Коментари - „Прогрес МС-25“ се скачи с МКС и достави мандарини и новогодишни подаръци | IT.dir.bg
назад

„Прогрес МС-25“ се скачи с МКС и достави мандарини и новогодишни подаръци

Товарният космически кораб беше изстрелян в петък от космодрума Байконур

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - „Прогрес МС-25“ се скачи с МКС и достави мандарини и новогодишни подаръци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и бананите едно време така ги доставяха за Коледа. Сега банани има за всяка дупка.

Чебурашките направиха магистрала до Космоса, а ние тук 40 години строим “Хемус”.

Fake news.

щом руснаците летят в космоса значи е много лесно !!!

Русия е единствента държава, която реално има космонавтика! Това е ясно на всеки здравомислещ човек!

Това като по соца - фалят се че има портокали и лимони за новой год ли? Смешки...

е браво на братушките, да им занесат малко портокали на ония горе

Да прочета мозъчните повърни на соросбригадата. Ще смачкат Просията и ще пребият Ватняците. После ще намажат една филия с мас върху отровен хляб на Монсанто Украйна, ще топнат анусите в служебният бидон с вазелин и ще чакат господарите от Посолството да им го нахакат по евро-атлантически. Все пак тукашната мърша обича да си плаща за привилегията да е окупирана и драна. И всичко е наред щом я граби и гърби Любимата Кравария.

И какво интересува това нормалният българин, а руски подлоги платени от пАсол.... ДИР. РУ.

А др. Си Дзин Пин се скачи с др. Путкин на земята. Както винаги, на Западна Монголия беше отредена ролята на булката в тази интимна връзка.

И други неща ви хакат в дупките. Ма важното е да сте щастливи овце. Докато мрете прогресивно и жулите на евро-атлантическата нива като най-евтината работна ръка евър:)

Лекичко да ти припомня, че хора като теб, лесно забравят реалната картина в страната, защото не им оттърва. 85 % от българите, са евроатлантици. Или с по-прости думички. Те са за ЕС, и за НАТО. Всички големи политически партии в България, ( включително БСП, а както и етническата ДПС ), са също про ЕС, и про НАТО. Вие “ мъжествените”, сте незначително малцинство. И ще останете такова завинаги. Амин !

Щото това ви чака. И фесовете и потурите на прабабите и прадядовците ви ще влязат най-накрая в употреба. With 1787 deaths per 100 000 inhabitants, Bulgaria had the highest death rate in the EU in 2020, European Union statistics agency Eurostat said on March 7.

Браво Братушки!

Hормалният българин от какво се интересува? Три гънки в мозъка - ядене, пиене и... тези три неща.

То пък , ти започваш , да си припомняш - какво е да си перка на анадолския .

Аз пък имам наблюдения , че ,, евроатлантици" - сте само педерасите . И което е хубаво - не сте 85% .

време е да погледнете отгоре как да подпукате западната измет!

Нема ЛАБАВО и това ще споходи западната измет!

Ами да проведат референдум, ама нещо ги е шубе.

Кажи го на Мъск, щото неговият Драгон цяла седмица се въртя из космоса, докато най-накрая трябваше да го закачат с подвижната ръка за МКС! Досега само двама астронавти са се качили на МКС със собствен транспорт!

а банани закараха ли им?

Никой не отрича, че Рисия има постижения (основно наследени от СССР, но има) в различни области. В космическите полети все още са сила, макар че ГЛОНАС на практика не работи, нямат телескоп подобен на Хабъл, Фобус-Грунт се провали, Луна 25 се провали, не е много сигурно дали могат да направят нова орбитална станция след кная на МКС. Преди 3-4 години бях чел какви са заплатите на космонавтите им. Когато ги обърнах в левове излизаха около 2000 лева, основната заплата на учителите там е около 400-500 лева. Пък са втория най-голям производител на петрол, трети на газ, най-голям износител на пшеница, изнасят метали, правят ядрени реактори.

Но за какво са им тези ключодържатели с дракони???

Браво на руснаците, щом такава изостанала, бедна, изолирана, на път да фалира и да се разпадне държава, както постоянно пишат центадийските черноработници, успява да провежда успешни космически мисии, и то в условията на специалната военна операция, която, въпреки че гълта значителен човешки и финансов ресурс, успешно успява да напредва въпреки оказваната от "колективния Запад" помощ на Украйна.

Не ти понасят новините ли, ганювец? Гърчи се още, ха ха ха!

Но ще се усеща липсата на Българско космическо кебапче !

