Коментари - Едуард Сноудън има свой ”аватар” в САЩ | IT.dir.bg
назад

Едуард Сноудън има свой ”аватар” в САЩ

Едуард Сноудън е издирван в САЩ, намира се в Русия, но въпреки редовно присъства на различни мероприятия в Америка. Как става това?

Обратно в новината

Коментари - Едуард Сноудън има свой ”аватар” в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кефи коня. А за Сноуден. Да де Американски герой, че каза Америкамското правителство подслушва Американски граждани, което е незаконно. Въпреки че много ясно че ще подслушват да няма някой Мохамед с Американски паспорт да гръмне нещо. Ама за тва че издаде че подслушваме немците се изложи. Ама разбира се че ще проверяваме да няма да изкочи някой Хитлер и да се налага пак да дебаркираме в Нормандия. За вас не знам, но мен не искам да ме брули вятъра в Нормандия, защото Американците не подслушва ли баба Меркел.

Как се връзва написаното с това: "Бившият сътрудник на специалните служби на САЩ Едуард Сноудън обяви, че възнамерява да продължи да разобличава американското правителство, независимо от това къде се намира, но би искал да се върне в Съединените щати. Той каза това в събота по време на видео конференция, излъчена в Бруклинската музикална академия, съобщи РИА Новости. "Това, което се случва с мен в личен план в този контекст и в контекста на нашата страна, не е толкова важно. И аз се примирявам с това. (...) Аз никога не бих избрал да живея в Русия и бих предпочел да се върна в страната си", отбелязва той. През октомври миналата година Сноудън заяви в интервю за Би Би Си, че иска да се върне у дома и е готов да влезе в затвора. "Съгласен съм да вляза в затвора и съм го казвал нееднократно. Единственото, което не искам, е да стана възпрепятстващ фактор за хора, които се опитват да постъпят правилно в сложни ситуации, каза бившият офицер от разузнаването. Според него Министерството на правосъдието в САЩ обмисля офертата. "

той вече е влязъл в затвора наречен "Русия" .. там е хубаво ..

Абе, този "робот", не е ли просто компютър на колела!?!?

Firi

Демек ползвал Скайп. Боже божее..

"Сноудън за извънземните" Добре бе, железен е тоя. След покъртителните разкрития за SMS-те видяхме и мнението му и по въпроса за извънземините. Тоя другар ще излезе едно изключително просто човече което ще се запомни само с предателството към родината си.

или тъпак

добре, че има хора като този, да разчупват статуквото на новия ред, налаган от Вашингтон на целия свят

но пък, донякъде точно това е новия ред