17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ммммдаммммммммм........ така е малоумни педокозяцки фекалоидни кретени! Получи марсианския бойелр за зеле, получи разрешение да се взриви! Но нищо повече! Сега някой педокозяцки фекал ще се изкаже, че то така било предвидено да се взриви! Затова били тестовете! Алоооо, козяцкото деби! Бойлерите на Мъск ако бяха истински ракети, щяха да летят! А не да се взривяват! Едно е тест да видиш кои технологии работят и кои не...и друго е всичко да ти се взривява! Е поне не опекоха с Крю Драгъна ония двама смешници с модните селски ботушки бутафорните шлемове кофи и гейските дрешки! И това е нещо!

Е, алчни ватенки, наиграхте ли се на рогозиновия батут ? ... руският батут непрекъснато увеличаваше цената на едно място за астронавтите на НАСА от 30 милиона долара до почти 90 милиона долара. Сега ще скачате само на батута в Рогозин ... Ако вземем предвид приблизителните цени в руските договори за изстрелване на правителството, се оказва, че един астронавт на НАСА плаща за целия кораб и пълната цена на изстрелването. В същото време едно място на кораба SpaceX ще струва на НАСА около 55 .млн. Долара. И всеки цент от тази сума, платена от американските данъкоплатци, ще остане в САЩ

"Ще", ще. Само се успокой.

Това е най-добрия пример за действащ анти социализъм и анти комунизъм . Пълен мор за тази човеконенавистническа система . Пожелавам успех на Мъск и пълен провал на соцкомунизма ! ! !

Както казал и Солженицин, отпосле, като му дошъл акъла: "Аз мислех, че сте срещу комунизма, пък вий сте били срещу Русия."

Краварския кораб на Мъски получи разрешение да се взриви! Което и той направи! Пръсна се на парчета! Хахахахахахаххаха

НАЛИ ЗА ТОВА СА ТЕЗИ ТЕСТОВЕ, БЕ ТЪП РУСОФИЛ... ЗА ДА НЕ ПАДАТ КОРАБИТЕ КАТО РУСКИТЕ БОКЛУЦИ В ОКЕАНА Тъпи продажни ватни тролове, можете ли с тъпият си зомбиран мозък да отговорите на следните факти: Кои Роувъри вече петнадесет години, пътуват по Марс? -Сондата "Паркър" на NASA до слънцето Кои спътници за 15 години са допринесли за създаването на пълна подробна карта на Марс с резолюция до 30 см / пиксел? Коя станция влязоха в орбитата на Юпитер и Сатурн? Кой първи изпратиха снимки от Плутон ? Коя станция стигна до най-отдалечения обект в Слънчевата с-ма: Ultima Thule Кои апарати са преминали отвъд границата на Слънчевата система? Кой многократно кацна на Луната? Кои апарат изследва меркурий и се е доближил най-близо до слънцето ? Това не са апаратите на лъжливите бедни и пияни ватенки . Това са апарати на свободна и демократична държава – Америка. 6 стъпвания на хора на Луната, единствените Сонди звън Слънчевата система, единствените Сонди на няколко милиона километра от Слънцето, работещи, единствени, Сонди около Юпитер, единствени Сонди около Сатурн, единствени сонди около Плутон, Нептун, единствени, Сонди на астероид, единствени, Космически телескоп, единствен Тази година ще качват втори още по-голям Американците първи и ЕДИНСТВЕНИ: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескоп в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13Сонда до астероида Бену 14.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 15.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 16.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 17.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 18.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 19.Направили самолет излетял на височина над 100 км и вероятно има още много. Ватники были держава космическая, но стала держава комическая.Тупой, нищии ватник, виноград кислый ? Зомбоящики, -ВСЕ ЕТО НА ВАТНЬЙХ ДВИГАТЕЛИ ЛЕТЕЛИ ?????:

Когато фактите говорят и Ленин мълчи в гроба пардон Мавзолея!? Още нямат пари близките да го погребат!?

Споко, фоерверките за забава на балъците продължават!

Кофти е, когато частни компании се подиграват с Роскосмос. Абе жалка история, окъпана с водка.

