Рапърът 100 КИЛА ще финансира участието на студентка в космическа академия в САЩ

Татяна Иванова е приета за участие в Академия на проекта PoSSUM и Международния институт по космически науки, която ще се състои през февруари 2022 г.

Обратно в новината

Коментари - Рапърът 100 КИЛА ще финансира участието на студентка в космическа академия в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Други си плащат на "килата" да ги праща в академията на тъпаците знаете ли?

браво на Килата земен човечец, не като Тулупа милиярди източи , с пували източи магистралите

или като Румбата дето ма седмица взима по 0.5 млрд и не казва за какво и къде отиват.

ами чудесно..... Само че тези академии и обучения са частни институции за ентусиасти, които си плащат за да се докоснат до астронавтиката....

Браво, кила. На снимката прилича на добрата фея. Голям съм му фен

Много го харесвам...леко съм притеснен от -НОВИЯТ МИ СТИЛ! ДАНО,НЕ Е ТОВА,КОЕТО ИЗГЛЕЖДА! ИНАЧЕ ПОСТОЯННО СЛУШАМ:ПУТКИ ПО МАСАТА! КИЛАТА Е ПИЧ!

Финансира запой в селската кръчма, космически програми правят там ей, облаци и други небесни тела

Виждам че разбираш от различни "небесни тела" включно и гъсти ромски "облаци" в устата ти...

Браво на Килата-майкааа!!! Един обикновен българин показа на цялата ни политическа паплач какво е да си народен будител! Навремето нашите забогатели еснафи са отваряли училища, пращали са младежи да учат а сегаяните келеши само лапат. Добре че се намери един българин като Явор Димитров Янакиев (100 Кила) да покаже че все още има свестни хора в тази държава!!!

Бохем Пакистанец

Ще спонсорира Северномакедонец?

Ние щото сме оправили всичко на Земята, че сега ще оправяме Космоса, това ни е проблемът, но иначе много куул звучи космонавт, а космонавтка още по-модерно, по елитарно някак си

Нашите, българите да гледат -ЗЕМЯТА.. Древните египтяни са гледали към Космоса и затуй арабите- Ислямисти от Саудитска Арабия са ги ИЗТРЕБИЛИ и избили .. И сега арабите- - Мюсюлмани обикалят около Сфинксовете и Пирамидите.

много странна аналогия си избрал. всъщност около 2/3 от видимите с око без оптика звезди са с арабски имена, защото са кръстени от араби, защото арабите са създали едни от най подробните карти на нощното небе за времето си, определено защото яко са зяпали нощното небе.

На 100 кила гогспод сто години здраве да му даде.

Това е DP на снимката, чака си хапчетата от санитаря

БРАВО ! Един добър човек помага на бедните Българи ! ГЕРБ и техния Лидер само крадяха и присвояваха всичко Българско , а един рапър помага на хора да си изпълнят мечтите !

Приета хамериканците що не и подсигурят нужното.бълха ги ухапала

Стига глупости писали, щял да финансира. По радиата ревече, че покрай пандемията станал скъсаняк и немал два лева, защото немя участия вие сега за Илон Мъск го представяте. А атомна станция на Марс ще праща ли, за един приятел питам... Така стака като се набонбончи някой и реши да си прави ПР в евтина българска медия...

А къде е Харвард?!

Човекът е човек, когато помага на друг човек. Браво на 100 кила, браво на момичето. Къде са българските милионери, къде са всички фондове, дето ги рекламират, къде е г-жа Габриел, която отговаря за младежта и иновациите ЕС, къде са тлъстите политици, къде е държавата, академичната общност, те никога не забелязват надарените деца. Познайте това момиче, като сбъдне мечтата си за коя страна ще работи?

манго-рапъра 100 кила ще финансира космонавтка 100 кила. Ще требва да плати за свръхтовар. Ако полета е пак с руските съюзи, требва да се махне третата седалка. И да се качи повече боб и леб на орбита.

Значи кой сега повече цени науката и учените хора? БАН, МОН или 100 кила? На кого му пука повече за бъдещото на българската интелигенция? Еми явно на 100 кила! Защо никой академик от БАН или професор от СУ не даде и 2лв (а не е като да нямат!) за каузата? Защото са интелектуалци само на думи! Мислят че дипломата им ги прави нещо повече от останалите! Да ги уведомя, ако си леке, то дипломата не те прави нищо повече от леке с диплома! 100 кила явно им показа, че най-важното е какъв човек си, а не колко дипломи имаш и колко уравнения знаеш да решаваш! Евала! Отново засрами целият ни "научен елит"!

няма по-голяма шуробаджанащина от българската "наука"

Защото това си е частна инициатива на девойката, което е изключително похвално. Похвално и на 100 кила за помощта. А Вие като толкова се възмущавате, Вие колко дадохте, че да помогнете?

тоя е за затров, заради подигравката с българските народни обичаи в една евтина реклама на една фирма за бързи кредити!

Евала на пича .

Явор Янакиев е добрички зет! Браво!