Коментари - Razer подготвя гейминг смартфон | IT.dir.bg
назад

Razer подготвя гейминг смартфон

Razer обяви плана си да пусне на пазара гейминг смартфон.

Обратно в новината

Коментари - Razer подготвя гейминг смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайски таблет от неизвестна марка, модел 2012. Модифициран андроид свален от XDA, понеже официално стои на 4 и нещо и има проблеми с подкарването на нов софтуер (искащ нов Андроид). Емииии предната версия на Асфалта си върви 1:1 като на Самсунг Ноте 7. ТУК-ТАМЕ лееееееееееееко забавяне при най-големите шарении. Е, батерията държи 1 ден, с и без да пускаш каквото и да е. Та, като почнат да ми хвалят "геймърските" телефони, колко били мощни, как само на тях можеш да се насладиш на най-новите игри. Настрани факта, че "гейминга" е такъв на видео конзоли (там и преносимите) и компютрите. Макар, че се чудя там и на "геймърските" лаптопи де.

Рейзър са ми най-прозаичната комерсиална, ниско-качествена компания за вероятно комплексирани геймъри. Аман от реклами и промивки. Знам само един човек който си е купувал мишка от тях и е доволен. Другите все им се трошат, бъгват или нещо все не е наред. Всъщност Рейзър не са единствените, ама за тях става дума в статията. Хм... Стана малко хейтърски коментар, но горе-долу това е.

До т.нар "играчи ",дет' си мислят,че всичко знаят и са ФаналЕ дедА ти Господ за кесиите : 1- да,мобилен гейминг ИМА,ама не е за тъпаци и задръстеняци като вас. 2- Преди години същите изказвания имаше за гейминг лаптопите ,ама що ли сега са индустрия за милиарди ??? 3- кои са тея "преносими " гейминг конзоли ,че нещо не вдявам,освен ако не визирате конзолки като Марио конзолата или тетриса ??? Aaaaaa,вие да не би да говорите за NINTENDO 3DS XL? Верно,това е една от най-награждаваните и масови мобилни конзоли. Ама я да погледна за какво иде реч ( тука се смея вече): 1- екран с "фантастичната " резолюция 800х320 пиксела и 4.9" размер. Абе...отворковци...ми то такива смартфони няма от 5 г поне. Е,в Индия сигурно още ги правят такива. 5.5" - 6.0" нормален размер и поне 1920х1080 резолюция са стандартите за среден смартфон в момента. 2- 1 ГБ памет за игри и 128 МБ РАМ . Тука вече ме убихте.... 3- Dual core ARM процесор ? Графика DMP PICA200 ,която е представена за сефте 2006 !!! повтарям 2006-та година и работи на 400 Мхц макс! За кфи мобилни гейм конзоли ми говорите ? За играчки,с които дори 5 годишно детенце няма да иска да играе ?

Смартфон и игране на него??? Само да питам - БЕ ВИЕ У РЕД ЛИ СТЕ???

дано поне батерията да му издържа повече от 2-3 часа игра, иначе трябва да се носи раница с батерии

FuckTheEU

Днешният средностатистически смартфон без бутони не става за почти никакъв гейминг. Идеята като цяло не е много добра, защото има достатъчно преносими конзоли на пазара.