Те са естествено радиоактивни. Стига им тази от Слънцето. Много радиоактивни са още бразилски орехи, та дори в малка степен картофи, моркови и неща растящи в земята.

А политиците в БГ се уговарят в парламента кой колко да открадне !!! Марионетки .

То и на нашите депутати заплатите са едни, а доходите - други... Както и да е, не отчиташ покупателната способност. А космонавтите им не ги мисли ;)

..''наследени от СССР''.... СССР не бяха ли пак руснаци? Бяха! Все същия ген са си. Все едно е как се наричала страната. Като започнеш от 839 година до ден днешен са си руснаци.

Бре, чакай да сравня къде сме ние. България, страна без война с над 3 милиона емигранти, липса на каквато и да е производствена дейност, образование клонящо към нула, медицина изчезваща по - бързо от мартенски сняг. Но в Европа, с нарастващ спираловидно дълг, с източване на златни резерви от БГ покровителите в лицето на англо-саксонците, с бързо нарастващо рИмско население. Хм, предпочитам да се върнем, с в соца. Мечти, мечти ...

с проекта ГЛИГАН, имаме един за Космоса

закараха

Намек да почват да учат китайски, ако са го разбрали.

3 милиона емигранти? Посмали бе манго.

Ъхъ, космическите полети от кога станаха мярка за просперитет на една държава? Швейцария не е изстреляла и една ракета, сигурно там от глад умират по улиците? Да не говорим, че Русия лети със стари съветски ракети. Руска ракета все още няма, 30 години след разпада на СССР.

АМЕРИКАНСКИТЕ АСТРОНАВТИ .... КЪЛВЯЛИ ЯКО НА РУСКИ ЧЕРЕН И ЧЕРВЕН ХАЙВЕР ..... ТОВА Е ЧАСТ ОТ НОВОГОДИШНОТО МЕНЮ :))

Глупости на търкалета. СССР не бяха руснаци а обединение от многество народи. И съответно бе изполван потенциалът възможностите и ресурсите на всички тези народи. 30 години минаха от разпада на СССР. Къде са постиженията на Русия като ги няма републиките? Що няма ни една нова ракета? Гена бил руски... хахахахахахахахахаа

Няма лошо! Те са известни с есетрата.

А банани? Доставили ли са им банани? Щото ние от бившия соц. лагер даваме всичко за един килограм банани. Дори ние българите си разтурихме подредената държава за едни банани.

Ти технологии знаеш ли как се развиват. Само 10 години е увладяването на метод.

Ми направете референдум за излизане от ЕС и НАТО. Ма не ви стиска. Тогава ще лъсне, че сте една шепа руски подлоги.

Аз не помня да съм си разтурял държавата за банани. Но помня как комунягите си направиха вътрешен преврат. Помня и как ограбиха държавната хазна, фалираха банките и обраха народната пара, а после с крадените пари изкупиха за жълти стотинки заводите и ги нарязаха за скрап. Та кой казваш, че разтури държавата тролейчо?

Роскосмос е на над 60 години. След програмата за совалката нямат ни една нова ракета. Мъчат една Ангара вече 25 години. При това в нея няма никаква нова технология като например повторно използване на степените. Спейс Х е на 21 години. Имат вече 2 вида ракети в полет и трети наполовина завършена. Та ко речи?

СИГУРНО СА ИМ ДОСТАВИЛИ И ПАМУЧНИ ДЕНЗИВЕКЦИРАЩИ КЪРПИЧКИ НАПОЕНИ СЪС СПИРТ .... НЕ СЕ КАТО ДА Е ШИШЕ С ПУШЕНА ИЛИ НЕ-ПУШЕНА ВОДКА .... АМА МОЖЕШ ДА ГИ СМУЧИШ :))

Ами вярно е. Само Русия има космонавтика. САЩ си имат астронавтика. Китай си иман тайконавтика.

Президентът на Германия чака половин час в жегата за посрещането си в Катар, емирът го посъветва "да пие чай" докато чака.

Всъщност в Европа работят предимно образовани хора. Тия дето са по нивите са обикновено с ниско или никакво образование, а те са доста малко. На трето място идват руските тролеи, избягали от мобилизацията в Русия и дошли тук да се крият, ама ежедневно квичащи из нета колко е велика Русия. А като им кажеш да се прибират там, им ставаш смъртен враг.

"Гадните" руснаци, че да има Коледа и в МКС! Ако чакат на "великите" хамериканци горе, щр тряя са си останат със спомени от стари Коледи!