Разработват иРНК ваксина срещу рак

Технологията, която придоби популярност по време на пандемията от КОВИД-19

Обратно в новината

Коментари - Разработват иРНК ваксина срещу рак | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност, първите и единствени успехи на иРНК ваксините са при лечение на някои редки, много тежки форми на рак. Малката подробност там е, че избираш между сигурна смърт и шанс за още някоя и друга година, може би десетилетие, макар и със странични ефекти и проблеми. Точно по тази причина, учените разработили иРНК до един бяха против използването на технологията за ваксини срещу грип. Но, им запушиха устите. Затова по телевизията даваха всякаква сган с титли, но нито един от екипите, които са разработвали тези ваксини, нито един, който да има въобще реални научни изследвания. В момента пострадалите от ваксини са горе-долу толкова, колкото са и умрелите по време на пандемията, повечето от които реално не са си отишли от грипа, а от това, че здравната система просто спря да работи.

Такава точно няма да си сложа, "популярна"!

"ТЕХНОЛОГИЯ" придобила "ПОПУЛЯРНОСТ" благодарение на НУЛЕВА ЕФЕКТИВНОСТ и съмнителна безопасност! Егати майтапа... не е истина просто

Светът измря от рак , а те още тепърва мъдрят лек за най нелекувитата болест За какво ли няма лек ?

Няма лек за антиваксърската тъпотия... Гледай и тази тема как ще опищят, макар ситуацията с рака да е съвсем различна от грипа.

Отдавна това го бистрят. Дано нещо направят, че много хора си отидоха и си отиват от рак. Никой не е застрахован.

Всяко нещо на този свят си има цена. На всеки плюс има и минус. И не винаги тази цена се измерва в пари , имущество... Иначе като идея здравеопазването е добре замислено: -От една страна те откъсват от природата. Тъпчат те с ГМО боклуци. Сега и за бубулечки говорят даже. Дишаш мръсен въздух. Водиш нервен живот.... И всичко това дава отражение на тялото ти във вид на болест някаква. -И веднага О ЧУДО! ТЕ ще спасят всички. Дали с ваксина, дали с хапче, инжекция, операция... Няма значение. От холивудските филми знаем за доброто и лошото ченге, нали?

Всичката сила на сегашната медицина е да се премахне следствието (болката, тумора и т.н.). Мумиите не финансират нищо дето е свързано с премахване на ПРИЧИНАТА да се получи тази болест (която и да е тя). Вижте рекламите им за каквито и да е хапчета с които ви облъчват по зомбивизора: "ПИЙ ТОВА ХАПЧЕ И ВСИЧКИ БОЛКИ МИНАВАТ ВЕДНАГА!". Или "ТАЗИ ВАКСИНА ВИ ПРАВИ БЕЗСМЪРТЕН!" /е, не точно така, но в тъпата глава на зомбито му се набива тази идея/ Опорочиха идеята на ваксинирането тотално.

Новината е от септември 2022 година, но списвачите от Дир-ника чак сега явно са я видяли, няма лошо, малко стари новини, по-голямо кликане и парички от гугъл

Бих казал, че тази "технология" придоби доста отрицателна популярност - освен че нямаше никаква ефективност с/у това за което беше създадена, причини много повече поразии, от които продължават да страдат и умират хора. :/

"Аз вярвам на имунната си система!" Не ме страх от рака! :)))) Можете и няколко молитви да хвърилте в микса. :) п.п. Или? :))))