Коментари - Razer представи новия си геймърски лаптоп | IT.dir.bg
назад

Razer представи новия си геймърски лаптоп

Razer показа новия си геймърски лаптоп - Blade.

Обратно в новината

Коментари - Razer представи новия си геймърски лаптоп | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лаптопа върви в комплект с охлаждащи бутилки втечнен азот (-110C).

Доставяме и дизелови агрегати на пазарни цени, portable modeli.

Изчакайте юни месец, когато масово трябва да навлезе новата графична карта на НВидиа от серията Паскал. Тя ще е истински технологичен скок. Кодово название 1080m. Говорят за увеличение с 50 процента повече мощ спрямо сегашния лидер 980m

а на бетерия изкарва ли поивече от 15 минути...?

Изкарва, тъпурче, спи спокойно, нещастно говедо :)

Да, 16 минути ... :D

Ооо, аматьорско прасе акционер, ке паса ве? Оправихте футбола, сега и от лаптопи понимаете а?

...само да вметна, че видео карта за настолен компютър среден клас (в глобален, а не БГ стандарт) е колкото цялата дънна платка на лаптопа... а и производителността е 2 пъти по голяма дори и от най-добрата M- карта... Геймърски лаптоп!?!?!?!? ХаХаХА

Борчо, познанията ти по компютърна архитектура и мощност на компонентите са ти от преди 5-6 години бе брато! прости деца като тебе не е зле да се образоват малко преди да се изказват в публичното пространство!

Смешник Порчо, Как е в кочинката? Гледам явно пак са ви пуснали нет-а в психиатрията... Ти пипал ли си нещо различно от лаптоп, та ръсиш такива глупости? Ползвал си GTX960/970/980/980TI, R9-370/380(X)/390(X) ????? Не те знам кой си и с какво се занимаваш, ама определено не си в крак с нещата... Аре не ме карай да си мерим линковете за да разглеждаме бенчмаркове, 'щото явно май нямаш представа как изглеждат геймърските карти- кръгли ли са, квадратни, ромбчета, от картон? Надувко, 980М по спецификация е 125W !!!!!!!! Сещай се как грее и как ще я порежат софтуерно за да не го прави. И по колко часа на ден ще издържа под натоварване това геймърско чудо!? Знаеш ли колко е средния живот на т.н. "геймърски" лаптоп, особено със видео карти в сли ? Е, аз знам, понеже се занимавам с рекламации... Ако не го ползваш като геймър по 10ч. на ден може и да докара до 1.5-2г. през което време не си имал истинско геймърско изживаване, защото постоянно си мислиш за прегряване, мъкнеш охладителни падове, а си дал две торби с пари... За истински гейминг по 10-12ч. на ден максимумът е 1 година... Дори самите nVidia казват, че макар и уникална, 980М достига макс. 75% от производителността на 980 за настолен компютър и то в някакви супер лабораторни условия.... Просто онзи закон, за който трябва сам да прочетеш, все още е в сила- повече мощност-> повече производителност -> но повече топлоотдаване... Ама трябва четене и доводи, не само голи обиди, щото и Хасан от циганската ти махала го бива на приказки ... А за таблети и смартфони е направо цар...

GTX 680 e десктоп карта от най-висок клас и е с 10-20% по-слаба от GTX 980m.

pompai

От 14 месеца съм с ..... Лаптоп: Lenovo IdeaPad Y50-70 59442649 Процесор:Intel Core i7-4710HQ Дисплей:15.6" UHD PLS(3840x2160)- лъскав Памет:8GB Твърд Диск:1TB 5400+8GB Flash Видео Карта:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB GDDR5 И не се оплаквам ,но настолния си друго ,при лаптопа няма нужното охлаждане.

Нали Asus пуснаха едни, дето си носиш охлаждането в друга чанта ...

14 инчов екран. Това е достатъчно за да ме откаже.

А надпис "платен репортаж"?

Повярвай ми, от Razer няма да им платят. Тази новина се върти из нета от няколко дена, сега са смогнали да я преведат.