Ти не си смешен мойто момче. Ти си жалък. Но каквото и да квичат продажно козяцки подлоги за великия Мъски и великата кочина Америка, фактите са си факти. Та Америка е една нискотехнологична Нигерия с КОВИД-19, която отстъпва технологично на Реусия в почти всички области. като се почне от хиперзвуковите, ядрените, ракетните, лазерните технолигиии се стигне дори до земеделието! Факти. Я кажи миналата година колко неуспешни пуска, аварий и катастрофи има Роскосмос и колко има Мъски а ? Та да се посмееме!

че този чайник ще гръмне при излитането си!

FFF

На вас русофилите само чайници са ви в главата. И неоснователни предположения, които считате за факти.

Ологофрените дада и дп пак са тук, изпълзяха от дупката Ще летим ли сега или пак ще го отложим? Какъв е залога?

Хем си знаеш отдавна гьола, хем те боли всеки път като се напънеш да подскочиш извън него - като снощи например по-долу - хем не ти стига акъла да престанеш да опитваш. Не е неизлечимо но за да ти помогнат трябва да престанеш да бягаш от клиниката.

С варел към марс, баси мотото

И този имаше проблем. Първоначално всичко вървеше по план докато не се взриви - за кратко. После пак си беше нормално... не е за пръв път. Който ще лети -да му е яка дупарата.

Еснафче от Изтока, толкова си задръстен и очевидно не осъзнаваш,че хора като "този" движат човешкия прогрес напред. А той,ако си прочел някоя и друга книга ще знаеш,че не се случва гладко и безпроблемно като във филмче,а с цената на много проби,грешки,надежди и разочарования.И затова в 21 век не живеем като в 19 в.,например.

нещастник, не виждаш ли колко сме малки само пред един вирус и това самата природа ни го показва, а ти си мисли че ще хвърчиш!

Дори този бидон за зеле, някога колкото и да е невероятно да литне, никога няма д а бъде истински космически кораб за полет до Марс. За какъвто и го рекламира Мъски ! Това чудо юдо е направено от стомана, защото е най-евтино но не и най-технологично! И защото му липсват такива неща като животоподържаща система, навигационна система, термопокритие което да му позволява да оцелее след навлизане в земната атмосфера, та дори няма едно нормално шаси за приземяване!!! А двигателите господи! Кой нормален човек ще използва химически двигатели за полети извън земната орбита?! За ЕДНОПОСОЧЕН полет до Марс ще му трябват години на тоя бидон, което е подигравка. Да пращаш хора в космоса като камикадзета без възможност да се завърнат при проблем, си е чиста проба авантюра. Мъск дори на ниска околоземна орбита не успя да се качи, въпреки че обещаваше да го направи до 2012-2013 година, а досега трябваше да е на Марс, и да е ходил на Луната още преди 2 години!. А колко години ще му трябват за да разработи и накара този силоз да лети до Марс, 20-30 години? Дотогава хората ще обикалят Слънчевата система с кораби снабдени с ядрени двигатели.

Добра демонстрация на пълна тъпота си направил. Ама всички занеме колко си тъп и без да го доказваш постоянно. животоподдържащата система какво обшо има със стоманения корпус? А понеже нямало навигационна система каца на земята в кръг с диаметър няколко метра, докато руслямските навигационни системи успешно целят дъното на тихия океан. Точно стоманения короус гарантира много по-висока термоустойчивост и от карбона и от алуминия. Какво им е на химическите двигатели тъпако? Те няма да работят постоянно, а моща им е огромна. До Марс без кьорав двигател се стига за 5-6 месеца, какви години бълнува тъпата ти тиква? А измислиците ти за Марс и кога трябвало да стигне някой там са същите малоумни фантазии като на тъпака Нанайси.

