Коментари - Емотиконите сменят цвета на кожата си | IT.dir.bg
назад

Емотиконите сменят цвета на кожата си

Емотиконите, които използваме в нашите имейли и SMS-и, от догодина ще сменят цвета на кожата си и по-добре ще отразяват расовото разнообразие на планетата.

Обратно в новината

Коментари - Емотиконите сменят цвета на кожата си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой изобщо му пука иконите в какъв цвят са. За толкова години никой нищо не спомена сега се сетиха глупости да правят.Утре разни индивиди ще почнат да спорят че черната или бялата икона не била с точния отенък на цвета... свършиха се проблемите по света та започнаха да решават проблемите с цвета на иконките нц нц нц нц.

Най-добре да си бяха останали точки, тирета и запетайки от обикновения текст... сега ще стане едно мазало - не е истина. Поредното доказателство, че човек като си няма проблеми сам си ги създава!

Тия глупости с расизма стигнаха дотам, че навремето се наложи да вкарат нарочно чернокож актьор в хитовия сериал Приятели. Разни правозащитни организации негодуваха как така няма чернокож актьор в толкова хитов сериал. И сложиха няква черна патка, дето не знам дали някой изобщо и запомни името.

Не и запомних името, но запомних, че беше много грозна и гнусна. Даже си мислех как се целуват с нея като е толкова противна, та било и то само в сериала

А тия малоумници с големите идеи за борба с расизма - кога ще предложат да се смени името на Белия дом ? И казвам малоумници, щото точно те подклаждат споровете, и после се правят на спасители на положението.

Ами като те управляват расисти цвета на кожата е важен. В САЩ расата е много важна. Там има забрани за заемане на определени работни места действащи срещу белите, за да могат черните да се изравнят с тях, което си е вид расизъм, но с обратен знак. И въобще не е лудост, ами според голяма част от света обществото е доминирано от бели хора и евроцентрична култура и на това трябва да се сложи край. Например в САЩ често се обсъжда, че има прекалено много бели хора в рекламите, в учебниците, във филмите и в списанията, и броят им трябва да се намали.

Т`ва е невероятна тъпотия - емотиконите са жълти - к`во, всички сме китайци ли? :D :D някой пак се е почуствал дискриминиран, а май на някой хора това им същината на целия живот.

Samurai on the toilet, A film by Takenshi Kitano: (>_

Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът. С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят. Ала чичко строг, брадат, появи се в къщи. Щом рисунката видя, мигом се намръщи. И отсече важно: Не! Ти грешиш! Така не е!

Сигуно на нигоко от тези велики мозъци не му е минало през акъла, че емотиконите са светли за да се виждат по-добре.

Лудостта на т. нар. прогресивни нео-либерали, политически коректни метро сексуални гейове, които са превзели политиката в САЩ и ЕС граници не познава!!

Според мен са си чисти регресивни тъпоъгълници!

Велика глупост. Емотиконите са стилизирани образи, точно с идеята да са максимално изчистени от характерни белези и да отразяват чисто емоционални състояния Така осигуряват анонимност и емоционалност едновременно.

Още една изключително интересна тема!това особенно много интересува човечеството!

Ба си ма.та ей!!! Че как една иконка на усмихнато човече ше ми каже че човечето е ескимос-инуит с преки връзки с аборигените от Австралия които пак са по съребрена линия свързани с тия дето живеят в калахари!? Ма здраве да е де, другото ебентуално може да се нареди в последствие!