Няма как да е платен репортаж. Лаптопа не се продава в Европа, само за USA и Canada e. Исках да си купя Blade преди година-две, но липсатата на гаранция и позавишената цена за доставка от USA до родна България ме отказаха. Това е черния Mac Book Pro - 1:1 са откъм дизайн/габарити. Aко се продаваше в EU, щях да прежаля едни 2к EUR за да имам едно такова 'бебче', т.к. откъм портативност и качество на екрана (използват IZGO retina панел като на iPad-ите) тая машинка е N:1.

Аре бе 18, кажи щайгата ти на мах сетингс колко фпс-а докарва на крайсис-3 във фул-хд?

Ти пък намери игра да ползваш за референция.. Тъпа, фалшиво реалистична (вали дъжд, ама хората сухи)..и нескопосано написана. И след 100 години тази игра ще се влачи и забива, все едно на какъв хардуер и ОС.

Поредния пишман, играта си върви доста прилично на very high на лаптоп с 970m: /watch?v=yYuEgL2Nvtw

"Първата разполага с 256GB SSD памет..." === Памет? Ох, журналисти...

Е що, не е ли памет.

SSD е вид памет.Вътре са чипове управлявани от контролер.Това че му казват drive/диск е за такива като тебе

С тоя GTX 970M не знам как ще извади която и да е игра на 3200x1800. Може за пасианси да са го направили. За такава резолюция ще са нужни 2-3 не-М карти вързани заедно и много сериозно охлаждане.

Поредния пишман експерт, който бръщолеви не с устата си. Погледни малко бенчмакове при 4к и после пак ела.

Няма какво да ги гледам на 4К, на FullHD се оправя малко по-добре от 10-годишното ми PC вкъщи. И най-вероятно при това ще може спокойна да си пържиш яйца отгоре...което може и да е някакъв вид екстра - котлон и лаптоп в едно. Екрана е напълно безмислен с такава резолюция, поне за гейминг. Ама нали трябва да се продаде, няма как да сложат стандартно FullHD, никой псевдогеймър няма да се хване.

33 фпс средно за гта 5. кажи сега твойта щайга колко изкарва.

/watch?v=huw1wF7d3RQ - ей колко зле е тая карта при 4к, направо ще ти дам на тебе два бона за 10-годишната ти щайга, хахахаха

Не спират да бълват тия стари 28nm архаични БОКЛУЦИ на NVIDIA ! След месец, два излизат 14-16 нм видекарти ... ЗА БОГА БРАТЯ ! НЕ КУПУВАЙТЕ !

аре бе, БОКЛУЦИ????

Ми така си е, 4 години държат на тия 28nm, технология от преди почти 5-10 години....

Сакън да пробутват най-стария силикон и да не си само-конкурират производствата... НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ НЯМА В ТОЯ БРАНШ ! На теория - две компании има, на практика е само 1 - tsmc И нито AMD нито NVIDIA могат да пуснат нещо повече от технологии на по 5-10 години като 28nm.... Не че искат, за тях статуквото е перфектно в момента - големи печалби и абсолютно никаква конкуренция в лаптопите/pc-тата защото само TSMC съществува, a intel нямат дискретни video карти !!!

Свърши тя, нещо ще се промени, новите вградени видеа на skaylake убиват всичкото видое ниска категория (да речем до нещо като 730-740 на nvidia), ако не предприемат нещо радикално ще има грандиозни загуби. Няма начин това да не се отрази и на игралните карти, така че премиерите през май ще да са само началото, очаквам до края на годината да има сериозни предложения, а защо не и спадане на цените.

и по-про от МакБукПро!

За 2 хилки ще трябва и закуска да ми прави :)

То самото понятие "геймърски лаптоп" е същото като "работен таблет", "умен часовник" и т.н...

Ако идеш неподготвен на изпит със и без "умен" часовник, ще видиш че никак не си прав. Във втория случай ще изглеждаш по-умен, ако не те хванат :D

Таблет с Уин, Уаком и приличен процесор върши доста работа.