Прогнозират „избухване” на биткойн през октомври

Криптовалутата може да поскъпне до $100 000 към края на годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами аз не знам колко е пари биткойна ама е удобно средство за спекулативна печалба. Накратко казано - докато има балъци ще има и спекула с това в което вярват. Всички прогнози за биткойн са само ....прогнози. Ако утре ФЕД, ЕЦБ и Банк ъф Чайна решат че няма да толерират биткойна, алткойни и цифрови средства за разплащане - цената може да стане мноооого интересна... А някой замисля ли се че всъщност истинската спирачка на тия "койни" е "зелената сделка" и подобни проекти???

100 000 долара са нищо за Биткойн.цената ще бъде между 5 и 10 милиона долара до 2030година.Може и повече,може и много-по рано да ни изненада.купете си малко може да купите и за 100лв не е задължително да е цял биткойн.Или поне се запознайте с криптовалутите да не гледате като индиянци след няколко години!

£31000 е биткойна в момента - кви $100 000 го гонят тоя…Или както всички знаем - спекулацийка=покачване=печалбичка!

Купувам , обаче на 1 лв . Плащам веднага на място .

Не бих инвестирал в Биткойн. Изобщо никакво развитие,направиха слой 2 за моментални транзакции,но има прекалено много недостатъци ,а отделно така се губи децентрализацията и са много далеч примерно от VISA с 25 хил транзакции в секунда. Бих препъръчал да се следят алткойните , които биха решили тези проблеми, а също така и кръстосаните атомни суапове на DEX вече работят и ще навлизат тепърва с пълна сила като няма да се налага по централизираните борси да разменяш първо с USDT/BTC

Ако банките не искат да обръщат биткоина в друга валута - курса ще падне мнооого. Ако Мъск се изкаже благоприятно - ще се вдигне. Много познавам брей! Браво на мене!

Ми те банките не искат да сменят биткоина за друга валута Биткоина не е валута, реално е някакъв актив върху който се спекулира активно но без да има реално покритие Възползват се от продуктите върху него за да се надлъгват щото движенията му са сериозни, но тези движения го правят невъзможен за каквото и да било освен за надлъгване

В Ел Савадор официално разплащателно средство е Usd и Btc.Хардуерът за милиарди долари който копае биткой е ДМА.Искам да седнеш и да четеш повече преди да пишеш пак свободни съчинения по неща ,за които не си подготвен

Стоката Салвадор е една от държавите с огромно насилие, първо те застрелват а после ти събуват обувките. Не мисля, че една нарко държава с такова насилие би била пример за каквото и дда било. Да беше казал Сингапур дда го приема, да беше казал Таджикистан/ иди ми дойдими, ама да кажеш като пример за нещо Салвадор или примерно Хондурас Даже няма смисъл да говориме, просто е някакъв майтап

С Сан Салвадор преди година градските банди нещо се бяха заяли с кметството и формата им на протест беше... стрелба по шофьорите на градския транспорт. Убиха няколко шофьора и "протестът даде резултат".

Ако банките не искат да обръщат биткоина в друга валута - курса ще падне мнооого. Защо мислиш така? Обикновено когато една стока стане по-трудна за придобиване, цената й се покачва. Според теб цената на кокаина ще падне или ще се вдигне, ако утре правителствата го легализират и банките почнат да приемат плащания с цел покупка на кокаин?

цената на стоката биткоин се определя от търсенето и предлагането. Ти ще си купиш ли нещо, дето цената му е 1 милион долара например, но никъде не можеш го смени за долари?

Ти сам си противоречиш. Щом цената му е милион долара значи има сделки на тая цена по борсите. Ако всеки тръгне да продава и цената ще тръгне надолу, а когато почнат да купуват повече от колкото се предлага цената ще тръгне нагоре. Да ти разясня понеже виждам ,че не си наясно, биткойн емисията е точно 21 милиона(около 18млн изкопани), от които много за загубени във времето и предлагането е ограничено.

Да, прогнозите са някъде между $100 000 и $ 5 000. Някъде в тоя порядък :)

Много си консервативен, бе. Моята прогноза е [0,1 000 000].

Стига сте се лигавли - 10000000$ и нито цент по-малко до 1 Януари :))))

Чуеш ли такава прогноза БЯГАЙ ДАЛЕЧ. Мерси, но не, мерси.

Бе незнам Дневната графика заформи едно РамоГлаваРамо и отиде надолу към ключицата. Да речем, че има признаци, че за момента ще ходи надолу след като проби подът от към 43 000. Мъ знаеш ли, чиляка си има индикатор и вероятно си го продава и от време на време прави такива прогнози. Ако улучи казва как е улучил, ако ли не замита тези предсказания под килима и продължава да чака докато улучи

Дума дупка не прави!

чиляка си има индикатор и вероятно си го продава Йъп... Нарича се TD Sequential и срещу $1000 всеки може да се сдобие с негово копие (на индикатора, не на Антони Вайсброд), което върви върху TradingView =)

Айде пак почна помпането :D

Тези с криптовалутите са като нашите мутри едно време. Шепа хора си прехърляха помежду си един пари и викаха, че правели голям оборот.

Почти позна. Само дето няма да е експлозия, а имплозия.

както винаги става, сега суеците ще се юрнат да купуват биткойни за по 60-70 хиляди долара, тарикатите ще направят истински пари а суеците ще пият по една студена вода когат цената пак падне.

OneCoin!

Ще избухне... като Evergrande в Китай ;)

Как е възможно да се дават пари буквално за едно нищо?

След години ще разбереш

Когато ти обеднееш. Истински у пари срещу мъгла не разменям.

Истински пари срещу мъгла не разменям. Ти истински пари не си виждал в живота си.

И ти си нищо ама трябва да ти плащам заплата

Няма накъде да ходи.