Ганьо, Ганьо, ганьо..Ти наистина си тъпа Кончита. Я сега обясни кой се оказва на дъното на океана? А Кончи? Да не би да са вечно давещите се ракети на мъски, а? какво има общо живоподържащата система със стоманения корпус ли ве деби? АМИ ТОВА ЧЕ Е НЕОТМЕННА ЧАСТ ОТ ЕДИН КОСМИЧЕСКИ КОРАБ МУНѝО!!! А къде я виждаш инсталирана или създадена а деби? толкова ли си тъп, като гъз че не правиш разлика между навигационна система разработена за ориентация в околоземната орбита, кято разчита и от наземните центрове за управление и ткаава за междузвездно пътешествие а путик?! Я сега обясни какво мъск е изстрелвал извън земната орбита а? ТА ТИ МАЛОУМЕН ДЕБИЛ ЛИ СИ ВЕ?! Какво ми разправяш за термосутойчивос на стоманата малоумнико! Дори си толкова тъп и прост като гъз, че не знаеш че руснаците са ПЪРВИ МАЛОУМНИКО, които използват масово стомана за да строят самолети! Да малоумнико! Мъски копира руснаците, копира тяхното техническо решение за използването на стомана в цялата конструкция на МиГ-25, и след това МиГ-31 за да могат да летят на крейсерска свръхзвукова скорост! Толкова си зле, че дори не знаш защо ракетите на мъски са двустепенни! Защото малоумнико втората степен няма как да се върне на земята, защото изгаря в земната атмосфера , и точно защото няма керамично термопокритие! Това ще се случи и с тази ръждясала краварска барака Старшип ако пробва да се върне на земята от орбита! До Марс се стига само за няколко месеца малоумнико, само когато Марс и Земята са с най-близка орбита дебил! В останалото време се отдалечават и трябват години за пътуване до там! Толкова си тъп кат гъз, че нямаш конкуренция малумнико! И с тая химическа бракма как ще се върнеш ве глупако! Откъде гориво тъпото? От краварските пръцки с лук ли?! Всяка нормална нация вече разработва атомни ракетни двигатели, и да руснаците са лидери в областа! както е и с хипер звука както е и с ядрените технологии, както е и лазерните технологии, както е и с ракетните технологии. Факти , тъпото! факти!

Това е тотална подигравка....Разбира се че Мъскито няма никакво намерение да стига Марс....2025 наближава а тоя щеше да е кацнал на МАРС....Все още никой не е кацнал на Луната за втори път....а ти дрънкаш глупости....Да до Марс се стига за около6-7 месеца но това е теоретично...никой не е излизал в открития Космос до сега....как ще се предпазят хората от радиацията в Космоса а на Марс...как ще оцелят психически хората 6-7 месеца в изолация в космоса....на Марс трябва да се изпратят роботи които да подготвят идването на хорта...кога ще бъдат направени тези роботи и кога ще бъдата изпратени ...какви двигатели ще се използват в Космоса които да отведат този кораб до Марс...защото всичко трябва да е прецизно няма място за грешки....а атомни двигатели няма все още....всичко е на теория...докато не се разработи нова технология никой няма да изпрати на Марс хора с химически двигатели....Мъскито щял да праща хора на Марс с технологии от 60-те...айсиктир от тук...тоя ш.ме.к.ер основната му цел е да дере пари от НАСА и от аб.дали които вкарват пари в тъпите му идеи....

това не е космически кораб, а тест обек. Целата му е да бъде гръмната. Ама нали трябва да тролиш. отзи е номер 4 доколкото знам, вече са готови до 7. повтарям пак - ТОВА Е МОДЕЛ. ТОВА НЕ Е КОРАБА !!! ТОВА Е МОДЕЛ. МОДЕЛ. ИЗПИТАТЕЛЕН МОДЕЛ. Утре ще те питам пак да видим какво си запомнил.

Педик! Ако целта на Мъск е да му гърмят всичките кораби..Е само мога да му свалям шапка! Ти си по тъп гъз ии от Дада. Значи Мъски ще взривява всички опитни ракети, и така до края на света..или докато не свършат балъците които му дават пари. Целта на опитната ракета е не да се взриви посран льоьло, а да работи и да докаже че са използвани правилни технически решения путик!

Успех на всички проекти на Илон Мъск!

Този бидон за зеле..Кой пореден е ? 4 или 5 ти? Че нещо им изгуби бройката.

Зависи. Оня, дето го събори вятърът, и другият, който изпадна в "аномален режим" и горя 3 дни в хангара, броят ли се?

Не е да не съм ти казвал, че нямаш и 1% от нужното за да можеш да ме имперсонираш. Но пък какво, като не щеш да се върнеш в клиниката все нещо ще има да врякаш докато не те хванат да те върнат там зорлем.

Тоя пък откъде изскочи. На мен ли се опитваш да се правиш бе, келеш? Аман от жалки опити да се опитвате да крадете успешни никове. Отде ви изравят бе.

Пак се напъваш и пак не ти стига акъла да го направиш да изглежда автентично.

Е, щом леке като теб твърди, че било "автентично", много се радвам, че не успявам да изглеждам като леке!

Пак си се олигави целия от треската, я марш обратно в стаята да те забършат санитарите.

