Коментари - Потребителите на IE и Safari са по-мързеливи | IT.dir.bg
назад

Потребителите на IE и Safari са по-мързеливи

Потребителите на браузъри Chrome и Firefox имат повишена трудоспособност, докато тези, които ползват Internet Explorer и Safari, са по-лениви.

Обратно в новината

Коментари - Потребителите на IE и Safari са по-мързеливи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сир

къв чром бе чвор

Мен с "Опера" никой не ме закача у статистическото изследване :) Мързелувам си на работата :о)

що бе кво му е на интернет експлоръра?работливи работливи колко да са работливи юзърите на хром или мозила?Всички мързеливи с дете дето мъжът им ги гледа пък те цъкат по фейса са на мозила и хром.мисля че това е платена реклама

IE без значение версията се ползва само веднъж - да си свалиш браузър

Напълно съм съгласен !

Тц.... Не се използва нито веднъж. Нали на :D-то си всеки има инсталационни файлове на браузъри - Мозила и Чром. А също и други програмки като антивирусна, кодеци и прочие. Така че дори и при преинстал на уиндоус, IE не се използва нито веднъж!

Гаси му и тъпнята. Ей журналя, на всички ви е ясно, че Апъл и МС са номер едно ама не си го признавате. Смешници.

Само на простите като тебе им е ясно. Гаси тока и си лягай.

Хмм защо не са взели за участие и потребители от сферата на ... безработните ! Такива в България бол ! Почти съм сигурен, че безработния ще покаже най-добри резултати ! (той е 24h online,и е проучил всичко). Иначе да IE10 и IE11 e бавна и неудобна. Примерно като натискам стрелкичката и да посочвам някой сайт, стрелката на мишката ми винаги седи на едно червено хиксче което трие сайта, а аз искам да цъкна да отворя сайта. А всъщност ще го изтрия. Как пък баш там го бамнаха да се показва тоя червен хикс. Тцтц... Иначе Мозилата най удобна има приставка и за звук, а Чрома най-бърз, нищо че няма приставка за звук. (ie_sound). Тук вече всеки си избира, но да имаш и двата инсталирани е предимство. Всеки с тях сърфира.

"Те отделят с 15% повече време за работа, отколкото ползващите Internet Explorer и Safari..." Будали, при 8 часов работен ден 15% са 1,2 часа повече работа. А можеха тези часове да ги прекарат със семействата си, с приятели или вършейки нещо по-приятно.

Пак ли британски учени?

Тестовото задание е причината... Сменете заданието и ще получите други резултати... АМАН от прочватели и нагластика...

Ами да. Едните ги е домързяло да си сменят броузъра, другите - да мислят.

хахаха, геипълите не били работоспособни, хахахаха

Как разбра това от статията, не е ясно. Но не е чудно, хората неползващи Епъл обикновено са бедни и нереализирани лузъри.

nobody

то по твоята крива логика в Перник всички са ''реализирани уинъри'', щот на всеки 3ма там 2ма са с айфони !