Ретро автомобили от три страни дефилираха в няколко града у нас (снимки)

Участници от България, Сърбия и Хърватия показаха автомобили и мотоциклети от различни десетилетия на миналия век в Благоевград, Симитли и Банско

Обратно в новината

Коментари - Ретро автомобили от три страни дефилираха в няколко града у нас (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ну Моника Яков-Станишева, ну триещи ДИР.РУ.

От София започна авто поход с наистина ретро коли. Можеха да се видят петък и събота на паркинга на жълтите павета . Почти всички бях с белгийски регистрации. Имаше и бентли от преди ВСВ.

Навремето Опел Кадет или Аскона, Фолксваген Голф, Рено 11, Рено 18 бяха космическа технология в сравнение с Космича и Жигулета. А трабантелите и Вартбургиите бяха самите екологии, все едно сутрешна гъста мъгла след тях.

Тази новина, защо е в ИТ?

Това е техен сайт, те си решават

По добре че ако не е това заради тръбанта и варбурга като нищо пак ще почнат с безаналоговите руски военни техники си Щета ! Все пак саита е ДС творение

Чакаме след 40 години парад на теслите ;)

Дето се радва на новата лада или Москвич. Да беше се разходил дотам, за да видиш какви автомобили е имало на запад, докато ти си мечтаел за лада.

Това е гавра с ретро автомобилите,жълти и розови а сиктир ба

Едно време дори новите автомобили бяха ретро. Плащаш и чакат три петилетки. Като го получиш вече е ретро.

Търсиш и намираш "чисто нова само на" 100 000 и на 12 години. И явно тогава не си живял, само си чул за петилетки и други неща.

Моята тойота с я купих на 6 километра - от Тойота - центъра. Ти от къде си купуваш "нова" кола на 100 000 - не знам. А за Лада се записах през 1986 - и така и не я дочаках - прибрах си 1500 лева капаро през 1992. За такива като тебе си има поговорка - На меката ракета - космоса и крив!

Болни мозъци. Вместо да инвестират в електрически автомобил занимават се с парни машини.

Не забравяй, че почти всичкото електричеството, дори и днес, идва от парни машини.

Нямаш на представа каква мощност има парата: https://youtu.be/5xDj45zF-l0

Няма какво да правя. Лекувам се.