Коментари - Yahoo разочарова с резултатите си | IT.dir.bg
назад

Yahoo разочарова с резултатите си

Yahoo все още се опитва да увеличи приходите си, три години след като управлението пое главният изпълнителен директор Мариса Мейър.

Обратно в новината

Коментари - Yahoo разочарова с резултатите си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой ако може да обясни примерно следното "гениално" решение на Яхо: Пощата им mail-plus допреди 2г струваше 25/50$. За тия пари получаваш липса на реклами в изпратените съобщение, POP3/IMAP достъп и email forwarding. От миналата година обаче, пак може да си платиш пощата, но безплатната версия има съвсем същите функционалности (pop3/forward...). Та въпросът е - защо очакват някой да плаща услуга, която с нищо не превъзхожда аналогичната безплатна. Отделно че вдигнаха цената на 50$.

Кофти мениджмънт и маркетинг. Самата търсачка и услугите, които предлагат(поща, ужасно богата база дании yahoo answers и т.н.) са по-добри от тези на балона Гигъл, явно Мариса е за смяна.:)

глупости.

И аз съм фен на Мариса, но не и бизнес фен. Русата фурия няма как да изправи съсипания имидж та Яху. Всъщност като няма какво да продаваш, няма как и да го продадеш.

Yahoo! го пишете заминало. Това е ясно на всички от доста време вече. Явно Марисчето не разбира много от бизнес, обаче си е симпатична иначе. Особено на тази снимка както си е отворила устичката и гледа едно такова леко учудено... "таранът" ми се надига и едни такива греховни мисли ми идват, не е за разправяне.:-)

Ами те, за разлика от другите, май нямат друга дейност, освен търсенето и рекламата. Девирсификация трябваа...

500 милиона приходи от реклама всъщност ми звучи учудващо добре, на фона на това, че отдавна Яху не го свързвам с нищо, нито го ползвам за нещо. Доколкото съм наясно поддържат някакъв портал на новини, клюки и прочие (един от хилядите), но какъв точно им е продуктът, не ми е ясно. Имам далечен спомен, че беше нещо модерно, като търсачка, в края на 90-те и горе-долу толкова.