Коментари - Рекорден брой петна са избили по Слънцето, вещаят космически бури | IT.dir.bg
назад

Рекорден брой петна са избили по Слънцето, вещаят космически бури

Данните потвърждават, че настоящият слънчев цикъл, 25-ият от началото на статистиката, набира интензивност с много по-бързи темпове от прогнозите на НАСА

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Рекорден брой петна са избили по Слънцето, вещаят космически бури | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека позная - и за това са виновни автомобилите с ДВГ, месото и кравите дето пъърдят прекалено много..

Твърде тъп си за да може да познаеш каквото и да е. Наблегни на следното: "През юни 2023 г. броят на слънчевите петна беше 163,4, което е най-високата стойност от над 20 години". И за да те улесня: 1979 г. - 257,6 1989 г. - 220,6 2001 г.- 194,7 2014 г. - 130,6 А рекордните температури са сега, не през 1979, не и през 1989 г

Бил е платил сума ти милиони за разработка на проекта затъмняване на Слънцето, откъда-накъде ще изригва и ще смущава Земята, че и космически бури ще предизвиква, че и на климата може да влияе, а пък както са отбелязали колеги - само човешката дейност променя климата, ъхъм. п.с. И хей богатите не се мъчете да копате подземни бункери, като затъмнят Слънцето и на повърхността ще е като в подземията.

А ми това доказва само едно намаляване на светлинният интензитет следователно слънцето топли земята по малко.Ако не е така нареченото глобално затопляне да сме изпукали от студ.Не само че не ни трябват електрокари а ни трянват яки ви ейгхт

Току виж, роякът "сарлинк" дал фира и усраинците загубили "войната", чудо! ;-)

Значи, най-много петна от 20 години насам. Е, нека си припомним, какво стана преди 20 години. Ами, нищо.

Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето, на което бе позволено да изгаря човеците с огън.

Какви глупости пише тука, бе?! Петна-метна! Земята е плоска и изобщо няма такива проблеми. Пак ша на пръскат със самолети..с тоя кемтрейлс ще избият всички рептили. Добре че е Путин! Слава на КПСС!!!

Абе ... и на мене ми избиха едни петна по г...а, ама сигур е от морската вода на Китен, може да е и от мастиката.

_stankow

Това не може да продължава така ! Трябва да се наложи данък "Слънчево излъчване". И всички усилия да се хвърлят в борбата с измението на броя на слънчевите петна !

Като сер има предвид, че магнитното поле на Земята отслабва, заради предстоящата смяна на полюсите - манитните, тези изригвания може да не се разминат само с радиосмущения и сичния, а с доста по-страшни последици за атмосферта и живота на планетата, но за магнитното поле никой и дума не обелва, въпреки че от 2014 г. дори ес има специална програма само и единствено за зиследването му.

Кво значи "само и единствено за изследването му"? Че ние какво друго можем да направим по въпроса? Да го усилим или да спрем изместването на полюсите, ли?

Не бе умен, означава, че е специално за него, явно има проблем, затова строят бункери от "елита" на планетата.

Един друг

Виждал си ти европрограма, т.е. проект по някоя мярка и затова пишеш глупости...

Нарича се SWARM бе, умен.

Избили са му пъпки С тая лоша храна, така е

"Най-високият средномесечен брой слънчеви петна от септември 2002 г. насам!" === Какво тук значи някакво си слънце и неговата активност? За климатичните промени значение има само човешката дейност и нищо друго, не разбрахте ли?

Не просто човешката, ами на белите. В Китай, Индия, Бразилия горят юнашки, ама тяхното е друга планета и нас не ни касае. Важното е тук да се деиндустриализираме и да се върнем в 15-ти век.

Да, прав си. Извинявам се за неточността. Но да добавим, че също и хетеросексуалните и християните.

Даже Слънцето започна да се изприщва от деменционния бай дън.

На Слънцето не му пука нито за бай пън, нито за хлебарки като теб.

Мдам... Слънцето има списък и от България сте, гнома, бойкикев, добричкия тракторист и разградската пача дето не знае за какво гласува в НС. Даже киро смахнатия и асен розовия не са в списъка!

Путин е виновен , но файзер ще помогна .

Слънчева шарка веднага СЗО карантини у а съсипаха я тая звезда ей :D

Затова е време за още по-малко емисии, още повече ограничения, бембени сделки до втръсване и зелен фашизъм до откат! ДЕПМ.

Заглавието кърти мивки. Избиват петна от срам, ама кой, кой да ви го каже.

Бедничък им е речникът. Както се казваше - не стреляйте по пианиста, той толкова си може.