Какви санитари те гонят бе, лекенце. Я иди се гръмни с жалките си претенции да ми крадеш ника.

LOL, ти наистина пак си си забравил гьола. Сериозно ли се надяваш да ти стигне акъла за това .

Лекето-менте не само краде чужди никове, ами и не успява да върже две смислени приказки на кръст. Нищо, така добре ще си личи кой е истинският и кой е лекето, което се опитва да се представя за мен.

Да бях търсил начин да те вкарам където сам се вкара с тоя си напън да ме имитираш нямаше да го намеря толкова успешен. Погледни си пак напъните - със сигурност ще си спомниш къде ти е гьолът. И ще продължиш да си врякаш разбира се.

Нищо чудно, че си такова леке-менте - на всичките ти напъни резултатът е само лекета. Естествено че ще се опитваш да се представяш за някой друг, лекенце напъващо се.

Бидоните за зеле в мазето си може да помниш, но ако се опиташ да правиш нещо само милион пъти по-малко сложно от това, което се напъваш да коментираш ще разбереш, че да изгубиш бройката на опитите по време на разработка не просто се случва, а винаги се случва.

Не ми се оправдавай ве! Мъски казва едно! А става друго! В неговите обещания всичко става на 6, а реалноста е че е въздух под налаягане!

Щеше да е много по-готино да се казва USS Enterprise .

Хората израсли с Азимов и sci-fi сериали имат склонността да слагат фантасмагорични имена на проектите си, не е само Мъск. Лично познавам поне един такъв. Ти се напъваш да коментираш хора с проекти; какъв е твоят проект.

Проект "преброй буквичките", хахахахаха! Ти сигурно му викаш "Проект ОКР", ХАХАХАХАХА!

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

Американците мечтаят с ракетите си да долетят до Марс, а 76% от зомбираните руснаци мечтаят руските ракети да долетят до Флорида. За това и статуята на свободата се намира във Ню Йорк, а не в москва. В москва има само статуи на убииците на милиони руски граждани - като ленин, сталин и царя путин

Ааа, не така. Ленин не е статуя, а мумия. Под секрет ми казаха, че Путин е разпоредил да се ускори технологията за възкръсването на Ленин, за да може да се разменят в президентските мандати - 2 Путин, 2 Ленин и така докато я има Русия, демек завинаги.

а пък аз по времето на соц-а бех подал заявление за производство на краве масло от кравешки лайна. не беше баш на вкус като масло, ама добре се мажеше. сега съм пуснал заявка за ескалатор до луната и бягаща пътечка до марс. дано пак ме 'одобрят' ако не - ще кандидатствам с 'пързалка'. :)

Elon, ако наистина не знаете, е староеврейско име. Чиста слочаеност, нали. :) Щото наскоро тук ме убеждавахте как евреинът Мъск с ей тия две ръце си бил изкарал двайсетте милиарда. Хахаха, то бива промивка - ама на вас явно са ви правили клизма отзад - че до мозъка чак.

Стига вряска, връщай се в клиниката да ти позакърпят обсесивно-компулсивното разстройство и си потърси свястна работа, тая на щатен трол е толкова жалка.

Ти още ли коментираш тази смешна тема? Пък ме обвиняваш, че аз съм трол. Момче, намери си свястна работа и не се подлагай на самоунижение :)))))

Да бе да, напъна се да се подпишеш (и уж да пишеш) различно и ей го постовете ти не са няколкостотин на ден а само няколко, като моите. Намери си свястна работа.

То и Петър, Иван, Павел, Йоан, Мария и т.н са стари еврейски имена. Значи всички кръстени така са евреи според тъпака нанайси. Но пък няма еврейско име Elon . Някой жестоко те е излъгал.

Нърдчета жалки - нещо много бързо забравихте предната новина. В полунощ дето обявиха провала на НАСА - и я прочетоха 23 хиляди човека. Сега тези фейк-новинки дето ви ги спамят от Дира ката ден и ги четете 10 до 50 пъти по-малко хора - мислите ли, че ме впечатляват особено? Съвсем скоро ще дойде следващият провал на еврюхата - и пак ще ме четат хиляди хора - и ще имам по сто плюса на коментар. Свиквайте. :) Аз съм тук заради нормалните хора. Фанатиците от загиващ култ сте ми само дребна пречка - а не цел. Това е съвсем сериозно. Вярващите в Аполо са оприличавани от много психолози на войнстващ затворен култ, тъй като проявяват много от специфичните поведенчески модели.

