Коментари - Razer представи лаптоп с три дисплея | IT.dir.bg
назад

Razer представи лаптоп с три дисплея

На изложението CES 2017 в Лас Вегас Razer представи доста интересен прототип на лаптоп с три дисплея.

Обратно в новината

Коментари - Razer представи лаптоп с три дисплея | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй шъ дръпни нъпрет и трънсплънтацийти и скору шъ почнът дъ присаждът ощи учи щот' дъ моиш дъ кьориш у сичкити икрани!

СИНЯ ЖЕНА С ТРИ ХХХИ КАТО В АВАТАР :))

Тая с трите ХХХ беше в Зов за Завръщане! Боярыйщника от руския магазин в Детройта ли го купуваш?

Става за трейдване, но по-добре е 6 екрана! Трейдърите ще разберат...

Чи кеф.

Китайците ще пуснат трите дисплея без разделителните линии (бордове) между трите екрана.

Дразни ме това разбиране за разделителна способност,според което "общата разделителна способност на трите дисплея е 12K (115202160)". Разделителната способност се определя с броя пиксели на инч, независимо от размерите на монитора. Ама нейсе - мой проблем ...

Строго погледнато е така, но от десетилетия насам като стане дума за разделителна способност на монитори се говори за "толкова хоризонтално на толкова вертикално" та се е наложило и се разбира от всички.

Даже и от мене :-)

Рейзър добре спонсорират, засичам вече няколко известни американски видео блогъри които препоръчват Рейзър пред Епъл лаптопи, добре се рекламират. Иначе качеството на Рейзър не е такова каквото очаквате.

Спрях да ползвам продуктите на тази фирма отдавна. Необосновано скъпи с ниско качество. Мишка и клавиатура съм имал. Мишката издържа малко повече от година, а клавиатурата малко по-малко от 2 г. В момента съм с мишка и клавиатура на друга марка за по-малко пари и 3-та година не са дали повод за притеснение. Иначе този лаптоп е много идеен и функционален. Не само за игри, а и за доста сериозна работа става. Характеристиките са впечатляващи. Цената също. Хардуера е топ.

zeddd

Като чета коментарите тук, повечето си нямат и идея за какво биха били нужни три екрана, но дават компетентните си мнения. Като не можете да си го позволите пътувате в трета класа. Има хора, за които това е по-добре и могат да си го позволят, затова са в първа класа. За всеки влак си има пътници. Един няма какво да яде, но пък друг се чуди къде да си даде парите :D

Не е до пътуването, много малобройни са хората пътуващи много часове с удобства за такъв разгънат екран. Но след пътуването, в хотелска стая или при клиент и т.н. човек да има пълната си работна машина със себе си може да е безценно. Последното не изключва и пътуването разбира се.

E ко има за чудене? Като се има предвид, какви хора посещават този сайт, приложението на този лаптоп би бил: отляво гей порно, отдясно садо-мазо, а в средата Путин гол до кръста язди бял кон!!!!

хората няма кво да ядът, те по три екрана шми праят...

Ненаял се трол ей.

утепал се е за работа, начи, седаш у самальото за лондон, тураш си го на коленете и си бачкаш или праскаш игрички оти имаш да седиш неколко часа.... сгъваем десктоп, се едно си си на бюрото; направо жестоко, избиха рибата у въздуха

У "самальото" няма да ти дадат да го разгънеш, че ще извадиш очите на комшиите от ляво и дясно.

за чиф ше ми е ???

Razer ме загубиха като клиент. Скъпи продукти с евтини материали. Razer Naga - налага се да сменям всяка година ключовете на бутоните, защото са сложили някакви боклуци. Razer Tiamat 7.1 - кабелът е калпав и се прекъсна, жичките са толкова тънки, че ги презапоихме на магия.

Razer изобщо нямат намерение да продават тая тъпотия, просто пубертета дето е преписал статията не е чел. Това е експериментален модел с който Razer искат да сондират и също да чуят мнения в каква посока може да се работи.

За проектантите работещи с 3D CAD дизайн много даже са необходими, ама за многознайковците- йок.

седаш в автобуса, отвараш го и си бачкаш със сички удобства

За хората вършещи работа с PC - CAD, програмиране и т.н. - ще е доста атрактивен модел, навярно в тоя сегмент се целят. Чудесно хрумване, сума хора сега ползват по 2-3 монитора пред себе си и съответно не са им преносими системите.

Имам преки наблюдения - на единия се работи, на другия е фейса и пасианса :-)

Не си наблюдавал когото трябва :).

и кому е нужно това? да нямаме по 6 очи та да гледаме и 3те дисплея

Нямаш 6 очи, но имаш шия, да си въртиш главата :)

а ти имаш и задник,нали,и той може да се върти

Знаете ли колко хуаво ще се виждат таблиците на ексела с това чудо...

И нима това е най-важното?!...

Определено е по-важно от това да джъркаш игри по цяла нощ

Чакам модел с поне 5! Този дето ще се разгъва над главата ми е за да ме пази от дъжд и снеговалеж!

За мен модел дето реже и лентички