Коментари - Засякоха най-силната светлина във Вселената | IT.dir.bg
назад

Засякоха най-силната светлина във Вселената

Астрономи са открили най-високоенергийните импулси на радиоемисии, засичани някога.

Обратно в новината

Коментари - Засякоха най-силната светлина във Вселената | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голямо важно, засекли най-силната светлина - мчи то тва и баба с кьоравите очи го може :), друго е да засекат най-голямата тъмнина например :)

Ако може на това съкровище да му се сложи капак и да се дръпне кабел до Земята :) Всички енергийни проблеми ще се решат за милиони години.

Ами може би теб трябва да те питам кое е грешно и кое право? Или викаш всичко е относително, само дето съвсем реално си умираш и си заставаш пред Бог и тогава делата и думите ти ще говорят а ти ще мълчиш!

Ти да не си умирал вече и да си заставал? Или бог лично ти го е прошушнал това?

"17 Защото в него се открива правдата, която е от Бога чрез вяра към вяра, както е писано: "Праведният чрез вяра ще живее". 18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда. 19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви. 20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение. 21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. 22 Като се представяха за мъдри, те глупееха, 23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, - 25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. 26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, 31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; " Имате ли общо с тези хора?

Раздел Технологии, подраздел Наука. Гого впечатлява!

Тоз никакъв Гого не е ... викат му Данчо сектата. Той е нещо като религиозен трол.

Те от Канарите и "кацането" на Луната транслираха... Там Слънцето и светлината им идват в повече, а и фиестите и сиестите им край нямат! Като я знам "обсерваторията" над Пасито Бланко, как пичовете си дрънкат биричката по цял ден в Монтаня Бланка, ми се струва, че ги е треснала светкавица!...

то по принцип през нощта се работи по обсерваториите

Ами и аз за тогава ти говоря! Те през другото време си препичаха гъза на Маспаломас, или ходеха до Амадорес! Всъщност, в горният пост, не съм се изразил правилно!

Творецът умее да впечатлява наблюдателя, а модерните учени умеят да изпадат в недоумение.

1054 AD е годината в която китайските астрономи са я регистрирали а не името и :-)

Избухването на тази свръхнова се е виждало 2 години с просто око. За известно време дори и на дневна светлина.

Десет хиляди милиарда и тридесет и седемстотин.

Хахаха, страшни неграмотници - драскачи са се навъдили

ясно е, това е извънземна електроцентрала

Много е напомпан, що ток отива на празно не е истина, ако гръмне ние застрашени ли сме от нещо, гама рей, ала бала? Все пак е много много близо и въобще ще гърми ли?

е тоз ток ако го фанат братушките и започнат да ни го продават ша видите как ще падне цената на тока поне с 5 стотинки!

Те да не го фанат тия дето държат ВЕИ-тата и фотоволтаиците, че тогава ще настане един живот...

xaxaxa