Горкият Алексей Леонов, какво ли си е мислил докато се е скачваше с Аполо по програмата Союз-Аполо? Добре че не си бил роден, да му обясниш, че сънува

Союз-Аполо е чудесно по замисъл събитие - и най-вероятно реално. Ако е в ниска земна орбита - няма никакъв проблем за него, очевидно. Фалшиви са всички "полети" на Аполо до Луната. Невъзможно е човек да оцелее дълго извън ниска земна орбита - а на самата Луна вече пък става пълна гавра. Там и хлебарка в оловен костюм трудно би оцеляла.

Значи първо няма Аполо, после има, ама с условия, после МИР беше с по-висока орбита от МКС, ама после стана обратно, нямаше живи същества, които да са ходили до Луната, ама не важи за костенурки... Твоите глупости край нямат. Диагнозата ти е ясна: ефект на Дънинг-Крюгер. Ама и него ще отречеш, че съществува, защото нито Дънинг, нито Крюгер са руснаци.

Не се лигави. Има Аполо, но никога не са напускали ниска орбита. Аполо са синоним на човек на Луната. Точно тук е голямата лъжа. Всичко друго - както казах, ако го е правил и друг (Русия да речем), значи е вярно. Ако е само НАСА - можеш да заложиш панелката си, че е лъжа.

Да бе да. Преброй кой колко е изписал после пак врякай. Можеш да ми благодариш за напомнянето да се върнеш в клиниката след като се върнеш да ти помогнат и излезеш оттам подобрен.

Стига вряска, връщай се в клиниката да ти позакърпят обсесивно-компулсивното разстройство и си потърси свястна работа, тая на щатен трол е толкова жалка.

Бъркаш обсесивно-компулсивно разстройство с нарцистично личностово разстройство или шозоидна психоза. Типично за невежи парвенюта, които се опитват да изглеждат образовани, да ръсят думички, които им изглеждат сложни, но са съвсем не на място. Но даже и да беше уцелил правилния термин, пак нямаше да си прав. Това, че на теб лично не ти отърва какво говори Аполо Нанайси и от просташко безсилие прибягваш към ръсене на псевдоинтелектуални простотии, изобщо не променя факта, че човекът е абсолютно прав.

Демек като се подписа различно и вече нямаш обсесивно-компулсивно разстройство, LOL. Я марш обратно в клиниката.

А, ето кого го бие шизофренията и грандоманията! Трибуквените примитивни съкращения даже няма да ги споменавам, че и така си достатъчно зле.

Върни се в клиниката, там и шизофренията ти могат да третират, не само обсесивно-компулсивното ти разстройство. Докато врякаш навън не само, че не могат да ти помогнат но и си влошаваш симптомите.

Тоя, дето само повтаря "върни се в клиниката, върни се в клиниката" ми говори за врякане и психично здраве! Ха! Ха! Ха! Как ви личи на центаджийчетата, че твърдо следвате америслямския начин за лекуване на КОВИД да пиете белина!

Просто се върни в клиниката и всички ще престанат да ти казват да се върнеш в клиниката.

Само ти повтаряш като ненормален тъпак "върни се в клиниката, върни се в клиниката", но явно в твоята глава това сте много, та се имаш за "всички", хахахаха!

Просто се върни в клиниката вместо да се гърчиш от злоба, там ще ти дадат седатив и ще се поуспокоиш. Като се върнеш в клиниката всички ще спрат да ти казват да се върнеш в клиниката, очевидно те тормози като ти се казва - ето ти още една помощ за лечението ти.

Какво викаш да направя?... Не разбрах, хахаха!

Вместо да се напъваш да изоригиналничиш направи каквото ти се казва, за твое добро е.

Я пак кажи кой бил имал обсесивно-компулсивно разстройство, да не кажа диария, хахаха! Забрави да повториш къде да съм се върнел, ХА! ХА! ХА! ХА!

Ти си знаеш.

Аз може и да си знам, ама отдавна не се бях смял така на тая комедия, която ти спретна истеричния припадък с кършенето на ръце и неспирното повтаряне "Върни се в клиниката! Върни се в клиниката!", докато обвиняваш някой друг в обсесивно-компулсивно разстойство, хахахаха! И в драматичния театър не съм се смял така, заклевам се! Я пак демонстрирай що за увредено идиотче си? Къде трябвало да се върна, казваш?.... ХАХАХАХА!

