Коментари - Всеки пети работник - заменен от робот до 2030 | IT.dir.bg
назад

Всеки пети работник - заменен от робот до 2030

Навлизането на роботите в различни човешки дейности ще засегне една пета от глобалната работна сила, сочи прогноза на McKinsey.

Обратно в новината

Коментари - Всеки пети работник - заменен от робот до 2030 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роботи от всички страни обединявайте се!

Няма проблем. Така или иначе земята ще се пренасели до края на века и не е ясно, ще може ли да изхранва населението. Петролът намалява и още няма истинска алтернатива. Ще има големи катаклизми. Вероятно войни и масов мор. Възможен е и тотален рестарт на живота. Няма да е за първи път. Роботите няма да са основният проблем на населението, а липсата на храна и кислорд /както върви исичането на горите/.

Как стигнахте до извода че Земята ще се пренасели до краят на века? А и това проблем на човеците ли е или на Бог, който каза плодете се и обладайте Земята? Всъщност Земята ще бъде напълно пуста от човешко присъствие, след като Господа Исуса Христа се върне на Земята да прибере верните си хора на Небето къде им е приготвил обиталище, а тези които не са се покаяли до краят на благодатното времез затради греха и са прием белегът на авторитет на звярът (папството) - неделният закон, ще бъдат унищожени от Божията слава, понеже не са пожелали истината и справедливостта от светият вечен Бог и не са се поклонили на Този, Който е направил всичко видимо и невидимо и от Който сме получили живота си, съзнанието, разума и всички други блага даром. А са се полонили на тленният грешен човек.

"...каза плодете се и обладайте Земята..." Това е пример, как буквалното изпълнение на нарежданията на шефа води до кофти последици. После като дойде началството и ще има: "Идиоти! Аз, като ви казвах да ..., нямах предвид да ..., а ....!!!"

Много филми гледате от рода на" учени от американски университет казаха..., потвърдиха..., откриха". Кой и как изчислява, че Земята е пренаселена? Щом се увеличава и се е увеличило последните 1-2-3 века населението, това значи, че има добри условия за това- храна, вода, подслон, медицински напредък. Вижда се, че сте фенове на конспирации и катаклизми. Но това никой не може да предвиди. И без петрол сме живели, вероятно пак ще можем. Сегашните горива само като ги помиришеш и нищо вече не мирише на петрол. Значи са измислили. И не се плашете от роботи. Това няма как да стане. Защото, ако робота заеме мястото на човек ще се обезмисли целия строй капиталистически. Ако хората не работят, за да изкарват пари и да ги харчат- те НЯМА ДА ИМАТ пари и произведеното кой ще го консумира? Робота ли?! Айде стига глупости. Вчера чета за една медицинска манипулация, която се правела в Европа още през 30-те години на миналия век, у нас- сега! Тъй, че роботите у нас ще дойдат след има-няма 200 години. Минимум.

И евреите не са вярвали, че Хитлер ще ги унищожава. Помисли какво ще стане, когато заводите си въведат роботи. Какво ще работят хората от поточните линии? Дали ще издържи пенсионната система? Какво ще правиш в панелката, като нямаш работа?

Много ми допада това как го водят за лошо нещо. Като го погледнеш всичко е ок, улеснява се живота на човечеството, вместо то да работи за да оцелява ще има машини. Да ама блгата драги ще са за тези, които притежават машините, а другите кучета ги яли. Това им е проблема, че ще трябва да преразпределят блага. Макар че те в някой общества вече са го започнали, финландците вече са въвели универсален основен доход.

То и сега е така. Проблемът с Африка, циганите, арабелите и всякаква такава паплач е, че се плодят като мишки, а нямат квалификация, с която да са полезни някому.

Ние не сме съдници понеже сме грешници, а на грешника не му се полага да съди.

Кое е добро? Да получаваш данъците на работещите наготово? Това не е ли съучастие в кражба чрез посредничеството на държавната система? Всяко добро може да бъде само на доброволна основа. Когато е принудително се нарушава правото на свободна воля и определение на човека и му се налага робство, което е зло, понеже е страдание. Господ каза не кради, но се грижи за ближният както се грижиш за себе си. Ако обичаш Бога от който имаме живота, съзнанието, интелекта и всички други блага даром, ще обичаш и ближният Чиито Отец е Бог и ще го цениш колкото себе си. Тогава всичко ще правиш доброволно от сърце с искрена грижа. Тгка ще растеш в Божията благодат.

Е то това е само за селяците бачкери - ка ша заместят Иван счетовода например и какво общо има Терминатора на снимката ?

Не е асно защо очите на това митологично чучело трябва да светят, което би му пречило да виждат ефективно. Вавилонците винаги търсят емоционалният ефект понеже не мога да разчитат на факти и всяка измама атакува чуствата, а Сатана е господар на чувствата и егото, което е най-свирепият враг на човека. Докато Бог е Господар на разума, любовта, истината и правдата чрез която се утвърждава любовта, която е основен приюнцип на вечният живот.

Е те такъФ тАпанар скоро не бях виждал... Оди си на църква и там опявай,къде си се ръгнал тука да си мешаш капата в неща,за които твоя бог ( с малка буква) хал хабер си няма и не си дава и вид поне да се понапъне малко...