Коментари - Роботите настъпват масово в идното десетилетие | IT.dir.bg
назад

Роботите настъпват масово в идното десетилетие

Нискоквалифицираните работници най-вероятно ще бъдат заменени от роботи в съвсем близка перспектива, сочат пазарни проучвания.

Обратно в новината

Коментари - Роботите настъпват масово в идното десетилетие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

riptor

под роботи, разбирайте ботове. Да създадеш физическо тяло е скъпо и трудно, но виртуални личности, е евтино. По-евтино отколкото плащат на българите из кол центровете, откъдето ще започнат нещата. После съпорта и т.н. длъжности, в които навлизаш за 2-3 месеца, в която и да е фирмата ще са началото. Първо текстови ботове като в IRC, после почти пълна замяна на хората. Това ще отнеме около 10-ина години, през които работниците ще учат изкуствения интелект, който ще ги замести. Ще последват шофьорите, чиновниците, счетоводителите и т.н.

Роботи ще метат улиците вместо циганите... И после пак като роботи ще гласуват за Путин и Доган

А вечер с роботи ли ще си лягаме?

Аха ...

ChatGPT

С VR очилата...

Не, не са роботите. Не е виновна прахосмукачката. Заради модела на разпределение на благата, и по-конкретно заради банката ще бъдат "засегнати хора"! Въпреки, че като се има впредвид същността на роботизацията, обсъждането на подобен аспект, само по себеси е вкарване в идиотщина. Цялата тематика за роботите-таласъми е внушение на страхове и нагледен пример за манипулация на най-примитивно ниво в подсъзнанието на публиката... Идеята е преди всичко, да се внуши, че неща като "базов доход" и като цяло зависимостта от банката е приоритет пред възможностите на технологията. Жалко е, че липсват смислени неща по темата. Убийствно жалко е!

Да бе, сигурно след време ще ядем роботизирани домати и краставици.... хахахах

Такива "новини" винаги са ме разсмивали много. Ние една батерия не можем да докараме като хората,PC хардуера и той от преди 20 години увеличи се само скороста с някой друг трик а все още търкаме с мишките. Технологиите тъпчат на едно място тия хора роботи им се привиждат само фейса се развива да трупа хорицата лайкове. :)

Парламенти, сенати и камари може дори до 90%. Да останат чистачките, че без тях не може.