Коментари - Създадоха антисоциален робот (снимки) | IT.dir.bg
назад

Създадоха антисоциален робот (снимки)

Изобретатели създадоха робат, чиято единствена мисия е да избягва хората на всяка цена.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха антисоциален робот (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Робота търси скривалища на престъпници... Следвайки принципа избягвай всички ще отиде там където отиват тези които бягат и се крият от всички.

от този проект ще се роди някое гениално заключение! Нещо, като на наще учени от БАН, които след дълго проучване открили за най-много витамини има в аптеките!

Темерутчо мамин сладък ненагледен....

Верно рубладжийте сте тъпи, хващате се на елементарните лъжи на Кремл! На Путин майка му се е казвала - Мария ШЕЛОМова! Ако не верваш провери в Интернет!

Майоре, ти си болен човек. Лекувай се !

То и аз имам познат Дюлгеров. Дюлгер значи строител, та явно има връзка с масоните неговият род... Стана модерно вече да изкарват всяка малко по-известна личност с еврейски корени. То и голяма объркация се получава с това понятие, понеже хазарите от Източна Европа нямат общо с библейските юдеи, ама така де, това е друга тема вече.

Владимир Путин е извънбрачно дете. Майка му Вера Путина е на 88 г. и живее в грузинското село Метехи. Така че, г-н краварско бууу, нещо са ти криви сметките...

Какъв робот е това мини джипче с камери и навигация ? Ще се скъсам от смях.

За кви глупости се харчат пари! На еврейчето от Кремъл не му достигат наколко милиарда за военния бюджет те роботи-социопати ше ми праат тъпите соросоиди!

"Еврейчето" от Кремъл и с половин бюджет пак ще е в по-добра форма от соросоидите. То се иска и талант, не само да трошиш кинти (във виртуално монополи). Впрочем, сложил съм кавички, защото пишеш неверни работи; баба му на Путин е имала втори мъж евреин - тоест, самият Путин не принадлежи към тази общност.

"За целта андроидът беше оборудван с камери" Аман от тъпи псевдожурналисти! Погледнете първо в речника какво е андроид!

Аман от тъпи професори. Какво е андроид? Операционна система ли?

според FreeDictionary андроид е "A mobile robot or automaton, especially one that resembles a human." това в статията звучи като точно такова нещо

робат?

Добре, че не са му инсталирали някой патлак, че току-виж взел алтернативно решение - вместо да избягва хората, да ги отстрелва.

Chefo77

Ще намери перфектно приложение в Столипиново, Факултето, Максуда ...

Целта е ясна. Програма за изследване, без намеса в делата на аборигените. Явно скоро ще има такива планети, където не бива да се стряска местната фауна.

Тоя робот е сглобен май на Лего Техникс (поне имаше такъв едно време) или нещо подобно, с добавени части като слънчев панел. Само може би е по-голям, но закрепването на частите и формата им изглеждат такива. Дори ползват малки свински опашки. Направен е от подръчни части. Някой е обиколил магазини. Въпроса е как го управляват. Едва ли е толкова голям, че като го пуснат в пустиня, да може да достигне до хора. Японците от десетилетия си играеха с роботчета и колички.

чудно ми е какви ще са гениалните умозаключения след този експеримент как именно ще "разкрие проблема с общуването между човека и човекоподобните машини", при условие че единствените инструкции на този робот явно са от типа на "не общувай" и "стой далече от всички".

"чудно ми е какви ще са гениалните умозаключения след този експеримент" Сигурно ще бъде нещо от рода на "когато на мухата се откъсне и последният крак, тя престава да може да чува" :D