17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е от микро летящи частици, които ги пробиват. Не случайно руснаците считат МКС за стара и че трябва да се смени. Само не знам какво ще правят с предвиденият голям модул Наука. Може би ще им е последният качен. То с руският Заря и започва станцията. Не знам дали него бяха продали на САЩ.

С вода ли е се пълни станцията?!? Не мога да разбера защо ги мучат хорицата да стоят в този басейн. хахах

Меко казано руския модул Звезда издиша. Той е платен от САЩ, но сделан в Русия. за съжаление масово руската техника си издиша

Свършиха ли пакетчетата чай?

Как пък пукнатините с изтичане на въздух на МКС са все в руската секция?!???

СССР изстреля една совалка и тя се върна толкова зле напукана, че прекратиха програмата. Ти питаш, как все там били пукнатините... ми познай.

Тя се върна на авто пилот, независимо , че е напукана. По - добре така отолкокота на трески в тихият океан, Справка, Колумбия, Чаланджър и още знайни и незнайни совалки.

Върнала се е грънци на автопилот. Руслямците сами признават, че има камера и даже има пуснато видео от предполагаемото кацане с изглед от мястото на пилота. Т.е. спокойно може да се управлява при кацането от наземен екип. Буран кацнал на Земята, ама преди това го били загубили от радарите - всичките, а той пък не комуникирал - нямало дори един маяк, като на Спутник 1 примерно. Уж пилот го "открива", като едва не се сблъскал с него!!!!??? Само дето Буран идвал от обратна пососка, щото сам решил бил да заобиколи пистата за кацане по данните които му подали, абе имали контакт уж, пък го изгубили за няколко минути, като "заместитель главного конструктора Степан Микоян предложил немного подождать, и вскоре корабль был снова обнаружен Толбоевым на высоте в 8 км заходящим на посадку". А обгарянето от навлизането в атмосферата е основно зад крилете, точно където при Совалките обгарянето почти няма... Нито радарите дето откриватли какво става на хиляди километри, нито радара на смолета който го "открил" са го засекли. Явно е бил много Стелт. По-вероятно да се е разпадпаднал, а "приземилият" се Буран да е дубликат, както отлично е знаел товарищ Микоян, предложил да почакат, а Бурана после набързо беше унищожен от срутване на покрив при което, о чудо, само той е напълно унищожен, а други два Бурана в същия хангар нямат никакви щети. Така както и умря случайно Гагарин, като тест пилот на стар самолет. Да се чуди човек защо летец космонавт тества стар самолет без грам нововъведения...

Ехааа, по добре еднократна совалка за милиарди, от колкото совалка за многократно ползване. Що ли руснаците не са съгласни с теб и закриха проекта?

Едно време Опел произвеждаха с руска стомана, репарации от войната ...

Те са най-големите. САЩ изкупуват модули.

Добре, че прогнилите импирилисти са измислили тиксото!... Лепи, Матрьошка, и не бойся!