикалят незабелязано тъдява.

Има нещо. МО на САЩ и НАСА гледат сериозно на това и през последната година са направили център и група за изследвне на тези "аномалии". А и конгреса на САЩ го обсъждаше преди месец-два съвсем сериозно: https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3100053/dod-announces-the-establishment-of-the-all-domain-anomaly-resolution-office/ https://www.nasa.gov/feature/nasa-announces-unidentified-anomalous-phenomena-study-team-members/

С психиката шега не бива...

Са се настанили в София - парламента,!!!

Да не се окаже сега, че извънземните сме ние - дошли от поредната опоскана планета ( например Марс ) като сме се имплантирали в някакви животински видове за да оцелеем на тази планета. а космическите кораби, са станали обект на подражение при изграждане на храмове...

Гали Нолън е известен луд в НЛО средите.

Какво му предписаха? Прогнозата?

Ееее. Те не са ли чували за България? Всички в България са извънземни и в напреднал стадий на дебилизъм..

"Според него заснетите от американските военни неидентифицирани обекти са извънземни дронове с изкуствен интелект и сензори за наблюдение." преди 200-300 г щяхме да кажем, че са ангели, дяволи, демони ... хората сме надарени с доста богата фантазия и обичаме да запълваме дупките неяснотии с всякакви фантасмагории.

някои неща които казват трябва буквално да се приемат. по същество всички сме извън земята- извънземни . тези които са в земята не са.

ПП са техен проект.

Toźi ima vpredvid sebe si

Мария Габриел е извънземна с тази 48 см шия .

Направо со е аватар)))

Простата помакиня затова и ходи с такава прическа в опит да не си личи толкова.

хората вече обиждат на извънземни, вие на помаци като преди 200 години

Борбата между Русия и САЩ е жестока щом и българският трол говори само за това под статия за извънземни!!! Пародкса Ферми. Който не го знае, чичко Гугъл и да се запознае. Друго което не се говори по темата..ама хич. Тези неща се появяват точно когато човека започва активно да развива и да ползва летателни апарати. Къде са тея извънземни предните 50 хиляди години? И не...глупостите на Вонекен или там както се казваше и идиотщините исмукани от пръстите на Натионал Географик не се брои като легитимно. Извънземните, ако ги има, са много надалеч от нас и сигурно дори не знаят че ни има. Всичко останало е за слабоумни които куцат в логичното мислене.

Докато някое от тях не дойде да изпием по една ракия, няма да повярвам

Преборили законите на Вселената да преминат хиляди и дори милиони светлини години, за да пият ракия с Пешо от Перник. Едва ли!

В Кичука в Пловдив е пълно с извънземни, особено кат се стопли времето, пият бира и чоплят семки по пейките в парковете, после минават на водка и ракия и накрая светят в тъмното !

Те са толкова развити, че могат да преминават в плазмено състояние без допълнитерни уреди и да се телепортират на милиони километри мигновено. Тук на земята се телепортират на долното ниво, понякога правят грешки и се появяват в някое и друго метро или езеро или преминават през кратер на вулкан.

да бе, правят грешки, изкара цялата Вселена грешна кат нас

и злоупетребяват системно с наркотици.......

Да, в Столипиново и Факултето са.

Щом живеят сред нас вече не са извън, а са си само земни.

Най-доброто доказателство за разумен извънземен живот е, че... Никой не иска да има нещо общо и да контактува с човечеството

_stankow

Така е ! Виж който редовно проверява под леглото и зад хладилника как знае ! :D :D

И единстваната надежда на човечеството е руската терористична кочина да ни освободи от извънземните. Защо обаче извънземни няма в Русия? Защото са отишли в кочината и са видели, че там не само няма разумна цивилизация, но няма и живот.

Ти бил ли си в Русия някога?Съмнявам се... Но се радвам ,че поредния кретен вярва колко е хубава страна дето негрите и трансизродите са на почит! П.С. Да не забравиш довечера да си смениш плаката на ЛГБПУМИЙТЕ над леглото пубер жалък

Ти явно не си наясно с Русия, щом твърдиш, че там няма хомосексуални. И хич, ама хич нямат мюсюлмани, нали? А как са се увъртяли с африканските държави, та по тая линия и тъмнокожи няма, а? Тия дет най-много реват срещу гейовете, са всъщност скрити гейове, статистика, пич...

Рептилът Радев със сигурност е прекарал детството си насред НЛО поле със силно излъчвана.

Мен редовно ма отвличат извънземните и ме оперират с голям черен инструмент.

Този откри топлата вода. Като гледам Кирчо и Кокорчо .... нема нищо човешко в поведението им!

Прав е... ние си имаме едни 240 извънземни

От както почна войната в Украйна конспиративните теории рЕзко намаляха, защото ботовете са на другия фронт в момента.

Те намаляха, защото всички се ойазваха истина. :-)

Значи конференция на най-високо ниво за глобалното лидерство на САЩ! От цялата глупост това е най-интересното! И това че мозъците им са с увреждане също!

Това е абсолютен фейк click bate - вижте само сайта-първоизточник.

Ами да, всички ги виждаме сред нас. Кирил и Асен се казват. Още не са усвоили земната реч.

добре че се казва Но лан - г-н Никой казва че има извънземни, т.е. никой не го казва.

Преди време имаше един репортаж по CNN в който обявиха имената на пилотите от аварийно кацнал китайски самолет като "Хо Лий Фук" и "Съм Тинг Уонг"

явно това се е чувало от черната кутия

Честно - към троловете: постоянното споменаване на Русия и Украйна под ВСЯКА тема постига по- скоро обратния ефект на това, за което ви се плаща...

Аре стига бе, само в България колко рептили има, а тука въобще не им е комфортно. Вие слепи ли сте.

Космически забивки? Кое не е така?

Със сигурност има извънземни!? Другарката Дърева им е водач....Копейкин съгледвач....Руди Гела използвач..

Това обяснява всичко за Костя КЪСИЯ Копейкин. Трябваше да има логично обяснение за неговият дебилизъм.

То и за теб има известни съмнения, ама нейсе, не всички луди са там, където трябва, просто местата свършиха. Все пак се запиши да си между чакащите.

Не, за него няма съмнение. Видно е, че е влюбен в Костадин Костадинов, но проблемът му е, че нещото на Костадин е късо за него. Трябва му по-голям. Дегенерат!

Д, така е. И ние знаем къде им е сборището - НС ;)

Ние сме към Русия. Те ще защитят според нашите заслуги. Това го знае всеки българин.

Ти специално си за лудницата. И сутрин Хапченцата по двечки на гладно, както ти каза доктора.

не е ли чувал за 4-ти км?

Дръпваш едно джоинтче, и са при тебе!

Седят двама край казана и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията. Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия: - Сипи му на Хомункулус! Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана. Хомункулусът пак: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата пак го погледнали: - Сипи му на Хомункулус! Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал: - Господа, аз съм извънземен! - Такааа, стига му на Хомункулус...