Коментари - Ракета на SpaceX ще се блъсне в Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее и на Мъски му се сбъдна обещанието, че ще бъде на Луната...е нищо че обеща ДА Е НА ЛУНАТА ОЩЕ преди 5-7 години! То и на Марс трябваше да е преди близо 10 години...Ама нейсе! Важното е че лудите козацки подлоги вярват в свя свети Мъски! ФакТ!

Мъск е менте, на тоя не бих му дал да ми разходи кучето даже

И това ще е единственият в историята досег на НАСА с Луната. :) Честито!

Каква НАСА те гони и тебе, говорим за СпейсХ ... Не ви е лесно и на вас....

Мъск е велик накрая изпрати нещо на луната, наистина. Верно без да иска ама пак добре. Гледам в друга статия смята да чипира американчета. Гений бе.

айде малко боклук и за луната..

Става въпрос за втората степен на първото изстрелване на сателит на НАСА в далечния космос от Спейс Х през 2015 г., по времето когато първите степени на на старата версия на ракетата още не се приземяваха, а Спейс Х имаше 2-3 изстрелвания годишно. Втората степен след като извежда успешно сондата Deep Space Climate Observatory, както всяка една друга втора, трета или четвърта степен на която и да е друга ракета изстрелваща сонди в далечния космос, остава да се рее в космоса естествено безконтролно. В случая интересното е, че ефекта от разбиването в Луната може да се наблюдава пряко от Lunar Reconnaissance Orbiter на НАСА и сондата на Индия Chandrayaan-2, защото се знае къде ще бъде удара. Така ще може да се изследва в дълбочина лунния грунд. По подобен начин НАСА разби сонда на полюс на Луната за да изследва грунда и тогава бяха открити водните запаси на полюсите. Същата тая индийска сонда Чандраян 2 отдавна засне и местата на кацане на американците на Луната, барабар с "веещите" се флагове и следите от стъпките оставени от "холивудските специалисти" командировани на Луната, за да заблудят сганта, че американците са кацали там. За съжаление освен НАСА и ЕКА, другите космически агенции много рядко публикуват снимки от архивите си.

А онази ТеслА, която изстреляха преди няколко години ? какво се случва с нея ?

обикаля си на орбита около слънцето. къде точно е можеш да видиш на https://www.whereisroadster.com/

Първа степен да стигне открития космос ми се вижда абсурдно. Обикновено това се случва с втори и трета степен. От друга гледна точка от де гориво и команди, за да я отклещят и да я запокитят където и да е .

Боб не си ли ял? Е, същата работа!

От неграмотна статия няма как да получиш вярна информация. Никой не я насочва, тя сама ще си се разбие в Луната.

Искаш да кажеш че без да иска човечеството ще стигне най-после до Луната.

Съвсем преднамерено е. Хау!

И тя като теслите,мухи без глави

Карай си москвича.

вече е 40 годишен и ще те надживее и тебе и смотаното ти голфче или бмвенце дето седят сега в студа на трупчета

Караш ти , гледам е пълно с москвичи по пътищата , толкова са качествени.

шубан путинофилистик

А ти си завършен ваксиниран глупак