Коментари - Разкриха мистерията на гигантските кръгове в езерото Байкал | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавие: Разкриха мистерията на гигантските кръгове в езерото Байкал Последно изречение: Свързаният с възникването на ледените кръгове механизъм обаче не е напълно изяснен. Последно - разкрито ли е, или не е? Който може - го може. Който не го може - преподава. Който не може да преподава - става военен. Който и за военен не става - става дирнишки журналист!

Разкриха МИСИРКАТА на гигантските кръгове в езерото Байкал. Кой разбрал - разбрал.

Добре са го казали, информацията е любопитна и показва, че учените има още доста да работят по тези "вихри", иначе добре са се сетили да измерят температурните разлики.

Ко,ко казаха?

Значи "разкриха" мистерията на гигантските кръгове в езерото Байкал, обаче свързаният с възникването на ледените кръгове механизъм не е напълно изяснен. Баси простотията, значи... То бива, бива, ама Дир-а копа дъното вече...

Ъм... аз не виждам проблем в изказването. Разкри ли са че кръговете се получават от течения и температурни разлики на водата, но все още не са изяснили, от какво се получават тези течения и температури. В случая - изяснили са как се получава феномена, но не и какво предизвика аномалиите, които го създават.

Кръговете са от стъпките на Путин.

Триеш коментарите ма чутуро?

Най после полека лека ви въвеждат но на простите не се казва напълно защото "и там" трябва да си изпълняват плана, но някъде между редовете си го пише.

Борящннниикккк не прощава . Скотското съветцко племе пак ние пак кръгове му се привиждат. Пак Кремълското джудже се гаври с тях....

Добре е, че сте го съзнали. Сега е време да спрете и да го пиете. ;-)

ЖурнаЛетика а' ла дир.бг. Уж интригуващо заглавие, а подплатата му се оказва кухо съдържание!

Обаче триенето не е кухо.

Само дето не разбрах каква Мистерия са разкрили.... Май са направили предположение преди 4 години... Каква новина ! Направо да се чудиш дали това е журналистическа истерия или мизерия !

Абе замерили ама не установили или точно обратното. Както и да е, става за добро заглавие.

Руснаците и те си направили адронен колайдер. :)))))))))))))))))

Да командироват нашите руски курви Волен, Костя, Краси и останалите педали, и да ги потопят там за изследване как кръговете влияят върху дебили.

баце да командироват там,може да си намери дипломата

а стане. Он нема такава.