Смял се бил той, LOL. Това преди второто или петото избърсване на пяната по устата. Я си виж постовете бе. И да, време ти е да се върнеш в клиниката - колкото и да те терзае това.

Ама в коя клиника? Ти явно ги познаваш, я ме консултирай като специалист? А това "LOL" какво е, сега с кораба-майка ли си общуваш, или това е таен код за "Върни се в клиниката! Върни се в клиниката! ААААА!!!"

В тая от която си избягал навярно ще е най-добре.

Не се ли умори да вряскаш и да лееш пяна бе. Хем си знаеш гьола хем току веднъж-дваж на година току се напънеш да скочиш извън него - с все същия резултат, амеба да беше да беше си научил урока.

Да бе да. Преброй кой колко е изписал после пак врякай. Можеш да ми благодариш за напомнянето да се върнеш в клиниката след като се върнеш да ти помогнат и излезеш оттам подобрен.

О само два пъти повече от мене си изписал, 5539 срещу 2923 букви (изключая този ми пост). Научи си най-после гьола и мирувай в него, виж как боли като подскочиш извън него и пак те настъпят.

Ама ти и буквичките ли броиш бе, ненормалник! ХАХАХАХА, точно като реша, че няма как да станеш още по-зле, хахаха! И според теб броия на буквите ли са мерило за съдържанието бе, тъпак! То бива да си тъпак, бива да си ненормален, ама ти си цял феномен бе, смешник! Да повторя, понеже очевидно бавно загряваш - я пак кажи кой имал обсесивно-компулсивно разстройство, докато усърдно БРОИШ БУКВИТЕ НА ПОСТОВЕТЕ, ХАХАХАХАХАХА!!!!

От твоя гьол наистина няма как да знаеш, че да се преброят символите е въпрос на няколко клика. Врещиш цял ден насреща ми, целия си в пяна - доказах ти го и с числа. Айде моля те сега върни се в клиниката да се грижат за тебе тия дето това им е работата, аз имам и други задачи за днес и те оставям.

Ти май искрено не успяваш да загрееш значението на това да вложиш "няколко клика" да броиш БУКВИТЕ на постовете, докато искрено вярваш, че броят на буквите определя съдържанието, че да докажеш как някой друг имал обсесивно-компулсивно разстройство, докато не спираш да вряскаш "Върни се в клиниката! Върни се в клиниката!", умолявайки със сълзи на очи някой друг да спрял да вряска, хахахаха! Я кажи, белина ли пиеш откак тръмпанаря призова всичките центаджийчета да го правите, или си така по рождение, а?

А колко ракети Аполо има построени общо? Само една ли е? Ако са повече, другите какво са ги правили? Лунните камъни, които се предполага, че са доставени от Аполо, откъде са дошли тогава?

1. Метеорити от Антарктида. Лично Фон Браун е водил експедиция. Не се шегувам. 2. Апарати без присъствие на хора: лунни сонди и др. колкото щеш. 3. И фалшификати разбира се. 90% са пълен фалш. Няма и нужда от повече истински.

Гърмели са. Заедно с америслямските астронавти на борда. Досущ както и совалките - Члаънджър, Колумбия... То си има причина Аполото, дето го спрягат за успешно, да е повече от десетия опит. Америслямците са спецове в това - те са създателите на печално известния самолет, наречен от собствените му пилоти Widowmaker, и на трагикомичния Ф-35, който напук на абсолютно нелепия си бюджет има повече паднали самолети, отколкото бойни мисии.

Тъпото менте пак се напъва заедно с тъпака нанайси. ДП хубаво му казва да се върне в клиниката, защото е ояевадно, че си шизофреник и постоянно се мислиш ту за DP, ту за Дада, Ту за Илон Мъск, ту за Наполеон. А всъшност си нешастен путлераст

Добре! НАСА ще се провали-повтаряй си го постоянно със "заключени пръсти".И се успокой! А ние ще продължим да си следим "провалите "на Мъск,щото сме "нърдчета жалки".Но ти не бива да се тревожиш,недей!

А, то сега, не се разбра - има ли "прототип", или само "разрешение" за излитане?

това нещо изглежда на всичко друго но не и на ракета, която ще стигне до Марс.

