Разсекретен доклад: Хаванският синдром може да бъде причинен от насочена енергия

Изводите му противоречат на официално изявление, че симптомите се дължат на други болести, стрес или нетипични психологични състояния

Обратно в новината

Коментари - Разсекретен доклад: Хаванският синдром може да бъде причинен от насочена енергия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко удобно.........

Пропуснали са вуду и черна магия....:):)

"... сигнали в радиочестотния диапазон, правдоподобно обясняват основните характеристики на синдрома." Как тези сигнали в радиочестотния диапазон няма да бъдат засечени от една модерна апаратура в посолството? Нали това е една от задачите им - радиоелектронно разузнаване. По-скоро е някакъв експериментален апарат в самото посолство. Спомням си, че пишеше за такъв проблем и в други американски посолства.

Едва ли е външно разбира се, мощност достатъчна да поболее човек от разстояния като тези няма начин да не бъде засечена, то и без апаратура ще има следи. И едва ли е "експеримент". Най-вероятно е някаква нова комуникационна система която ги е попрегряла и са се поболели. Вероятно вече и знаят какво е, свързали са случаите по разни посолства с поставянето на тия устройства, спрели са ги вече та случаите спряха и сега го потулват естествено. Вероятно ще излезе наяве какво е, успешно потулване в по-свободната част от света е много трудно.

Отделно ако е външна ще натръшка и полвината кубинци.

Това е защото в Куба ползват аналогови руски перални , естествено тази елетромагнитна енергия е от толкова стар вид че новите супер дигитални анализатори със ИИ не ги поддържат. Само не знам как според статията страдали "хиляди офицери" , сигурно са от Американската част на Куба - Гуантанамо, което обяснява доста неща.

Компютъра е това устройство. Монитора работи на 100 Херца, а луминисцентното осветление на 50 херца

Не излезе ли информация, че този Хавански синдром е бил абсолютен фейк?!? Още ли го дъвчете?

Se taia

С една дума - "Абе има нещо, ама какво е, не можем да кажем..." Да ви имам и научните степени...

Безаналогова работа!