Коментари - Кои са най-големите заплахи за човечеството | IT.dir.bg
назад

Кои са най-големите заплахи за човечеството

Учени от Оксфордския университет са изготвили доклад, който разкрива най-големите заплахи за човечеството.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-големите заплахи за човечеството | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ал

Тука нЕкви пишат за заплахата от комунизма. нЕкви, може би същите, асоциират комунизма с Русия и се опитват да насаждат зли чувства към към тях... Аз не търся врагове и не искам да водя войни, само за да могат едни корпорации да си продават оръжието, други да смучат природните ресурси на завладените, и едни, дето печат парични знаци, да направят хората икономически роби. Алчността е най-големия враг на човечеството.

Достатъчен е исляма в Европа. След 10-20 години Великобритания ще е мюсюлманска ядрена държава. Вижте Лондонстан, вижте му и кмета. Хвърлете едно око кое е най-популярното име на новородено в Англия. Същото ще стане и в Русия, в чиято армия и в момента броят на мюсюлманите е над 30%, а в градове като Москва руснаците са малцинство. Добавете и Франция в това число. И колко мислите ще мине преди сунити и шиити да си спретнат гражданска война в Европа? Или да изнудват с ядрено оръжие да приемат вашите деца исляма или да умрат?

вижте 7-те гряха според Ганди,,,някои /или всички/от тях ще ни погуби като цивилизация. Ето някои, които си спомням по памет: - Пари без труд; - Наука без морал; - Религия без съзнание; - и др. - ще ги видя утре :) А, ето и по-важните цитати от него; Око за око и светът ще ослепее Насилието е оръжието на слабите Бъди промяната, която желаеш да видиш в света Няма път към мира мирът е пътят Русия в лицето на Толстой ми даде учителя, който ми предостави теоретичната основа на моето ненасилие Любовта никога не изисква, а само дава. Любовта само страда, не съжалява и не отмъщава Аз бих станал християнин, ако християните живееха по християнски Отричам насилието, защото доброто, което изглежда то може да причини, не е трайно; трайно е лошото, което то причинява Дори и най-незначителната лъжа разваля хората, така, като капка отрова разваля цяло езеро Слабият не може да прости. Опрощението е качество на силния! Живей сякаш ще умреш утре. Учи сякаш ще живееш вечно! Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител

"Нека сме гневни, ако гняв има в сърцата ни, вместо с маската на пацифизъм лицемерно да прикриваме слабостта си." Това също Ганди го е казал.

защо е пропуснат СССР, извинете Русия?

Заплахата? България. Инкубатор на високо заразни дебили.

Най-голямата заплаха за човечеството са глупостта и отстъпът от доказаните човешки ценности. Втората опасност е пряко следствие от първата всъщност. Другите опасности, разните астероиди и вулкани, са непреодолим фактор. Или само частично компенсируем. Но глупостта я произвеждаме ние. Видимо без притеснение!

Империята на злото-русия е най-голямата заплаха за човечеството!

Трите имеприи на злото: Русия, САЩ и Германия.

все пак правилно сте написар.л на първо място Русия, другите не са толкова сигурни!

Сподели с останалите тук, днес за кое ти беше виновен Путин? Не ти стана? Не спечели от тотото? Жена ти погрозняла/надебеляла? Свършила ти е бирата?

Така като гледам, ти илюстрираш най-голямата заплаха за човечеството - промитите мозъци.

ами що няма тема "Най голяма заплаха за Земята" кой е ? хората като се замислиш има няма карат от 0-100 год... ама глобално ?

Засега най-непосредствената опасност за люлката на цивилизацията-Европа идва от Близкия и Далечния изток, като Европа изобщо не се поучава от периодично повтарящата се история.

от Азия - Русия!

Най-голямата заплаха за човечеството са САЩ!

да има равновеие и йелоустоун да думне

Най-големите заплахи са комунизма и исляма. Тия две идеологии са взели и продължават да взимат най-много човешки животи.

Най-голямата заплаха за човечеството е болшиството, защото на него се крепи малцинството на власт.

Сатанизмът на новият световен богохулен ред.

Мултикултурния иди'тизъм и колониалния начин на мислене.

"Не става въпрос дали изкуственият интелект ще развие съзнание или ще намрази човечеството. Достатъчно е той да има достатъчно власт, да е безразлично към ценностите ни и в даден момент целите му да влязат в противоречие с тези на нашата цивилизация" Заменете изкуствен интелект с естествена простота, която е характерна за мюслитата/които също мразят западната цивилизация/ и ще се окаже, че двете са еднакво опасни.

Сложи и комунизма в сметката. Формите му щъкат безметежно из главите на хора.

Най-големият ужас в историята на човечеството, с най-много мъчения и жертви над 150 милиона - това е КОМУНИЗМА! Който, между другото, все още не си е отишъл и спокойно може да предизвика ядрена катастрофа от Северна Корея. Това е най-вероятната реална опасност.

комунистите и дир.ру

Нищо не са споменали за пандемията от Мангали .

хората няма кво да ядът, те нам'коси ми измислят...

Болшевизма и Исляма!

FuckTheEU

Сащ. Сащ са най-голямата заплаха за човечеството. Тяхната безгранична алчност, безочие и кръвожадност ще погуби всички ни!

интересно но се сещам само за една държава след втората световна воина която е заграбила територия от друга държава и това маи не е сащ....

И аз се сещам само за една - Турция заграби Северен Кипър с помощта на САЩ.

Нищо не ви разбрах от статията, но най-голямите заплахи за човечеството са корпорациите и религиите.

Алоу, рускоуйно, от САЩ последните 100 години купища лекарства, ваксини, технологии и прочие са произлезли, които спасяват и улесняват живота на милони, милиарди жители на Земята!

Ivan Ivanov

скоро не бях чувал по голяма глупост ама браво :) бе пич

По-голяма заплаха от възход от глупостта не виждам.

Аман от глупости!

Човечеството е затривано почти изцяло най-малко 4 пъти. Съществуват твърде много артефакти намирани на всички континенти, които потвърждават това. Официалните История и Археология мълчат за тях защото са в абсолютно противоречие с Еволюционизма на който се базират Хуманитарните науки. Но фактите, са си факти....

Важното обаче е, че тая секретна тайна само ти я знаеш! Наред с Болшевизма и Исляма, Тъпостта е най-опасна!

Тъпотата ти е опасна на тебе. Вземи малко да си разшириш кръгозора и току-виж престанеш да мислиш само за Путин.

Не е важно кои и колко са заплахите. Важното е да има заплахи! Зомбитата трябва да са постоянно стреснати и да чакат някой (Голям брат дето вижда всичко) да ги спасява.

Факт на който се гради моделът+++

Ако трябва да се доверяваме на Гьобелс за фактите, значи вече сме тръгнали към затриване.

Чакайте да видя дали съм разбрал - в близките пет години най-опасни за човечеството са Астероиди и Супер вулкани, все събития, които през последните сто години са се случвали поне веднъж на пет години, така ли? Ами тичам към банката да изтегля кредит, който после да не връщам защото света така и така ще свърши. О, моля Ви, стига вече с този край на света, най-вероятно дори няма да разберем от къде ще ни се стовари, нека поне до тогава да живеем горе-долу нормално и да се опитваме да става по-добре.

прочети внимателно какво значи "супервулкан" и ще разбереш дали такова изригване се случва на всеки 5 години

след внимателен прочит на статията излиза че наи големият проблем на човечеството е.. самото човечество