Коментари - Акциите на Google удариха тавана | IT.dir.bg
назад

Акциите на Google удариха тавана

Акциите на Google скочиха с 8% и вече "флиртуват" с нивото от 1000 долара след официалната търговска сесия, след като интернтет гигантът отчете приходи и печалба над очакванията на анализаторите.

Обратно в новината

Коментари - Акциите на Google удариха тавана | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гугъл нямат с какво да подплътят тая цена. Те са една ефимерна компания, без солиден продукт който други трудно да могат да копират. Естествено зад тях стоят определени "сили", но в дългосрочен план това е без значение.

А те пък Facebook например имат с какво да си подплатят супер раздутата цена.

А да твърдиш, че Google нямат солиден продукт е смехотворно защото най-малкото Search Engin-a им доминира последните 10 години и държат в момента благодарение на това най-големият дял от интернет рекламата и на това ако не му казваш солиден продукт и не знам кое му ефимерното да получаваш 40% от всички пари за интернет реклама. Я пробвай да индексираш почти целият интернет, като е толкова лесно. Единствената им конкуренция при търсенето са Bing и Baidu реално (Yahoo от 2010-та ползват Bing).

Това им беше и на Гугъл, и на Епъл, и на Самсунг, и на майкрософт. Като навлязат правеците със собствената ОС, от догодина НАСДАК яко надолу. Пазара има нов лидер ей.

Хеле като се разнесе и Стефка Саботинова при зареждането на ОС от тонколонките на лаптопа и планината направо ще се покърти.

Гугъл са яко напредничева компания. Обаче за мен само гугъл мапс си струва. Всичко друго тяхно е малко насилено. Даже и джимейла им е сбъркат в началото. Дано само Нокиа не минат на Андроид, че ще сменям бранда.

На кого му пука на теб какво ти харесва от Гугъл? И на кого му пука дали ще сменяш бранда? На кого му пука за Нокиа, която дори не съществува вече? На кого му пука за такива като теб?

Е ти искаш безплатно всеки акъл да ти дава ;) Истината е че всички ИТ гиганти вървят стабилно нагоре Епъл, Гугъл, Maйкрософт, Фейсбук, Яху. Даже Нокия прави скок с 50 процента нагоре.

май една огризчица е излишничка а?)))смешник "истински"

Ей клоун дали ги мразиш или не име все тая. За три месеца скок с 120 долара за акция, ако имаше акъл и следеше реално нещата можеше и да изкараш нещо от Ешъл;)

кой върви нагоре?! освен гоглето ... останалите мога да ги сравня като пишман турсит след мен по склона на баята стръмен връх:)

Още ли няма коментари и от българските пионери в областта?

Е, поне ти се отбеляза :)

Евалата ! :) Ин да фейс fd