Същата цистерна направихме през 1986 в Химмаш-Хасково, неръждавейка

Браво, то и мозъкът ти е основно от чугун и неръждаема стомана. Подхоща ти да правиш онези неща в Хасково.

Личи ти, че си пробвал да излетиш с нея. Сигурно доста зле си си ударил главата, щом още не си се оправил.

Абе, тоз "прототип" колко литра е? Алпака ли е, или само са го лъснали отгоре, по джамбазки. Да вървят акциите.

Това е триумф на глупостта и наглостта. Не може някакво еврейче там да прави такива неща, дори не ни трябвало да си ги мечтае. Не знам кой и що му е разррешил. Но естествено е че такава ракета няма и не може да има и такова запалване на двигатели, щото програмата Аполо на НАСА е лъжа и това го знам от много сигурен източник, който се крие от динозаврите и илюминатите, че и от масоните и евреите.

евреите са много нагли. Един цял съветски съюз си измисли, окраде робите на царя и ги направи роби на труда, дори успя да им внуши че са много радостни да бъдат роби и да не искат много.

Това не е добре

Много новаторски изглежда... хахаха...

100 човека... толкова изкарва Роскомикс в космоса за 20 години и то на разстояние София-Ямбол. Ако това не е новаторско...

Ще те призная за гении ако стигнеш от София до Ямбол ... с ракета !

не съм твърдял че съм такъв. А ти гений ли си? Говорим за НОВАТОРСТВО. 3ма човека София-Ямбол и 100 човека Земя-Марс... не... хич не е новаторско. Говорим за НОВАТОРСТВО ТРОЛЕ - ми тръгвай в друга посока.

И тоя е един "новатор" ... напомня ми на НЕ-българина Христо Явашев ... и всички му ръколяскаха докато в "шизоидните му " изстъпления не загинаха една камара невинни вярващи.

На Христо Явашев целия свят му ръкопляска. А, това че не желае да се асоциира много, много с България, според мен не е изненада за никой.

Евреинът Мъск в момента пали свещи да може дори до орбита да се качи. Марс ще му е в някой друг живот.

Гледам си се притеснил нещо... :) Един път извади късмет и времето се развали. Но скоро прогнозите ти една по една ще стават за смях! Каквото ще стане и с конспиративната ти теория. ;)

А ти малоумнико, какво имаш против евреите? Какво лошо са ти сторили? Или си просто комплексар

Това е новата ти конспирация - Илон Мъск евреин. Сега ще повтаряш и тази твоя излмислица до откат, нали? Илон Мъск е атеист, за разлика от ереина Путин сниман многократно с еврейската кипа.

Наакансъм, нали в предните коментари имаше едно правило, че ако само НАСА твърди нещо, то не е вярно? Та ако освен НАСА и руснаците твърдят че през 1975 година имаше Союз-Аполо, какво ще кажеш? Май ще трябва да си смениш името на Наакансъм.

Остави го да си живее в заблудата. Светът има нужда и от идиоти и комплексари, коит да са мерудия на всяка манджа и да вярват на разните му там конспирации.

Пепелаца, без "гравицап" не бива да излиза от гаража, това го знае всеки чатланин от Кин Дза Дза...

Но пък с "гравицап", отива във всяка точка на вселената за 5 секунди...

На Марс времето е много лошо и духа вятър. Така казаха. Дали ще може да кацне този кораб или ще трябва да се връща обратно?

Това вече е оригинална глупост! Не като повечето глупости за балони, бидони или силози... Браво! :)))

Благодаря за аплодисментите, но не ги заслужавам. Съвсем сериозно се притеснявам, кораб на същия производител онзи ден не можа да излети заради лошото време на Земята.

Има разлика между "не можа да излети" и "не го пуснаха да излети", ама нейсе.

е сега вече се изложи.

Мнооого оригинало. Отде ви изравят бе. Я се стегни и си намери работа, да си щатен трол е толкова жалък поминък, не си струва заради единия мързел да се гърчиш от самопрезрение.

Не се спичайте бе, хора! Може пък на Марс времето да се оправи. Също така е важно и на Земята да не духа вятър и да не вали дъжд при старта. Не е невъзможно, шансовете на Мъск не са лоши:))) А пък работа си имам и тя не е зле платена. Сега обаче ни накараха да бачкаме отчасти дистанционно :))))

Намери си свястна работа, стига вряска.